- 8 Ekim 2010
- 893
- 188
- 323
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.681
valla geldide kaçtı bile..ben şimdi ne desem bilemiyorum zaten 13 kişiyiz listeye girmesin bence daha şimdi daha 1 hafta oldu hemen izine ayrıldı işlerini halletsin öle gelsin tam olarak istikrarlı bi şekilde
nette daha öncede sorun çıkmıştı bir ay içinde hallolmuştu
en geç bir aya hallolur inşallah
elimde olmayan sebeplerden nete giremeyice ama başka napabilirim?
3 4 gündür fırsatı bulamadığım için girip belirtemedim eğer diskalifiye olacaksamda napalım sağlık olsun
elimde olmayan sebeplerden nete giremeyice ama başka napabilirim?
3 4 gündür fırsatı bulamadığım için girip belirtemedim eğer diskalifiye olacaksamda napalım sağlık olsun
evet canım ama sen işlerim var onları halledip öle gelecem dedin yaa o yüzden yazdım başka zayıflamak isteyenlerde var onlara haksızlık oluyor şimdi bir ay çok uzun bi süre...sen tüm işlerini hallet öle gel yerimiz varsa bizde seni alırız dedim zaten çok izinli kişi var canım kişisel algılama yani diğer bekleyenlere haksızlık o yüzden dedim :)
tabiki de. başka girecek arkadaşlar beklemesin. geldiğimde inşallah duruma göre girerim
canım yanlış anlama sende biliyorsun ki takımda paylaşım olsun diye aldık seni
şimdi elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorsun
ama bizide anla bu takımın yürümesi lazım
dediğim gibi birini alırız yerine sen döndüğünde takımda yer olunca girersin
böylelikle başka bir takıma girme şansında kaybolmaz canım
kizlar ben çıkıyorum biraz ortalığı yoplayıp duşa girecem sonra da gezmeye çıkacam bgn akşam anca girerim nete öpüyorum hepinizi
hoşçakalın arkadaşlar
hepinize kolay gelsin
canım iki gündür geçiştiriyordum ama bgn yaptım 1 saat aslı kızıyor valla bu hafta 500 gr vermem lazım..şimdi kilolarda zor gidiyor valla gıdım gıdım
slm kızlarrr:)) ben kaçak bir giriverdim ama kimzecikler yokkk özled,m sizi hepinizi öpüyorummm mucks
cevap verecek birisi varmı takımda yer varmı acaba
tsk canım döndü bende ona döndümaynalar takım kaptanı o sana dönecektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?