Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

valla geldide kaçtı bile..ben şimdi ne desem bilemiyorum zaten 13 kişiyiz listeye girmesin bence daha şimdi daha 1 hafta oldu hemen izine ayrıldı işlerini halletsin öle gelsin tam olarak istikrarlı bi şekilde

elimde olmayan sebeplerden nete giremeyice ama başka napabilirim?
3 4 gündür fırsatı bulamadığım için girip belirtemedim eğer diskalifiye olacaksamda napalım sağlık olsun

nette daha öncede sorun çıkmıştı bir ay içinde hallolmuştu
en geç bir aya hallolur inşallah

daha önce hallolur inş
ama uzun izinlerde yerlerinize birilerini alıyoruz geri geldiğinizde takımda ver varsa takıma girersin haberin olsun canım

Son düzenleme:
3 4 gündür fırsatı bulamadığım için girip belirtemedim eğer diskalifiye olacaksamda napalım sağlık olsun

evet canım ama sen işlerim var onları halledip öle gelecem dedin yaa o yüzden yazdım başka zayıflamak isteyenlerde var onlara haksızlık oluyor şimdi bir ay çok uzun bi süre...sen tüm işlerini hallet öle gel yerimiz varsa bizde seni alırız dedim zaten çok izinli kişi var canım kişisel algılama yani diğer bekleyenlere haksızlık o yüzden dedim :)

canım yanlış anlama sende biliyorsun ki takımda paylaşım olsun diye aldık seni
şimdi elinde olmayan sebeplerden dolayı gelemiyorsun
ama bizide anla bu takımın yürümesi lazım
dediğim gibi birini alırız yerine sen döndüğünde takımda yer olunca girersin
böylelikle başka bir takıma girme şansında kaybolmaz canım

kizlar ben çıkıyorum biraz ortalığı yoplayıp duşa girecem sonra da gezmeye çıkacam bgn akşam anca girerim nete öpüyorum hepinizi

zaten bir ay boyunca boşu boşuna bi kişilik yerin boş kalması hiç birimize fayda sağlamaz. başka girecek olan arkadaşlar girsin ben geldiğimde ki bu süreyi tahmini söylyorum belkide daha da uzayacak. artık duruma göre bakarız

yok ben kesinlikkle hak veriyorum deidğim gibi benim yerimin boş beklemesnin kimseye bi faydası yok.
geri geldiğimde ki tekrar söylüyorum süre tahmini belki daha uzun bi süre olacak.
yer varsa girerim yoksa napalım sağlık olsun

bende gideyim kahvaltı yapmadım daha
salihkaya mesaj attım sana canım
kendini tanıtan bir mesaj atarsan seviniriz

adım saliha 22 yaşındayım.. evliyim çocuk yok... 2 hafta önce diyete başladım... 1.61boy... 78 kilo da diyete karar verdim... 1 hafta regl olduğu için biraz duraksama oldu... şuan 74.1... hedef 60 kilo.. ankaradayım... 2 hafta içinde başka gruplara baktım grupta paylaşım çok az olduğu için çıktım... işte böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…