- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.701
adım saliha 22 yaşındayım.. evliyim çocuk yok... 2 hafta önce diyete başladım... 1.61boy... 78 kilo da diyete karar verdim... 1 hafta regl olduğu için biraz duraksama oldu... şuan 74.1... hedef 60 kilo.. ankaradayım... 2 hafta içinde başka gruplara baktım grupta paylaşım çok az olduğu için çıktım... işte böyle
evet biran önce başlamak istiyorum spora ama şuan için alet yok... yürüyüşe de çıkamıyorum 1 ay sonra koşubandı ya da bisiklet düşünüyormhoşgeldin saliha.umarım bol bol paylaşımda bulunursun ve umarım dilediğin kiloya ulaşırsın spor yapmayı dusunuyor musun?
evet biran önce başlamak istiyorum spora ama şuan için alet yok... yürüyüşe de çıkamıyorum 1 ay sonra koşubandı ya da bisiklet düşünüyorm
aletle yapmak daha kolay geliyor.. biraz kilolu olunca çok zor aerobik yapmak... ama leslieye bakıcamaletin olması gerekmez ya da spor salonuna gitmen..benim eliptik bisikletim var ama onu almadan oncebir sürü yolla spor yapıyordum.google leslie sansone ile yürüyüş yaz bununla spor yapabilirsin.evde egzersiz videoları var bir sürü internette artı fitness kendi gucun ve kasınla yapıldığı için daha cok yağ yaktırıyormuş.
aletle yapmak daha kolay geliyor.. biraz kilolu olunca çok zor aerobik yapmak... ama leslieye bakıcam
benim ayaklarımda fazla kiloya bağlı venöz yetmezlik var.. o yüzden ayakta fazla duramıyorum yada oturamıyorum uyuşuyor.. şişman olmanın getirisi... biraz önce baktımda beden kitle indeksime tam obez sınırına gelmişim.. insan kendini hiç görmüyo aynada..Leslie eglenceli de ben 3 mil yapıyordum..ole deme zorlamak lazım..aerobik ne kadar yapabiliyorsan bir süre sonra vücut alışıp esniyor
benim ayaklarımda fazla kiloya bağlı venöz yetmezlik var.. o yüzden ayakta fazla duramıyorum yada oturamıyorum uyuşuyor.. şişman olmanın getirisi... biraz önce baktımda beden kitle indeksime tam obez sınırına gelmişim.. insan kendini hiç görmüyo aynada..... allahtan çok geçmeden başladım diyete.. yıllardır o kadar araştırdımki... hepbaşlayıp 2. günü bırakıyordum.. en fazla 4 gün yapıyordum diyet... çünkü tek başına olmuyo... ama 2 haftadır diyetteyim tek bi an bile bırakmak istemedim diyeti.. inşallah bu defa sonunu getiririm..
tsk melek görüşürüzinşallah canım istediğin kiloya ulaşırsın.ayağındaki problemden dolayı yasak mı spor olmadı önce biraz yemenden kısarsın.hafifleyince de spora bşlarsın..hayırlı olsun bakalım bu hafta deneme haftası olur herhalde senin için..kolay gelsin ben çıkıyorumm
kızlar ben geldim yine kimsecikler yok..sendikanın kahvaltısı vardı ona gittik 3 dilim yedim ekmek pehhh...şimdi temizlik yapıcam ama yakarım heralde yediklerimii.bu arada emziren annişlerimize tarif vericemmm sütleri artsın diyee
pırasa çorbası
2 tane pırasa
1 su bardağı süt
1 tane patates
3,5 su bardağı su
yapılışı
pırasaları ince ince doğruyorsunuz.az yapda yumusayana kadar kavuruyorsunuz.sonra içine 3,5 bardak su ve patatesi minik minik doğrayıp atıyorsunuz..30 dk falan pişiyor. piştikten sonra blenderdan geçiriyorsunuz.1 bardak sütü ılıtıp blenderdan geçirdiğiniz çorbanın içiine katıyorsunuz.son olarak tuz tabii..işte bu kadar.isterseniz üzerine kimyon karabibier koyabilirsiniz..ben kimyon sevmediğim için koyamıyorumm
ugruyorum ara ara hiç kimse yok
adım saliha 22 yaşındayım.. evliyim çocuk yok... 2 hafta önce diyete başladım... 1.61boy... 78 kilo da diyete karar verdim... 1 hafta regl olduğu için biraz duraksama oldu... şuan 74.1... hedef 60 kilo.. ankaradayım... 2 hafta içinde başka gruplara baktım grupta paylaşım çok az olduğu için çıktım... işte böyle
tsk canım döndü bende ona döndüm
benim ayaklarımda fazla kiloya bağlı venöz yetmezlik var.. o yüzden ayakta fazla duramıyorum yada oturamıyorum uyuşuyor.. şişman olmanın getirisi... biraz önce baktımda beden kitle indeksime tam obez sınırına gelmişim.. insan kendini hiç görmüyo aynada..... allahtan çok geçmeden başladım diyete.. yıllardır o kadar araştırdımki... hepbaşlayıp 2. günü bırakıyordum.. en fazla 4 gün yapıyordum diyet... çünkü tek başına olmuyo... ama 2 haftadır diyetteyim tek bi an bile bırakmak istemedim diyeti.. inşallah bu defa sonunu getiririm..
bi de özel takım kurallarınız var mı ??
kızlar ben geldim yine kimsecikler yok..sendikanın kahvaltısı vardı ona gittik 3 dilim yedim ekmek pehhh...şimdi temizlik yapıcam ama yakarım heralde yediklerimii.bu arada emziren annişlerimize tarif vericemmm sütleri artsın diyee
pırasa çorbası
2 tane pırasa
1 su bardağı süt
1 tane patates
3,5 su bardağı su
yapılışı
pırasaları ince ince doğruyorsunuz.az yapda yumusayana kadar kavuruyorsunuz.sonra içine 3,5 bardak su ve patatesi minik minik doğrayıp atıyorsunuz..30 dk falan pişiyor. piştikten sonra blenderdan geçiriyorsunuz.1 bardak sütü ılıtıp blenderdan geçirdiğiniz çorbanın içiine katıyorsunuz.son olarak tuz tabii..işte bu kadar.isterseniz üzerine kimyon karabibier koyabilirsiniz..ben kimyon sevmediğim için koyamıyorumm
hoşgeldin canım bende aslı sivasta öğretmenim 29 yaşındayım benim aşlemde ankarada sincanda yaşıyor
sen neresindesin ankaranın
inş hedefine ulaşırsın canım biran önce
evet var canım kuralları yazayım sana
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
merhaba kızlar yeni girdim eve defnoşu uyuttum banyoya girip çıkacam uyanmaz inşallah ben banyodayken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?