Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bide kızlar size zahmet isimlerinizi yazar mısınız.. nick ezberlemek biraz zor oluyorda

canım benim adım özge kısaca tanıtıyım kendimi sana.antalyada yaşıyorum dr.oetker antalya bölge satışında çalışıyorum 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 6 aylık bir kızım var kızımı bahane ederek aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum :))

tsk özge hoşbuldum:) memnun oldum

öyle ama sütü çok arttırıyor canım..işte bebişler uğruna neler yiyoruz:)o kadar da kötü değil zaten tadı..pırasa tadı gelmiyor yani

merhaba kızlar hemen menümü yazayım
sabah sirkeli su +form çay

kahvaltı:
1 kk peynir
5 ince dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 çay kaşıgı salça

ara:yok
ögle :yok
ikindin :
salata
mangal(yagsız)ama ölçüsüz
2yk pilav
valla üstüne türk kahvesi

bugün böyle oldu iyi yada kötü oldu valla

bugün ögleden sonra güya bebek görmeye gitcektim.ama hava güzel diye çocukların canı piknik istedi...vALLA GİTTİ MANGALDAKİ ETLER..
AMA İNANIN YERKEN HEP SİZİ DÜŞÜNDÜM..

tsk hazal memnun oldum hangi şehir

merhaba saliha
ben emoş uşaklıyım.hemşireyim 2 erkek çocukum var
verilmesi gereken çooookkk kilolarım..
sende hoşgeldin..inşallah bu hafta bakarsın tanırsın bizi zaten bende yeni sayılırım aslında eski ama bu sene yeni katıldım takıma...

temiz hava nasıl yormuş ..her tarafım agrıyo..biraz leslie yapıp duşa sonra hoooppp yataga..
kızlar ben artık çalışacagım ..akşamları gelirim artıkın aranıza..
hepinizi öpüyorum

temiz hava nasıl yormuş ..her tarafım agrıyo..biraz leslie yapıp duşa sonra hoooppp yataga..
kızlar ben artık çalışacagım ..akşamları gelirim artıkın aranıza..
hepinizi öpüyorum

ayy kuzum şimdi zor gelir ilk başlarda sana bende arlağın 2. yada 3. haftası izne çıkıcam...çalışacam diye bizi ihmal etme hee

salihacığım aşağıda seni görüyorum paylaşımlarımız az ama hafta sonu diye böyle hafta içi oldumuydumu herkes burda birde bi ilkoşumuz var o şimdi izinli adanada o geldimiydi uçup gidiyor sayfalar her girdiğinde onu görürsün muhakkak...

ayy kuzum şimdi zor gelir ilk başlarda sana bende arlağın 2. yada 3. haftası izne çıkıcam...çalışacam diye bizi ihmal etme hee

ya özge cigim saat 5 te gelip yemekti bulaşıktı.çocukların dersiydi ertesi günün yemegi pc başına oturmak geç oluyo biraz çalışırken ama geliim zaten yok ASLI oylum oylum yapar beni

slm kızlar nasılsınız
ben bacağımın ağrısından uyudum yeni kalktım
sobayı yaktım üzerindeki güğüm kaynasın banyo yapcam
siz naptınız bakalım
neler yaptınız haftasonları

tsk emine memnun oldum ben yalnız yaşadım için birazda konuşmak ihtiyacı duyuyorum:) sizlerle konuşunca amacımı unutmuyorum.. Motivasyonum hiç bozulmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…