- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.721
bide kızlar size zahmet isimlerinizi yazar mısınız.. nick ezberlemek biraz zor oluyorda
tsk özge hoşbuldum:) memnun oldumcanım benim adım özge kısaca tanıtıyım kendimi sana.antalyada yaşıyorum dr.oetker antalya bölge satışında çalışıyorum 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 6 aylık bir kızım var kızımı bahane ederek aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum :))
bide kızlar size zahmet isimlerinizi yazar mısınız.. nick ezberlemek biraz zor oluyorda
hoşgeldin canım bende aslı sivasta öğretmenim 29 yaşındayım benim aşlemde ankarada sincanda yaşıyor
sen neresindesin ankaranın
inş hedefine ulaşırsın canım biran önce
evet var canım kuralları yazayım sana
KURALLAR
1. Her gün menü, yapılan egzersizlerin yazılması zorunludur. Menüler mavi renkle yazılır amaç dikkat çeksin.
2. Her gün 7 mesaj yazmak zorunludur. Bu kurala uyulmadığı taktirde takıma ‘ 30 defa üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım’ yazılacaktır.
3. Haftada en az 3 gün haber vermeden takıma uğramayan diskalifiye olur.
4. Her cuma öğle saat 12 ye kadar kilo bildirimi yapılır. 3 defa kilo bildirimi yapmayan diskalifiye olur. Cuma 12 den önce internete girilemeyecekse Perşembe akşamı kilo bildirimi yapılır.
5. 3 hafta üst üste kilo veremeyen diskalifiye olur.
6. İzin hakkı vardır. Daha önce haber verilerek izne çıkılır. Dönüş tarihi açık şekilde belirtilir. Belirtildiği tarihte dönülmediğinde diskalifiye olunur. İzin nete girme şansınızın asla olmadığı zamanlar alınır.
7. Yeni üyelerin 1 hafta deneme süresi vardır. Bu süre içinde kararlılığından ve paylaşımından emin olunan üye takıma alınır.
8. Çizelgeler sıra ile yapılır. Bu görev aksatılmaz.
9. Kırmızı rengi sadece kaptan ve yardımcısı kullanır. Diğer üyeler kullanamaz. Kırmızı yazılar takımla ilgili önemli bilgileri içerir.
10. Takımdan kendi isteği ile ayrılanlar aradan 6 ay geçmeden hiçbir takıma geri giremez.
11. Diskalifiye olan üye hiçbir takıma bir daha giremez.
süt pırasa patates hiç iç açıcı gelmiyor canım
tsk hazal memnun oldum hangi şehirbende hazal 24 yaşındayım.3 aylık bir cadım var doğum sonrası kilolarından kurtulmaya çalişiyorum
tsk hazal memnun oldum hangi şehir
bugün ögleden sonra güya bebek görmeye gitcektim.ama hava güzel diye çocukların canı piknik istedi...vALLA GİTTİ MANGALDAKİ ETLER..
AMA İNANIN YERKEN HEP SİZİ DÜŞÜNDÜM..
temiz hava nasıl yormuş ..her tarafım agrıyo..biraz leslie yapıp duşa sonra hoooppp yataga..
kızlar ben artık çalışacagım ..akşamları gelirim artıkın aranıza..
hepinizi öpüyorum
bu özge için bu aslı için bu ayşe için diye yeseydin :)
ayy kuzum şimdi zor gelir ilk başlarda sana bende arlağın 2. yada 3. haftası izne çıkıcam...çalışacam diye bizi ihmal etme hee
ay canım sütün çekmesin ama dedim dedim yedim
tsk emine memnun oldummerhaba salihaben emoş uşaklıyım.hemşireyim 2 erkek çocukum varverilmesi gereken çooookkk kilolarım..sende hoşgeldin..inşallah bu hafta bakarsın tanırsın bizi zaten bende yeni sayılırım aslında eski ama bu sene yeni katıldım takıma...
ben yalnız yaşadım için birazda konuşmak ihtiyacı duyuyorum:) sizlerle konuşunca amacımı unutmuyorum.. Motivasyonum hiç bozulmuyorsalihacığım aşağıda seni görüyorum paylaşımlarımız az ama hafta sonu diye böyle hafta içi oldumuydumu herkes burda birde bi ilkoşumuz var o şimdi izinli adanada o geldimiydi uçup gidiyor sayfalar her girdiğinde onu görürsün muhakkak...
tsk hazal memnun oldum hangi şehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?