Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)

hımm ben cok severim yalnızlığı..cık fırsat buldukçe gez sende..aman ankarada buz gibidir şimdi dışarı mışarıda cıkılmaz sen burda takıl anacığım hehehehe..

sabah
3 dilim kepekli ekmek
yarım kk peynir
ince dilim kaşar
1 tatlı kaşiği bal
1 tatlı kaşiği reçel
4 tane zeytin
2 dilim salatalık

ara
1 tane malt içeceği
azicik peynir

akşam

yarım kase çorba
fırında mücver 2 dilim
ıce tea

ara
yarım kase yulaf ezmesi sütle
yarım ayva

mücverin fırında olması iyi diğerleri de çok ölçülü olmuş iyisin yani bi ben berbat gidiyorum

dün eşimnöbetçiydihaftasonu olduğu için büyük oğlan da bakıcıya gitmedi, 3 çocuka nete giremedim bugün de eve yeni geldik:) evet çılgınlıktı bu kadar kalabalık çocukla dışarı çıkmak

kusuruma bakmıyonus de mi çoook uykum var, dışardan gelince bi de çocuklara banyo yaptırdım kendim de yapınca mayıştım. böyle aceleyle yazınca insan kendi kendine konuşuyo gibi oluyo aba naaaaapiiiim zaten 30 mesaj cezamvar bi 30 daha

afiyet olsunmenüyü akşamları mi yazıyorsunuz

hoşgeldin saliha ben de doğum kilolarından kurtulmaya çalışanlardanım ama hepsi doğumdeğil bir kısmı da evlendikten sonra ve tez hazırlarken yiyip yiyip oturmaktan aldığım kilolar, yaşım 30 ve meeeemurum

evet ya hamileleik bahane hem de çok güzel bi bahane,oooh sefamolsun kimse yeme demiyodu, ne güzel günlerdi....

merhaba elif.. 30 mesaj cezası nasıl oluyo

yazılması gereken bi cümle var onu yazıp gönderiyoruz
bu arada benim veletler ikiz ve şu an biri uyandı

çok samimi bi menü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…