- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.741
tsk emine memnun oldumben yalnız yaşadım için birazda konuşmak ihtiyacı duyuyorum:) sizlerle konuşunca amacımı unutmuyorum.. Motivasyonum hiç bozulmuyor
yeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)evliydin değil mi niye yalnızsın çevrende m, kimse yok ?
yeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)
tamam canım görüşürüzSalihacığım ben cıkıyorum ..Hafta içi canlanırız..iyi akşmlarr
sabah
3 dilim kepekli ekmek
yarım kk peynir
ince dilim kaşar
1 tatlı kaşiği bal
1 tatlı kaşiği reçel
4 tane zeytin
2 dilim salatalık
ara
1 tane malt içeceği
azicik peynir
akşam
yarım kase çorba
fırında mücver 2 dilim
ıce tea
ara
yarım kase yulaf ezmesi sütle
yarım ayva
afiyet olsunmenüyü akşamları mi yazıyorsunuzsabah3 dilim kepekli ekmekyarım kk peynirince dilim kaşar1 tatlı kaşiği bal1 tatlı kaşiği reçel4 tane zeytin2 dilim salatalıkara1 tane malt içeceğiazicik peynirakşamyarım kase çorbafırında mücver 2 dilimıce teaarayarım kase yulaf ezmesi sütleyarım ayva
merhaba elif.. 30 mesaj cezası nasıl oluyokusuruma bakmıyonus de miçoook uykum var, dışardan gelince bi de çocuklara banyo yaptırdım kendim de yapınca mayıştım. böyle aceleyle yazınca insan kendi kendine konuşuyo gibi oluyo aba naaaaapiiiim zaten 30 mesaj cezamvar bi 30 daha
canım benim adım özge kısaca tanıtıyım kendimi sana.antalyada yaşıyorum dr.oetker antalya bölge satışında çalışıyorum 26 yaşındayım 4 yıllık evliyim 6 aylık bir kızım var kızımı bahane ederek aldığım kilolarımı vermeye çalışıyorum :))
tsk elif hoşbuldum.. memnun oldum..boy kaçhoşgeldin saliha ben de doğum kilolarından kurtulmaya çalışanlardanım ama hepsi doğumdeğil bir kısmı da evlendikten sonra ve tez hazırlarken yiyip yiyip oturmaktan aldığım kilolar, yaşım 30 ve meeeemurum
merhaba elif.. 30 mesaj cezası nasıl oluyo
çok samimi bi menü olmuşmerhaba kızlar hemen menümü yazayım
sabah sirkeli su +form çay
kahvaltı:
1 kk peynir
5 ince dilim sucuk
2 dilim tam bugday ekmegi
1 çay kaşıgı salça
ara:yok
ögle :yok
ikindin :
salata
mangal(yagsız)ama ölçüsüz
2yk pilav
valla üstüne türk kahvesi
bugün böyle oldu iyi yada kötü oldu valla
tsk elif hoşbuldum.. memnun oldum..boy kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?