Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım özelden telimi vereyim sana giremeyeceğin zaman bana mesaj atarsın

ben bilgisayarda yazınca menüyü yan yana çıkıyo.. Alt alta olmuyo.. Şimdi bi telefondan denicem

canım neden alt alta olmuyor ki her alta geçmek istediğinde entere basıncada mı olmuyo :44:

kendi aramızda değilde kamuya açık bi yerde yada başka takımların forumuna yazılsa:):):) ben cezalıyim :)

canım eskiden öyleydi gidip her takıma yazıyorduk ama diğer takımlar rahatsız oldular istemediler bizde mecburen kendi aramızda yaptık bunu sayıyı arttırdık 7 mesaj yazamayana 30 mesaj yazma cezası verdik ve bu 30 mesaj günlük 7 mesajdan sayılmıyor

Sabah3 zeytin Çeyrek beyaz ekmek Öğle Yarım dilim salam2 zeytinÇeyrek ekmek Yarım havuç 3 bardak ihlamur çayıAkşam 1tabak patates balık fırında2zeytin Çeyrek ekmek2 bardak ihlamur 6 bardak zencefil çayı telefonda da yan çıktı :)

Son düzenleme:

yemeklerind ebişey yok canım ama ekmek fazla bence ekmeği azaltıp meyve ve sebzeyi artırırsan daha iyi olur

Anlamadım ki niye böyle oluyo. Bilgisayarda enter la indiğim halde yan geliyo.. Şimdi telefondan yazdım yine aynı..yarın hallederim inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…