- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.761
dün eşimnöbetçiydihaftasonu olduğu için büyük oğlan da bakıcıya gitmedi, 3 çocuka nete giremedim bugün de eve yeni geldik:) evet çılgınlıktı bu kadar kalabalık çocukla dışarı çıkmak
afiyet olsunmenüyü akşamları mi yazıyorsunuz
merhaba elif.. 30 mesaj cezası nasıl oluyo
ben bilgisayarda yazınca menüyü yan yana çıkıyo.. Alt alta olmuyo.. Şimdi bi telefondan denicemcanım farketmiyor çoğunluğumuz bütün günü akşam yazıyoruzbazıları her öğün yediğini tek tek yazıyor
kendi aramızda değilde kamuya açık bi yerde yada başka takımların forumuna yazılsa:):):) ben cezalıyim :)canım her gün 7 mesaj yazma zorunluluğumuz var bunu yapmadığımız zaman üzeriem düşen görevi yapmadım cezalıyım diye 30 tane mesaj yazıyoruz cezamız bu
ben bilgisayarda yazınca menüyü yan yana çıkıyo.. Alt alta olmuyo.. Şimdi bi telefondan denicem
kendi aramızda değilde kamuya açık bi yerde yada başka takımların forumuna yazılsa:):):) ben cezalıyim :)
Sabah3 zeytin Çeyrek beyaz ekmek Öğle Yarım dilim salam2 zeytinÇeyrek ekmek Yarım havuç 3 bardak ihlamur çayıAkşam 1tabak patates balık fırında2zeytin Çeyrek ekmek2 bardak ihlamur 6 bardak zencefil çayı telefonda da yan çıktı :)
Anlamadım ki niye böyle oluyo. Bilgisayarda enter la indiğim halde yan geliyo.. Şimdi telefondan yazdım yine aynı..yarın hallederim inş
ekmek le zeytin yemeyince acikinca gözlerim kararıyo..tansiyon düşüyo.. Ekmek yerine çorba yiyebilirim aslındayemeklerind ebişey yok canım ama ekmek fazla bence ekmeği azaltıp meyve ve sebzeyi artırırsan daha iyi olur
aslen erzurum.. evlenince geldik:) hatta bugün 1. Evlilik yıldönümümüz:) 27 kasım.. Ankara kurtuluştayimönemli değil canımankaranın neresindesin evlenince gittin galiba aslen nerelisin
aslen erzurum.. evlenince geldik:) hatta bugün 1. Evlilik yıldönümümüz:) 27 kasım.. Ankara kurtuluştayim
tsk.. Erzurumun neresinde görev yaptınöyle mi tebrik ederim nice yıllarabende 5 yıl erzurumdan görev yaptım sivastayım şimdi bu 2. yılım
tsk.. Erzurumun neresinde görev yaptın
ayy maşallah çalışmıyorsun heralde bende çalışmasam bir tane daha yapardım ama zor gibi artık bana allah kzıma uzun ömür versin
tamda yerini vermişler:)çat'da görev yaptım ilk görev yerimdi
yooo çalışıyorum, hem de yoğun mesaili bir işim var
Ama hep vardı kafamda çocuğumun kardeşleri olacak diye, kısmet bakalım istiyorum işte...
tamda yerini vermişler:)
Açlıktan uykum geldi.. O kadar çay içtimki yiyecek yer kalmadı.:) ben uyucam artık.. Size iyi geceler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?