- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.781
dün eşimnöbetçiydihaftasonu olduğu için büyük oğlan da bakıcıya gitmedi, 3 çocuka nete giremedim bugün de eve yeni geldik:) evet çılgınlıktı bu kadar kalabalık çocukla dışarı çıkmak
inş olur canım
bu arada hoşgeldin nasılsın
Açlıktan uykum geldi.. O kadar çay içtimki yiyecek yer kalmadı.:) ben uyucam artık.. Size iyi geceler..
Hoşbulduk Aslı,
iyiyim çok şükür,
baya yoruldum bugün, bakıcımız izinliydi, bebişle uğraş, sabah altıda uyandı sağolsun, dışarı çıktık.
akam da misafir vardı, az önce bi nefes aldım :) girip bi bakayım dedim kim var kim yok, hem ödevimi de yapayım :))
Sen nasılsın?
önümüzdeki hafta mesaide olucam.
ancak spora da dönücem yeniden bakalım kaç gün deveam edebilicem.
Şu idrar tahlilinden de onay alırsam, ki ilkinde iltihap olduğu söylendi, ilaç verdi doktor, idrar testinden de geçersem yüzmeye başlicam.
mücverin fırında olması iyi diğerleri de çok ölçülü olmuş iyisin yani bi ben berbat gidiyorum
afiyet olsunmenüyü akşamları mi yazıyorsunuz
Sabah3 zeytin Çeyrek beyaz ekmek Öğle Yarım dilim salam2 zeytinÇeyrek ekmek Yarım havuç 3 bardak ihlamur çayıAkşam 1tabak patates balık fırında2zeytin Çeyrek ekmek2 bardak ihlamur 6 bardak zencefil çayı telefonda da yan çıktı :)
geçmiş olsun canım bacagına noldu kislm kızlar nasılsınız
ben bacağımın ağrısından uyudum yeni kalktım
sobayı yaktım üzerindeki güğüm kaynasın banyo yapcam
siz naptınız bakalım
neler yaptınız haftasonları
takıl canım buraya .bizler burdayız.olmasakta sen yaz gelince mutlaka okuruzyeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)
canım hadi dinlenkusuruma bakmıyonus de miçoook uykum var, dışardan gelince bi de çocuklara banyo yaptırdım kendim de yapınca mayıştım. böyle aceleyle yazınca insan kendi kendine konuşuyo gibi oluyo aba naaaaapiiiim zaten 30 mesaj cezamvar bi 30 daha
yazılması gereken bi cümle var onu yazıp gönderiyoruz
bu arada benim veletler ikiz ve şu an biri uyandı
çok samimi bi menü olmuş
ya bu arada ben yarım saat önce 1 dilimcikkkkk kabak tatlısı yedim
gayet güzel olmuşşşsabah-öğle
1 kk kadar peynir
3 zeyrin
domates
biber
1 bardak çay
ara
1 armut
akşam
6 kaşık havuç kızartması ( yağlı değil)
yoğurt
1 dilim ekmek
ara
2 mandalina
menümü yazayım:
Sabah:
1 omlet
3 dilim fırında patates
3 siyah zeytin
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
ara : yok
öğlen : yok
Akşam :
1 porsiyon Hamsi tava
4-5 kaşık salata
1 bardak sweps,
3 dilim ekmek
Ara:
1 porsiyon ayva tatlısı
aslen erzurum.. evlenince geldik:) hatta bugün 1. Evlilik yıldönümümüz:) 27 kasım.. Ankara kurtuluştayim
günaydın melek.. kahvaltı yaPtım beyi işe gönderdimgunaydınnnben geldim nasılsınız kızlar
mrb sergün... hoşbuldum takıma yeni geldim deneme haftasındayım...hoşgeldin ve iyi geceler.
ya 75 kiloluk bünye anca ayakta duruyor.. şöyle 70 e düşsem 1 dilime inebilirimbence ekmek çokk
tsk emoş amin.. daha bebiş yok olsa iyi olur aslındauzun uzun yıllar birlikte ve mutlu olun inşallah çocuklarınızla beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?