Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik ederim, bi yastıkta kocayın
tsk amin canııım
günaydın saliha, bıraktığım yerdesin:)kk forumda yani
ya telefondan giriyorum arada bi bakıyorum ama programı kapatmadığım içinsürekli burda gözüküyorum ama sık sık kontrolediyorum
6 bardak zencefil çayı içince tabi yer kalmaz
başka türlü iştahımın önnüne geçemiyorum ama yaradı... hiç kaçamakyapmaya ihiyaçduymuyorum...

gece gündüz ben bakıyorum, üstelik eşim de ayda en az 10 gün nöbetçi kalıyor
seni çalışıyorsun diye düşünmüştüm
bence ekmek çokk
evet ekmek çok aslında ama tansiyonumun düşmesinden çok korkuyorum.. açlık krizine girince allah ne verdiyse mideye iniyo fırında patates ah bayılıyorum hele sıcakken üzerine tereyağı ve yağlı peynir olursa süper... o tereyağı üzerine eriyo.. öğle yaklaştı acuktummu ne
sabah-öğle 1 kk kadar peynir 3 zeyrin domates biber 1 bardak çay ara 1 armut akşam 6 kaşık havuç kızartması ( yağlı değil) yoğurt 1 dilim ekmek ara 2 mandalina
sıvı tüketimi biraz az gibi

merhaba kızlarr ben geldimmmmmçok zöeldim sizi muhteşem döndümDD cumaya verilemesi gereken 1 kg varDD
ayyyy aslıcımm mesajın beni engelledi ama annemi engeleyemedi :))
bugünden itibarennn deeli gibi diyetteyim:)).

hepinizi tek tek öpüyorum kızçeler. ben yokken neler kaynatmışssınız 4 günü şöyle bir gözden geçirim sayım yapanın şimdiden Allah yardımcısı olsun

orası kesin canım hehehe..nefret ediyorum kaka çıkmasındannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…