- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.821
tsk amin canııımtebrik ederim, bi yastıkta kocayın
ya telefondan giriyorum arada bi bakıyorum ama programı kapatmadığım içinsürekli burda gözüküyorumgünaydın saliha, bıraktığım yerdesin:)kk forumda yani
başka türlü iştahımın önnüne geçemiyorum6 bardak zencefil çayı içince tabi yer kalmaz
seni çalışıyorsun diye düşünmüştümgece gündüz ben bakıyorum, üstelik eşim de ayda en az 10 gün nöbetçi kalıyor
evet ekmek çok aslında ama tansiyonumun düşmesinden çok korkuyorum.. açlık krizine girince allah ne verdiyse mideye iniyobence ekmek çokk
fırında patatesmenümü yazayım: Sabah: 1 omlet 3 dilim fırında patates 3 siyah zeytin 5 yeşil zeytin 1 kk peynir ara : yok öğlen : yok Akşam : 1 porsiyon Hamsi tava 4-5 kaşık salata 1 bardak sweps, 3 dilim ekmek Ara: 1 porsiyon ayva tatlısı
sıvı tüketimi biraz az gibisabah-öğle 1 kk kadar peynir 3 zeyrin domates biber 1 bardak çay ara 1 armut akşam 6 kaşık havuç kızartması ( yağlı değil) yoğurt 1 dilim ekmek ara 2 mandalina
canım benim gittim geldim bilee teşekkür ederim mucksssssPAMUKŞEKERİMM HAYIRLI YOLCULUKLAR HAYIRLI HABERLERLE GEL İNŞALALH
tam girdim müdür çağırdı.sonrada bırakmadılar yaamı Allahım niye sınıf örmeni falan olmadım
ay ben hiç bişi özlemiyom her şeyi yiyorumm ondan cok yavaş kilo veriyorum..
ya İlkoşla konuşamadık gitti kız.. tüh ya..
çok sevdiriyor kendini cadı yaaa
hyırlısıyla kazasız belasız döner inş
günaydın ay ne güsel bi günben de dün banyo yaptırıp yatırmıştımbizimkileri bi tanesi üstü ıslanmış kalktı tekrar kıyafet değiştirdim tabi üstüne kaka çıkmasındansa tercih edilecek bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?