Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşgeldinnn canımmmm

23/11/2011 sayım listesi

hazos 07: 15
aynalar: 13
1,73: 23
melekayşe: 15
ateşsu: 5 (sanırım cezaya kaldı)
fiyona: 4(sanırım cezaya kaldı)
elifezgi: 7
sergüngünser: 4 (sanırım cezaya kaldı)

kızlarr izinlimiydiniz bilmiyorum o yuzden sanırım cezaya kaldı yazdım

24/11/2011 sayım listesi
hazos 07: 8
aynalar: 16
1,73: 26
melekayşe: 14
ateşsu: izinli sanırım
fiyona: 23
elifezgi: 8
sergüngünser: 7

25/11/2011 sayım listesi
hazos 07: 24
aynalar: 20
1,73: 22
melekayşe: 17
ateşsu: izinli sanırım
fiyona: 21
elifezgi: 9
sergüngünser: 9

kızlar kusura bakmayın acele ve karıstırmayım diye bölee yaptım:26::26::26::26::26:

kızlarr ben geldimm yogun bir hafta sonu ve hafta geçirdim

cuma günü topiğe bakarken kalbim sıkıstı ve hemen hastaneye gittik testler v.s sonra zaten giremedim
annemin eşi kaza yapmışş anneme gittikk zaten ylda yordu beni şükür ki iyiler
ve dünden beride dişim ağrıyor inanılmaz bi şekilde ihmal ettim ve sonunda apse yaptı ama bu sefer ihmal etmiycem korkmucam dişçiden dişim yüzünden bişey yiyemiyorum ekmek v.s çorba içiyorum böyle yaniii şu anda dişim ağrıyor akşam allah izin verirse gidicem doktora ve başlıcam tedaviye

siz neer yaptınız inş. olumsuz bişey yoktur iysinizdir

hoşgeldinnn pamuk şekerimmmmmmmm nasılsınnn annenler nasıl iyilerdir inş.. senn ailenle hasret giderdin yaaa boşverr verirsin zaten sıkı bi diyetle hem iyi yapmışsın annenler üzülürdü bişey yemeseydinnn hoşşşşş geldinnn pamukk şekerim tekrar

takıma yeni bi arkadaş gelmiş sanırım hoşş geldin canım
fadik ben ist. yaşıyorum 26 yaşındayım hem çalışıyorum hemde okuyorum

sende kendini tanıtırsan sevinirimm

canı merhabaaa emoşun kilosuda sanki ynalış 0,3 gözüküyr 3.0 olması lazım değilmiydi.
emoş tebrik ederimmmmmmmmm çok üzel kilo vemrişssin

gitti gitti kardeşini askere ugurlamaya pazara gelecek..
özletti kendini sıpa ya..alışkanlık gibi..her gun msnde falanda konusuyoruz..özledim cadıyı..
senlede görüşemiyoruz napıyosun ne var ne yok?

:))
ayşemmmmm geldim geldimm ama hala sen girmedn canımmmm yokluğunuzu bende çok acayip hissettim

takıma yeni bi arkadaş gelmiş sanırım hoşş geldin canım fadik ben ist. yaşıyorum 26 yaşındayım hem çalışıyorum hemde okuyorum sende kendini tanıtırsan sevinirimm
tsk fadik memnun oldum.. bende saliha 22 yaşındayım ankaradayım evliyim çocuk yok.. 78 kiloydum.. şuan 74 zayıflıyoruz bakalım hedefe varackmıyım bu defa

:(((( özgem haklısın ama anneciğimi kıramadım kuzucummmmm bugünden itibarennnn sıkı diyetteyyim
şu 59 a bir ulaşsam

merhaba hoş geldin salihaa aramızaaaaaaa inş. en kısa zamanda verirsin kilolarnı ve istediğin hedefe ulaşırsın canım
bu arada ben ilknur.:)

hehehe kulaklarım çınladı özgem:)) geldim geldim amanın:)) takımın çençeni ben:)

yeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)

ay ay kıyamam kıyamam kurbet kuşu budaaa((
Allah evinde mutlu etsin canım bir süre sonra herşeyy düzelirr oturur düzenin çevrenn ozamana kadarda biz sana arkadaşlık ederiz sen hiç merak etmeeee

vallaa çok şirinbir görüntü oluşturuyorsunuzzzdur eminim maşallah size:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…