- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.841
merhaba kızlarr ben geldimmmmmçok zöeldim sizi muhteşem döndümDD cumaya verilemesi gereken 1 kg var DD
ayyyy aslıcımm mesajın beni engelledi ama annemi engeleyemedi :))
bugünden itibarennn deeli gibi diyetteyim:)).
hepinizi tek tek öpüyorum kızçeler. ben yokken neler kaynatmışssınız 4 günü şöyle bir gözden geçirim sayım yapanın şimdiden Allah yardımcısı olsun
merhaba kızlarr ben geldimmmmmçok zöeldim sizi muhteşem döndümDD cumaya verilemesi gereken 1 kg var DD
ayyyy aslıcımm mesajın beni engelledi ama annemi engeleyemedi :))
bugünden itibarennn deeli gibi diyetteyim:)).
hepinizi tek tek öpüyorum kızçeler. ben yokken neler kaynatmışssınız 4 günü şöyle bir gözden geçirim sayım yapanın şimdiden Allah yardımcısı olsun
canı merhabaaa emoşun kilosuda sanki ynalış 0,3 gözüküyr 3.0 olması lazım değilmiydi.canım kusura bakma öğle arası aceleyle yapıyorum yanlış yaptım düzelttim şimdi
14. TAKIM 232. Etap
aynalar ( 92,2 / 91,7 / 0,5 / 0,54% )
emidaf ( 65,0 / 65,0 / 0,0 / 0,00% )
pinkcat87 ( 64,5 ) izne ayrıldı.
fiyona_07 ( 63,9 / 63,7 / 0,2 / 0,31%)
mihracee ( 60,6 / 60,6 / 0,0 / 0,00%)
melekaysee ( 65,5 / 65,6 / -0,1 / -0,15%)
faTTa83 ( 70,0 / 71,1 / -1,1 / -1,57%)
elifezgi ( 68,0 / 68,5 / -0,5 / -0,74 %)
1.73 ( 115,0 / 112,0 / 0,3 / 2,61% )
atessu ( 94,3 ) izne ayrıldı.
hazos87 ( 65,4 / 64,2 / 1,2 / 1,83%) yeni üye hedefi 55
sergungunser ( 62,7 / 62,3 / 0,4 / 0,64%) yeni üye hedefi 50
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,35%
ayşeciğim nasılsın canım..ilknurdan haberin var mı yaa girmiyo galiba izinli mi adanaya gidecekti gitti mi acebe
gitti gitti kardeşini askere ugurlamaya pazara gelecek..
özletti kendini sıpa ya..alışkanlık gibi..her gun msnde falanda konusuyoruz..özledim cadıyı..
senlede görüşemiyoruz napıyosun ne var ne yok?
abooo tut kız kendiniii...
mihraceeemm gelmiş kız ben şimdi sana mesaj çektim
nasılsın canım
tsk fadik memnun oldum.. bende saliha 22 yaşındayım ankaradayım evliyim çocuk yok.. 78 kiloydum.. şuan 74 zayıflıyoruz bakalım hedefe varackmıyım bu defatakıma yeni bi arkadaş gelmiş sanırım hoşş geldin canımfadik ben ist. yaşıyorum 26 yaşındayım hem çalışıyorum hemde okuyorum sende kendini tanıtırsan sevinirimm
:deli gibi misonra aslıda deliye dönüyor ona göre..şaka bi yana dikkat et kuzu yazık okadar uğraş ve rsonra pişman oluyor insan hala bayramda yediklerimin vicdanını yapıyorum ben..bi gömleğim vardı bekarlıktan çok güzel olmuştu üstüme şimdi hafif sıkıyo giyemiyorum
mihracee boyun kaçtı senin?
adım saliha 22 yaşındayım.. evliyim çocuk yok... 2 hafta önce diyete başladım... 1.61boy... 78 kilo da diyete karar verdim... 1 hafta regl olduğu için biraz duraksama oldu... şuan 74.1... hedef 60 kilo.. ankaradayım... 2 hafta içinde başka gruplara baktım grupta paylaşım çok az olduğu için çıktım... işte böyle
hehehe kulaklarım çınladı özgem:)) geldim geldim amanın:)) takımın çençeni ben:)salihacığım aşağıda seni görüyorum paylaşımlarımız az ama hafta sonu diye böyle hafta içi oldumuydumu herkes burda birde bi ilkoşumuz var o şimdi izinli adanada o geldimiydi uçup gidiyor sayfalar her girdiğinde onu görürsün muhakkak...
yeni evliyim ankaraya yeni geldim bide şimdi yeni taşındim :) 1 ay falan oldu.. Akraba falan yok çocukta olmayınca.. Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :) :) :)
dün eşimnöbetçiydihaftasonu olduğu için büyük oğlan da bakıcıya gitmedi, 3 çocuka nete giremedim bugün de eve yeni geldik:) evet çılgınlıktı bu kadar kalabalık çocukla dışarı çıkmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?