- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #52.861
İlkoş nerdesin kız özledim seniiii
hoşgeldinnn canımmmm
kızlarr ben geldimm yogun bir hafta sonu ve hafta geçirdim
cuma günü topiğe bakarken kalbim sıkıstı ve hemen hastaneye gittik testler v.s sonra zaten giremedim
annemin eşi kaza yapmışş anneme gittikk zaten ylda yordu beni şükür ki iyiler
ve dünden beride dişim ağrıyor inanılmaz bi şekilde ihmal ettim ve sonunda apse yaptı ama bu sefer ihmal etmiycem korkmucam dişçiden dişim yüzünden bişey yiyemiyorum ekmek v.s çorba içiyorum böyle yaniii şu anda dişim ağrıyor akşam allah izin verirse gidicem doktora ve başlıcam tedaviye
siz neer yaptınız inş. olumsuz bişey yoktur iysinizdir
hoşgeldinnn pamuk şekerimmmmmmmm nasılsınnn annenler nasıl iyilerdir inş.. senn ailenle hasret giderdin yaaa boşverr verirsin zaten sıkı bi diyetle hem iyi yapmışsın annenler üzülürdü bişey yemeseydinnn hoşşşşş geldinnn pamukk şekerim tekrar
merhaba hoş geldin salihaa aramızaaaaaaa inş. en kısa zamanda verirsin kilolarnı ve istediğin hedefe ulaşırsın canım
bu arada ben ilknur.:)
ay ay kıyamam kıyamam kurbet kuşu budaaa((
Allah evinde mutlu etsin canım bir süre sonra herşeyy düzelirr oturur düzenin çevrenn ozamana kadarda biz sana arkadaşlık ederiz sen hiç merak etmeeee
kararlıysan verirsin canım hiç meraj etmee burada motivasyonn güzellllll hep birlikte eriyeceğiz.memnun oldum ilknur kararlıyım verecem bu yağları mandıraya
amin canım sağol... pek tekimoturduğumuz yer itibariyle yaşıtlarım yok zaten soğuk bi kültür.. malum ankara memur şehri allahtan buraya giriyorum bütün sıkıntım gidiyo...
nihayetttt geçmişi bitirdim canlar:)))
salihaa aşağıda seni görüyorummm gel kaynaşalım şekerim:)
zıplayarak ütü yapmakütü yapmam lazım ıyyyyyyy.zıplayarakmı yapsam spor olur heheheheh:)
kararlıysan verirsin canım hiç meraj etmee burada motivasyonn güzellllll hep birlikte eriyeceğiz.
:))) sen sıkıldıkça gel ben genelde burada olurum hehe sıkıntını alırım seninDDD
iş falan düşünüyormusunn çalışırsan sıkılmaya pek vaktin olmaz
olar :) sen hangi şehirdesin biraz kendinden bahsetsene
iş değilde bebiş düşünüyorum
en güzel uğraşşş inş. diledğin zamanda olurrrrrrrr Allah aratmaz inş.
günlerin nasıl geçerranlamazsın:))
bende istiyorum inş. benimd eolurrr en kısa zamanda
kızlar iştah kontrolu yada yağ eritmek için yaptığınız birşeyler varsa yazın sadece az yiyerek olmuyo hem iştahıazaltmak hemde metabolizmayı hızlandırmak için bişeyler yapmak şart
açlığımı gidermek için bir numaralı yok ıhlamur çayı... içine kabuk tarçın karanfil... mükemmel bi tat.. tatlandırıcıya hiç gerek yok
metabolizmayıhızlandırmak için kırmızı pul biber... az önce küçük kasenin içine 6 yemekkaşığı biber koydum... tabi acı nasıl yenir diye düşünebilirsiniz.. üzerine yoğurt döküp karıştırıyorsunuz biberler yoğurda bulanınca acıtmıyo...
ve yeşil çayda halsizliği ortadan kaldırıyor.. kabuk tarçın karanfil... bunları atınca tatlı oluyor... mis mis
günde 15 kupa çay içiyorumçünkü bağırsak tembelliği var.. az yiyince iyice yan gelip yatıyorlar bende acıbiber sürüyom yatan yerine
elimizden geleni yapıyoruz
ben çıkıyom yemek yapcem akşam yine gelürümyarında spor yapmaya başlıcam... artıkın akşam görüşürük
zıplayarak ütü yapmakfarklı bir tarzzzzz D
tek ayak üzeride dursan diğeriyledede hareket falan yappuhahaha zayıflayacağız diye iice abarttık olayı geee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?