Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım canımmm çok geçmiş olsunnnn(( ayyy ne ded drrr ciddi birşeyy yoktur inş. korkutmaa bizii fıstıkım((((
diğer hastnaızada geçmiş olsun ama sana daha çokkkk geçmiş olsun birtanem
dişinide ne olur ihmal etmeeeeeee diş ağrısı ah ahhh geçen haftalarda özgede çekti kıyamam hiçbirşey yiyemedi hemencik git

ayy canımm kuzucum benimmmmmm hoşbuldummmmmmm, anneciğim babacığım iyiler şükür sadece kardeşimin hasreti şimdiden sardı onları kaldılar edüyle büdü bir başlarına ısrar ettim kütahyaya bizimle gelsinler diye ama gelmediler yaza söz verdilerr inş. yaızn gelecekler.
gerçekten diyetin ucu kaçtı oradaa amaa annemi babamı kırana kadar kafamı kırardımm zaten kızdıı erimişsin dedi annem hehehe küçülmüşüm 3 kg alacaksın dedi gittiğinde tamam dedim ama hiç öyle bir niyetim yok
canım sanada tekrardan geçmiş olsunnn

merhaba hoş geldin salihaa aramızaaaaaaa inş. en kısa zamanda verirsin kilolarnı ve istediğin hedefe ulaşırsın canım
bu arada ben ilknur.:)

memnun oldum ilknur kararlıyım verecem bu yağları mandıraya

ay ay kıyamam kıyamam kurbet kuşu budaaa((
Allah evinde mutlu etsin canım bir süre sonra herşeyy düzelirr oturur düzenin çevrenn ozamana kadarda biz sana arkadaşlık ederiz sen hiç merak etmeeee

amin canım sağol... pek tekim oturduğumuz yer itibariyle yaşıtlarım yok zaten soğuk bi kültür.. malum ankara memur şehri allahtan buraya giriyorum bütün sıkıntım gidiyo...

nihayetttt geçmişi bitirdim canlar:)))
salihaa aşağıda seni görüyorummm gel kaynaşalım şekerim:)

kararlıysan verirsin canım hiç meraj etmee burada motivasyonn güzellllll hep birlikte eriyeceğiz.
:))) sen sıkıldıkça gel ben genelde burada olurum hehe sıkıntını alırım seninDDD
iş falan düşünüyormusunn çalışırsan sıkılmaya pek vaktin olmaz

iş değilde bebiş düşünüyorum

olar :) sen hangi şehirdesin biraz kendinden bahsetsene

ben aslen adanalıyım canım
üniveriste için kütahyaya geldim burada yüksek lisans iş evlilikdedim kaldım 11 yıldır buradayım(
ah ah buraya geldiğimdeee 36 bedendim şimcik 40 pehh eski halime dönemesemde 38 olmak istiyorum.
5 yıllık evliyim serbest muhasebeci mali müşavirim, çocuğum yokk ama istiyorum artık hayırlısı olsun
öyle işteee:)

kızlar iştah kontrolu yada yağ eritmek için yaptığınız birşeyler varsa yazın sadece az yiyerek olmuyo hem iştahıazaltmak hemde metabolizmayı hızlandırmak için bişeyler yapmak şart

açlığımı gidermek için bir numaralı yok ıhlamur çayı... içine kabuk tarçın karanfil... mükemmel bi tat.. tatlandırıcıya hiç gerek yok

metabolizmayıhızlandırmak için kırmızı pul biber... az önce küçük kasenin içine 6 yemekkaşığı biber koydum... tabi acı nasıl yenir diye düşünebilirsiniz.. üzerine yoğurt döküp karıştırıyorsunuz biberler yoğurda bulanınca acıtmıyo...

ve yeşil çayda halsizliği ortadan kaldırıyor.. kabuk tarçın karanfil... bunları atınca tatlı oluyor... mis mis

günde 15 kupa çay içiyorum çünkü bağırsak tembelliği var.. az yiyince iyice yan gelip yatıyorlar bende acıbiber sürüyom yatan yerine

canımmmmm ıhlamur çayını çok beğendim en kısa zamand auygulayacağım ama acı fenaaaaa kabızlık yapıyor yaa çıkışlar zorluyor ben acı yiyincee(
elmayı çok severim elma soda vazifesi görüyor resmen yiediğimde çok acıkıyorumD
birde su çok içiyorum ben birazda spor yapabilsekk aslındaa en güzeli o ama sporr bu ara hiç yapmıyorum eşim müsade etse spora yazılacam ama yanlız kalıyor evde diye gidemiyorum

yeşil çay da bebiş muhabbetine içemiyorumDD ay ne çok bahanem var metobolimayı hareketlendirmemek için.
hayatım lahana çorbasını tavsiye ederim onun faydasını gördüm bu ara tekrar yapacağım ben

elimizden geleni yapıyoruz

bende kaçamaklar biraz fazla bu ara
adanayada gittim geldim 4 gün kaldım
2 günü adana kebap yaptı babam öyle 1 poesiyonda değil( 2şiş
1 şişi dışarıdaki lokanltarın 3 şişine bedelDD
yedim bir güzel
dolmalar çiğ köfteler ofsssss fenaşeyler yedimşimdi orada aldıklarımı vereceğim kaptan kesecek beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…