Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

27 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***36
emidaf ***izinli
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 25
mihracee ***izinli
melekaysee *** 15
faTTa83***izinli 5
elifezgi ***8
1.73 ***14
atessu ***izinli 8
hazos87 ***8:119::119::119:
sergungunser***8
salihakaya***28

çoookk teşkkür edrm canım mesajınada çok sevindim
fatmada aradı kutladı sağolsun
ilkinde mesaj attı kutladı takımda öğretmen arakdaşların gününü kutladı söylememi istedi kızlar

ay şekerim tekrardan geçmiş öğretmenle gününüz kutlu olsun
şu ilkin değilde ilkoşşş olmasınnn

ay şekerim tekrardan geçmiş öğretmenle gününüz kutlu olsun
şu ilkin değilde ilkoşşş olmasınnn

aaayyy canımmm çook özür diliyorum ilknur yazacaktım ben ya
tekrardan kusura bakma
bu aralar hep yanlış yapıyorum
atessuyu listeye yazarken tessu diye yazmışım iaz aldım aşık mıyım neyim

aaayyy canımmm çook özür diliyorum ilknur yazacaktım ben ya
tekrardan kusura bakma
bu aralar hep yanlış yapıyorum
atessuyu listeye yazarken tessu diye yazmışım iaz aldım aşık mıyım neyim

yok kuzum ne kusuru hehe:) yerim seniiiii gülümsedim zaten kiki. inş. aşıksındırr arkaadaaş:))
yaaa ateşssu dedinde takımdan ayrılmış sanırsamm çok üzüldüm güzeldi paylaşımları hemde iradeliydiii en kısa zamanda döner umarım

döndüm dönümm artık iznim bitttii:))))

nasılsın fıstıkkkkk keyifler nasıl bakim gerçi geçmiş yaptığımdaaaa üşütmüşsün biraz öyle gördümmmm şimdi iyiyimisin

oohh çok sevindim canım
iyiyim canım komşunun evi soğuktu kaptım şifayı geldim titriyom hemen yattım uyuyunca kendime geldim

anlat bakalım sen neler yaptın gönderdiniz mi kardeşinizi allah kavuştursun
kız 30 bin liranız yokmuydu yazık kardeşinize

biraz öncede sayımı yaparken dün yerine bir önceki günü yapıyordum günün sonuna geldim öyle farkettim sonra tekrar başladım baştan

atessu takımdan ayrılmadı izinli yazılacak ama yerine birini alacaz geri döndüğünde yer olunca girecek böyle anlaştık canım

canım benimm geçmiş olsunn dikkat et kendinee sana birşey olunca hepimiziniçi sızlıyor(
kuzucum gönderdik kara oğlişimizzziiiii inş. tez zamanda biterde gelir.
25 yşaında kardeşim yaştan tutmuyorr
davula zurnaylagönderdik halaylar çekerek omuzlardaa gönderdik canımmııııııı tatlım benim şimdiden özledim yaws.

kocamda daha gitmedi askere( o istiyorduuu bedelliden faydalanmak 15-20 olursa git demiştim 30 çok fazla yaaaa kısa dönem yapıp gel dedim özler hem biraz hehe

aaaa sevindim takımdan ayrılmadığınaaaa:))
kıyamam iki işçıkmış sanaa:)) bugün bende varım hehe şimdiden kolay gele hemn hissettirecğeim geldiğimi tatlıcım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…