- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.141
aslı çok haklısın... forumda diyet yapmaktaki maksat sürekli paylaşımda bulunmak... eğer paylaşım yoksa diyetisyenle evde zayıflanır... buraya sadece kilo bildirimi yapmaya gelmiyoruzki.. paylaşım olmazsa yeni fikirler edinilemez... hem insan kendi gibi diyet yapanlar gördükçe aç kalmaktan korkmuyo.. resmen yarışa giriyorsun hızlı kilo vermek için... online olamayanlar için hiç uygun değil forum... fikrimce böylezaten paylaşım az diye 2 takım değiştim bu 3 eeeeeeeee allahın hakkı üç yani son olur inşallah
ayrıca bu defter işini bende deneyebilirim buranın haricindemi bir deftere not alıyorsun canım
:))) hımssss ben ilk zamanlar çevremle mücadele ediyordum hoş halada öyleeee ama bir süre sonra pes dediriyorlar şimdi soruyorlar diyettemisin hala yok diyorum bitti sadece dikkat ediyorummD ama yinede bildiğiimi okuyorum hehe
bütün takımları gezecem diyon yani
biz son oluruz canım
bu arada çok sağol iyi hatırlattın sen en son hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın
ben uzun süreli ayrılanlar için yerine birini alırım geldiğind eboş yer olana kadar beklersiniz diyorum paylaşımı arttırmam lazım
ben sıcak bakmadığımı söyledim çünkü iş yoğunluğu hep olacak
bakalım ne cevap gelmedi
ezgiyede bu cuma değil ama öbür cumaya kadar izin vercem bu 10 gün içinde kilo verip dönsün daha fazla veremem
bütün takımları gezecem diyon yani
biz son oluruz canım
bu arada çok sağol iyi hatırlattın sen en son hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın
ben uzun süreli ayrılanlar için yerine birini alırım geldiğind eboş yer olana kadar beklersiniz diyorum paylaşımı arttırmam lazım
evet hergün bi sayfaya tarih atıp öğünleri yazıyorum bide en üste o sabah tartıda kaç olduğunu benim ki dijital o yüzden gramlar önemli 74.3 74.1 73.9
evet ya benim eşimde sürekli abartılacak kadar bi kilon yok diyip şevkimi kırıyo... ama buraya başladığımdan beri şişko pattis oldumu farkettim
:)) burada çene çokk kiki sen gitme biryere bizim şevke ihtiyacımız var zatennndiğer takımlarda en fazla 10 gün bulundum
önce 13.takım çağırdı oraya gittim sonra 4 e geçtim ordada 3 günde bi yazdıklarıma cevap geliyo online birini bulmak mümkün değil.. zaten takım kapanıyordu 4 5 kişi falandı kimse konuşmuyo bende sana geldim aslııııııı
kızlar ben dünün sayımını bir yapıyım
:))) izin vermeyizz başka tkaıma gitmesine dimi yeterki paylaşım yapmak istesin :))
hımm güzel fikir bende yapayım bakalım işe yarayacakmıDD
eşinin seni öyle görmesi güzelll kiloluyum dem eeşinekulağına su kaçırma ama sen yap diyetini :)))
benim bugün kayınvalide günüm yaaa ofssss
:)) burada çene çokk kiki sen gitme biryere bizim şevke ihtiyacımız var zatennn
yaaa kızlarr ben normalde çok su içen birisiyim ama kışa giridk içemiyorum neyapacğaım yaws
ya zaten yalnızım daha arkadaş edinemedim burda yani ankaradaforumda olmak güzel yaşıtlarımla konuşmak falan
o öyle diyo ama beni zayıf görmek için ölür walla öyle şişman kadın fobisi varmış ondabende biraz kilo alınca o belli etmiyo ama hoşuna gitmiyo kilolarım
benimle çene yarıştıramazzsınızzsen hariç
ben su içmiyorum artık mutsuz ediyo beni bence çaya başla yeşil ıhlamur bide adaçayıvarmış daha denemedim iştah kesici olaeak diyet yapanlar kullanıyormuş... aklında bulunsun
ben çıkıyom 8 gibi gelirim.. sabah hastanede geçti iş yapamadım... birazdan bizimki gelir... akşam yemeğinide kaçaksız yersen şok menüyü 8 de yazacamazzzzzzzzzz sonra birazzzzzzzzzzzzdan
28 KASIM MESAJ SAYISI
aynalar ***26
emidaf ***10
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 19
mihracee ***57
melekaysee *** 21
faTTa83*** 8
elifezgi ***7
1.73 ***16
atessu ***izinli
hazos87 ***17
sergungunser***cezaya kaldı
salihakaya***20
kızlar okuldan geldim neti açtım koştum buraya gidip yemek yiyeyim bi değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?