Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bütün takımları gezecem diyon yani
biz son oluruz canım
bu arada çok sağol iyi hatırlattın sen en son hangi takımdaydın ne zaman ayrıldın

ben uzun süreli ayrılanlar için yerine birini alırım geldiğind eboş yer olana kadar beklersiniz diyorum paylaşımı arttırmam lazım

ayrıca bu defter işini bende deneyebilirim buranın haricindemi bir deftere not alıyorsun canım

evet hergün bi sayfaya tarih atıp öğünleri yazıyorum bide en üste o sabah tartıda kaç olduğunu benim ki dijital o yüzden gramlar önemli 74.3 74.1 73.9

evet ya benim eşimde sürekli abartılacak kadar bi kilon yok diyip şevkimi kırıyo... ama buraya başladığımdan beri şişko pattis oldumu farkettim

diğer takımlarda en fazla 10 gün bulundum
önce 13.takım çağırdı oraya gittim sonra 4 e geçtim ordada 3 günde bi yazdıklarıma cevap geliyo online birini bulmak mümkün değil.. zaten takım kapanıyordu 4 5 kişi falandı kimse konuşmuyo bende sana geldim aslııııııı

Son düzenleme:

anladım canımmm kaptan sensin ve haklısındaaa benimde vermem laızm bu hafta verecğeimde zaten hıhhhh:)

:))) izin vermeyizz başka tkaıma gitmesine dimi yeterki paylaşım yapmak istesin :))

hımm güzel fikir bende yapayım bakalım işe yarayacakmıDD
eşinin seni öyle görmesi güzelll kiloluyum dem eeşine kulağına su kaçırma ama sen yap diyetini :)))
benim bugün kayınvalide günüm yaaa ofssss

:)) burada çene çokk kiki sen gitme biryere bizim şevke ihtiyacımız var zatennn

aslıcım ben bayramd oalyısıyla kilo almıştımmm 60.200 den 60.600 e çıkmıştım en son kilom buu şimdi ben 60.600 den düşeceğim dimi 60.200 ü baz almıyorum

:))) izin vermeyizz başka tkaıma gitmesine dimi yeterki paylaşım yapmak istesin :))

ya zaten yalnızım daha arkadaş edinemedim burda yani ankarada forumda olmak güzel yaşıtlarımla konuşmak falan

o öyle diyo ama beni zayıf görmek için ölür walla öyle şişman kadın fobisi varmış onda bende biraz kilo alınca o belli etmiyo ama hoşuna gitmiyo kilolarım

:)) burada çene çokk kiki sen gitme biryere bizim şevke ihtiyacımız var zatennn

benimle çene yarıştıramazzsınızz sen hariç

yaaa kızlarr ben normalde çok su içen birisiyim ama kışa giridk içemiyorum neyapacğaım yaws

ben su içmiyorum artık mutsuz ediyo beni bence çaya başla yeşil ıhlamur bide adaçayıvarmış daha denemedim iştah kesici olaeak diyet yapanlar kullanıyormuş... aklında bulunsun

ben çıkıyom 8 gibi gelirim.. sabah hastanede geçti iş yapamadım... birazdan bizimki gelir... akşam yemeğinide kaçaksız yersen şok menüyü 8 de yazacam azzzzzzzzzz sonra birazzzzzzzzzzzzdan

arkadaş bulunca unutma bizi ama:)) heheee bozşuruz sana çok güzel yemeklerin pataların resimlerini gönderirim ona göre
hımss erkeklerrr tombik kadın sevmiyorlarr ama bir kendi koca göbeklerine baksınlarr hımmm benim kocamda bana dombili diyor ama iş olsunnnnn kızz şö gibim kaldımPP bende kendine bak diyorummm :)))
ay evett takımın çenebazıyım ben hehehyokluğumda zaten 50 syafa ilerleyebilmişler 4 gün sonraaa bakacaım ben varken nekadar ilerliyor hehe

28 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***26
emidaf ***10
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 19
mihracee ***57
melekaysee *** 21
faTTa83*** 8
elifezgi ***7
1.73 ***16
atessu ***izinli
hazos87 ***17
sergungunser***cezaya kaldı
salihakaya***20

su içmek nasıl mutsuz ederki :))
ama ıhlamur ve adaçayını bende duydum onları içebilirim belki tadları kötü yaa üfsss ama içeceğim

akşam görüşürz canım menünü dört gözle bekliyor olacağımmmmm ama ben 11 edoğru girebilirm ancak

28 KASIM MESAJ SAYISI

aynalar ***26
emidaf ***10
pinkcat87 ***izinli
fiyona_07 *** 19
mihracee ***57
melekaysee *** 21
faTTa83*** 8
elifezgi ***7
1.73 ***16
atessu ***izinli
hazos87 ***17
sergungunser***cezaya kaldı
salihakaya***20

ahaaa:) geldim vee aldım kupalarımı yine ellerine sağlık canım bana kızmıyorsun dimi:) 4 günün acısını çıkardım kiki.
aslıcım yaaa benim evim 3+1 büyük bir ev isyorum bu kupalar içinde ekstra bir oda istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…