- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.161
ben su içmiyorum artık mutsuz ediyo beni bence çaya başla yeşil ıhlamur bide adaçayıvarmış daha denemedim iştah kesici olaeak diyet yapanlar kullanıyormuş... aklında bulunsun
ben çıkıyom 8 gibi gelirim.. sabah hastanede geçti iş yapamadım... birazdan bizimki gelir... akşam yemeğinide kaçaksız yersen şok menüyü 8 de yazacamazzzzzzzzzz sonra birazzzzzzzzzzzzdan
tamam tamam=)kociş gelsin gitcem markete alıcam yarın sabah başlıcam.sen sadece sabahları mı içiyordun
ya pişiyor tabi şok oldum valla:) ilk defa denedim ilk başta pişmedi sandım.üstü kızarmıyor ya normal fırındaki gibi..meğer pişmiş hehehehe:) ama gayet de güzel oldu..acil misafir için mükemmel
al valla canım iyi oluyor ben yürüyüş yapamıyorum kzımdan dolayı o yüzden almıştım ve çok memnunumşu eliptikten bi tanede ben alcam yılbaşında... eliptik walker var ondan bacaklarımın kalınlığı sinir ediyo
kızlar benim zilli uyandı çıkıyorum şimdilikk:)görüşürüz
noluyo ya ben kıskanırımm
yarum bir karşılaşamadık hee hayret bişiözleid ama
iyiy kuzucuk sen napıyosun özgenin yorumlarına cevap veriyorum :)
yimeğimi en cok yapan o herhalde :9
:)) Allah iylik versin, bende iyiyim canımcımmmm
ayy senin yemeklerini yapmak istiyorum bende ama 59 ua düşmem lazımm önceölçülerin öyle az değil kiki
hoşbulduk canım
geldim neti açtım moralim bozuldu ezgide serpilde mesaj atmış izin istiyorlar
ezgi motivasyondan dolayı biliyorsunuz bu hafta kilo vermesi şart
serpilde 3 ocağa kadar işleri yoğun olacakmış o zamana kadar yazmak için yazmak istemediğini söyledi moralim bozuldu ne yalan söyleyim
tamam kendilerine göre haklılar ama buda bir yarışma
geçen hafta listeye yazılıp bu hafta izne ayrıldı yazmak göze batıyor
bütün takımlar olarak uyarıldık bu izin konusunda geçen haftaya listeye giriyor bu hafta izne ayrılıyor diye atessu böyle oldu geçen cuma
bu izin konusunu tartışmak istiyorum sizinle arkadaşlar gerekirse kaldıralım
diğer takımlarda en fazla 10 gün bulundum
önce 13.takım çağırdı oraya gittim sonra 4 e geçtim ordada 3 günde bi yazdıklarıma cevap geliyo online birini bulmak mümkün değil.. zaten takım kapanıyordu 4 5 kişi falandı kimse konuşmuyo bende sana geldim aslııııııı
özgemm snei görüdm kuzu tam çıkıyordummmm.
nasılsın canımcım
özgem görmedin benii neyse bend eçıkıyormmm öptüm seniii
elbet birgün bluşacapızzz bu böyle yarım kalmayacakDD
aldım sirkeyii hemen başlicammm.acaba her yemek öncesi mi içsem?
canım sakın öle yapma sabah içtiğin sana yeterli olacaktır.
vallah canım ben internetteki yorumlara pek güvenmiyorum kimi içim diyor kimi içmeyin diyor ben doktora gittiğimde sormuştum sadece sabahları açkarna iç dedi oda midene ağrı yada ekşime yaparsa bırak dediydi hiç bişi yapmadı şükür :)internette okudum her yemek öncesi yarım su bardağı için yazıyordu:S
bi de bir sorunum var ben hala şu yemek listemi mavi yazamıyorum biri bana anlatsın lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?