Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özgem görmedin benii neyse bend eçıkıyormmm öptüm seniii
elbet birgün bluşacapızzz bu böyle yarım kalmayacakDD

canım çok yanlış düşünüuorsun hem çok şaşırdım su bi insanı nasıl mutsuz eder:44::44::44:benim kuzenim de böbrek yetmezliği başladı ve daha 28 yaşında doktorun sölediği şey hiç su içmemesinden kaynaklandığı...oda bardak bardak çay içiyordu senin dediğin gibi.sürekli çay içmeside kansızlığa sebep olmuş ve bu olayı tetiklemiş.suyu sadece su içsemde olur içmesemde diye düşünmeyin suyun içinde vücut için çok önemli olan milyonlarca minarel ve magnezyum var günlük bu ihtiyacı karşılamazsanız hem çok cabuk cilt yaşlanmasına yakalanırsınız ve yakanızdan hiç bi hastalık eksik olmaz...çay ve diğer şeyler su ihtiyacını karşılamaz sadece sıvı ihtiyacını karşılar..suyu kaynattığın için içindeki tüm önemli şeyler yok oluyor..günde en az 8 bardak suyunuzu için..su hayattır arkadaşlar

iyiy kuzucuk sen napıyosun özgenin yorumlarına cevap veriyorum :)
yimeğimi en cok yapan o herhalde :9

ben değişik şeyleri denemeyi çok severim ve senin tariflerin çok hafif hoşuma gidiyor.mesela islim keabını çok severdim ama patlıcan kızartıldığı için hoşuma gitmezdi senin tarifinde ki çok güzel onuda deniycem hehe daimi müşterinim :))

:)) Allah iylik versin, bende iyiyim canımcımmmm
ayy senin yemeklerini yapmak istiyorum bende ama 59 ua düşmem lazımm önce ölçülerin öyle az değil kiki

canım bizim aptmanda 3 dairede öğrenciler oturuyor ben yapıyorum kendime bi porsiyon eşimede yiyeceği kadar ayırıyorum gerisini öğrencilere..bazen beni gördüklerinde soruyolar bgn ne pişireceksin diye :)))

canım kaldırmak iyi olmaz gibi geliyor bana çünkü hastalık var iş var ama süresini azaltabiliriz yani niye öle yapmışlar ki günde 7 msjcıktan ne olacak ki..bence şömle bişey yapalım yeni gelen arkadaşlar 1 ay izine ayrılamasın çok ciddi bişey olmadıkça...şimdi arkadaşlarda kızmasın sonuçta bu bi yarışma...

canım benim biz sana yeteriz merak etme :)))

internette okudum her yemek öncesi yarım su bardağı için yazıyordu:S
vallah canım ben internetteki yorumlara pek güvenmiyorum kimi içim diyor kimi içmeyin diyor ben doktora gittiğimde sormuştum sadece sabahları açkarna iç dedi oda midene ağrı yada ekşime yaparsa bırak dediydi hiç bişi yapmadı şükür :)
bi de bir sorunum var ben hala şu yemek listemi mavi yazamıyorum biri bana anlatsın lütfenn

şimdi canım yorumlara girdin ya yukarda simgelerde başta iki tane kutucuklarda A lar var onları değilde sonraki 3. olan A ya tıklıycaksın ama önce mavi olmasını istediğin yerin üstünü tara onuda mausun sol tuşuna basılı tutarak yazıların üstünden geçerek yapıyorsun.taradıktan sonra A harfine tıkla ordaki mavi rengi seç sonra taradığın yerin başında ve sonunda colour gibi bişiler yazacak ondan sonra gönderdin mi mavi olarak gidecek canım. bi dene bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…