- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.101
doğumdan sonra 24 kilo fazlan mı oldu yani... yani bebek haricinde 24... doğum bitti sende 24 kilomu kaldı.. nasıl anlatsam şaşırdım:26:
şu mesut yar reklamı var ya yan tarafta... ya adam zayıflayınca resmen yaşlanmış kiloluyken güzel bi yüzü vardı şimdi çökmüş gibi haksız mıyım :44:
mihracee, , emidaf, , fiyona_07+, , melekaysee+, , salihakaya+,
kızlarrr günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn hepinizin günü güel geçsin inş.
,VALLA Yaşanıyormuş..bende gün ,iç,nde acıktığımda ekmeğin arasına peynir koyup yiyordum diyete başlamadan önce şimdik yemiyorum sabahları yiyorum bi de akşamları bazen yiyorum..dayanmaya çalişiyorum.doğru diyorsun buraya yazmaya utanıyor insan o yüzden az yiyorsun..liste tren gibi olunca hoş olmuyo bazılarının ki kısacık azicik yiyorlar..irdelerine hayranımvalla:)
ya bende 24 kilo fazlan var sandımyok öyle değil..hamilelik süresince 24 kilo aldım.doğurduktan sonra tartıldım 4 kilocuk gitmişti..sinir oldum meğer su tutmus vücudum.sonra biden kilo vermeye başladım öküz gibi de yiyordum sonra 67 de takıldım kaldım hiç veremedim sonra bi baktım 65.4 olmusum hemen buraya başladım dikkat etmek için 1 hafta sonra 64,2 oldum bakalım bu hafta ne olacakk..hamile kalmadan 58 dim 82,6 ile doğuma girdim.şimdi eski kiloma dönmeye çalişiyorum ama 58 değil 55 evlendiğimdeki kilom:)
e öyle tombul alıştık şimdi süzülmüş geliyor tabi:)
ay ay maşallah canım sana bu hafta güzellll gidiyorsunn azimlisin cnaımmm ne tatlısın sen yaaa yerim senide kızınıdaaaaa
kızlar benim zilli uyandı çıkıyorum şimdilikk:)görüşürüz
,
başka bi gruptayken birinin menüsü şöyleydisabah
2 kayısıı
öğlen bi avuç kuruyemiş
akşam yemek yemeği unuttum
ya bende 24 kilo fazlan var sandım
ben zayıf fit erkeklleri hiç sevmem.. benim eşimde zayıf özellikle yüzü.. bende yemek olayını tam çözemediğim için kilo aldıramadım ona :26:
eve gidince bilgisayardan yaparım.. Şimdi telefonun şarjida bitmek üzere.. Sağol canım konu burda anlatamicam bi şekilde tsk canım günaydın kııız
kıyamam sana bennn zaten ep gece azıyor bu hastalıklar((((
canım Allah şifa versin inş. geçerrrrrr sen ağrı kesici almayıda ihmal etmeeee
çok geçmiş olsun fadik..
yaa pamukşekerimm nerdesinnn
hayıy ben yeyim ben yeyim:)canım benim senin Tatlılığın o hehehee bizde seni yeriz :))
kızlarr sabah kahvaltım
0,5 l aç karnına herzaman ki gibi suyum
küçük sandv. ekmeğine (2. dilim kaşar peyniri koydum yumuşak ekmek diye aldım)
şekersiz çay
saat 12 de
1. tane türk kahvesi
şimdi:
bir bardak yeşil çay
bu arada 1,5 lt su içtim(biliyosunuz ben suyu çok fazla içiyorum hani zorla değil )
1 saat sonrada dün yaptığım çorbadan getirdim
1. kase çorba
1. dilim ekmek doğrucam içine
bukadar kızlar pzr gününden beri toplasanız 3 kase çorba içmemişimdir çeyrek ekmek bile yememişidir off dişimden dolayıı ağzımı açamıyorum ki
şu mesut yar reklamı var ya yan tarafta... ya adam zayıflayınca resmen yaşlanmış kiloluyken güzel bi yüzü vardı şimdi çökmüş gibi haksız mıyım :44:
,
başka bi gruptayken birinin menüsü şöyleydisabah
2 kayısıı
öğlen bi avuç kuruyemiş
akşam yemek yemeği unuttum
ya bende 24 kilo fazlan var sandım
ben zayıf fit erkeklleri hiç sevmem.. benim eşimde zayıf özellikle yüzü.. bende yemek olayını tam çözemediğim için kilo aldıramadım ona :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?