- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.121
eve geldim yaf offff... dün çay içemedim kurudum az daha bu hafta sıkı bi diyetle 70 yapcam.. 69.9 ugörmek istiyorum 70 kilo olmaktan sıkıldım... ilknur dünün telafisini yapıcam bugün... akşam bi menü yazim görhayır acıkıncada yeemiceeem ben işin kolayını buldum saat 8de kahvaltı 12 de öğle 6 da akşam yiyorum.. sadece o saatlere odaklanınca diğer saatlerde yemek istemiyorum... acıkmasam bile öğlen hemen yiyorum...bu sayede ikindi vakti coşmuyorum aman sakın öğün atlamayın
saliha hoşgeldin canımm aşağıda görüyorum seni:)))
baş ağrın nasıl oldu geçtimi?
hehe tamam iştee olay budurrrrr :)) sırf buraya yazmamak için ymeiyor insan gerçekten ilk zamanlar eşim birşeyler bana ikram ediyordu yok akşam menü yazacağım diyordum nerden bilecekler eksik yasan ne olur dfalan diyordu olmaz kendimi kandırmı olurum diyordumevet yemicem artık ekmek.. sizin menüleri okuyunca: az yemek yediğindede yaşıyormuş insan diyorummenü yazmak ve okumak çok güzel oluyor walla yazması zor diye fazla detaylı şeyler yemiyorum... yerken bunu nasıl yazıcamki diyorum yemekten önce nasıl yazacağımı düşünüyorum
canım sana da günaydın sen grmşsin ben çıkmışım heralde.arkadaşın yanına geldimöğle yemeğine ordan giriyorum şimdide :)
noluyo ya ben kıskanırımm
mihracee, , melekaysee+, , salihakaya+, neyapıyorsunuz şekerlerrrrr
iyiy kuzucuk sen napıyosun özgenin yorumlarına cevap veriyorum :)
yimeğimi en cok yapan o herhalde :9
merhaba canım hoş geldinnnnselam kızlar nasılsınız
merhaba canım hoş geldinnnn
ben takılıyorum öyleee nettee:)) işleri boşladım hehe
sen nasılsın fıstık
:)) ahadi bakalım görelim akşamın menüsünü merakla bekliyorum:)))
inş. 59 u görrr gördükçede motive oluyor insan canımcımmmmm
ah istesemde öğün atlaymaıyorum atladımmı aklım fikrim yemekte oluyor
bazen amacımı unutuyorum... zayıflama isteği gidiyo... şimdi ajandaya hergün günlük menümü yazıyorum.. böylece kopmamış oluyorum.. zaten buraya yazmak bambaşka
aaaa üzüldümmm bendeee bir giriliyor bir çıkılıyorrr anlamadım ben bu işi yawshoşbulduk canım
geldim neti açtım moralim bozuldu ezgide serpilde mesaj atmış izin istiyorlar
ezgi motivasyondan dolayı biliyorsunuz bu hafta kilo vermesi şart
serpilde 3 ocağa kadar işleri yoğun olacakmış o zamana kadar yazmak için yazmak istemediğini söyledi moralim bozuldu ne yalan söyleyim
tamam kendilerine göre haklılar ama buda bir yarışma
geçen hafta listeye yazılıp bu hafta izne ayrıldı yazmak göze batıyor
bütün takımlar olarak uyarıldık bu izin konusunda geçen haftaya listeye giriyor bu hafta izne ayrılıyor diye atessu böyle oldu geçen cuma
bu izin konusunu tartışmak istiyorum sizinle arkadaşlar gerekirse kaldıralım
bazen amacımı unutuyorum... zayıflama isteği gidiyo... şimdi ajandaya hergün günlük menümü yazıyorum.. böylece kopmamış oluyorum.. zaten buraya yazmak bambaşka
hoşbulduk canım
geldim neti açtım moralim bozuldu ezgide serpilde mesaj atmış izin istiyorlar
ezgi motivasyondan dolayı biliyorsunuz bu hafta kilo vermesi şart
serpilde 3 ocağa kadar işleri yoğun olacakmış o zamana kadar yazmak için yazmak istemediğini söyledi moralim bozuldu ne yalan söyleyim
tamam kendilerine göre haklılar ama buda bir yarışma
geçen hafta listeye yazılıp bu hafta izne ayrıldı yazmak göze batıyor
bütün takımlar olarak uyarıldık bu izin konusunda geçen haftaya listeye giriyor bu hafta izne ayrılıyor diye atessu böyle oldu geçen cuma
bu izin konusunu tartışmak istiyorum sizinle arkadaşlar gerekirse kaldıralım
aaaa üzüldümmm bendeee bir giriliyor bir çıkılıyorrr anlamadım ben bu işi yaws(( izin alsalarda kilo bildirimini yapsınlarr kaptancımmm tamam iş yoğunluğundna yazamayacaklar belki ama kilo bildirsinlerrrr olmazmıı ona görede takımın akıbetine bakarsınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?