Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:)) ahadi bakalım görelim akşamın menüsünü merakla bekliyorum:)))
inş. 59 u görrr gördükçede motive oluyor insan canımcımmmmm
ah istesemde öğün atlaymaıyorum atladımmı aklım fikrim yemekte oluyor

hehe tamam iştee olay budurrrrr :)) sırf buraya yazmamak için ymeiyor insan gerçekten ilk zamanlar eşim birşeyler bana ikram ediyordu yok akşam menü yazacağım diyordum nerden bilecekler eksik yasan ne olur dfalan diyordu olmaz kendimi kandırmı olurum diyordumDD hehe şimdi koydum kendimi yaaa bentoparlan ilkoş toparlannnnn hemde acill salihadan feyzal

merhaba canım hoş geldinnnn
ben takılıyorum öyleee nettee:)) işleri boşladım hehe
sen nasılsın fıstık

hoşbulduk canım
geldim neti açtım moralim bozuldu ezgide serpilde mesaj atmış izin istiyorlar
ezgi motivasyondan dolayı biliyorsunuz bu hafta kilo vermesi şart
serpilde 3 ocağa kadar işleri yoğun olacakmış o zamana kadar yazmak için yazmak istemediğini söyledi moralim bozuldu ne yalan söyleyim

tamam kendilerine göre haklılar ama buda bir yarışma
geçen hafta listeye yazılıp bu hafta izne ayrıldı yazmak göze batıyor
bütün takımlar olarak uyarıldık bu izin konusunda geçen haftaya listeye giriyor bu hafta izne ayrılıyor diye atessu böyle oldu geçen cuma

bu izin konusunu tartışmak istiyorum sizinle arkadaşlar gerekirse kaldıralım

bazen amacımı unutuyorum... zayıflama isteği gidiyo... şimdi ajandaya hergün günlük menümü yazıyorum.. böylece kopmamış oluyorum.. zaten buraya yazmak bambaşka

bazen amacımı unutuyorum... zayıflama isteği gidiyo... şimdi ajandaya hergün günlük menümü yazıyorum.. böylece kopmamış oluyorum.. zaten buraya yazmak bambaşka

bir deftere yazmak işe yarıyor gerçekten seni engelliyor ben yanlarına küçük notlar yazardım beni motive edici sözler

aaaa üzüldümmm bendeee bir giriliyor bir çıkılıyorrr anlamadım ben bu işi yaws(( izin alsalarda kilo bildirimini yapsınlarr kaptancımmm tamam iş yoğunluğundna yazamayacaklar belki ama kilo bildirsinlerrrr olmazmıı ona görede takımın akıbetine bakarsınnn

:))) hımssss ben ilk zamanlar çevremle mücadele ediyordum hoş halada öyleeee ama bir süre sonra pes dediriyorlar şimdi soruyorlar diyettemisin hala yok diyorum bitti sadece dikkat ediyorumm D ama yinede bildiğiimi okuyorum hehe

aslı çok haklısın... forumda diyet yapmaktaki maksat sürekli paylaşımda bulunmak... eğer paylaşım yoksa diyetisyenle evde zayıflanır... buraya sadece kilo bildirimi yapmaya gelmiyoruzki.. paylaşım olmazsa yeni fikirler edinilemez... hem insan kendi gibi diyet yapanlar gördükçe aç kalmaktan korkmuyo.. resmen yarışa giriyorsun hızlı kilo vermek için... online olamayanlar için hiç uygun değil forum... fikrimce böyle zaten paylaşım az diye 2 takım değiştim bu 3 eeeeeeeee allahın hakkı üç yani son olur inşallah

ben sıcak bakmadığımı söyledim çünkü iş yoğunluğu hep olacak
bakalım ne cevap gelmedi

ezgiyede bu cuma değil ama öbür cumaya kadar izin vercem bu 10 gün içinde kilo verip dönsün daha fazla veremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…