Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tamam o zaman sadece sabahları içicem:)yarın sabahh

28 KASIM MESAJ SAYISIaynalar ***26emidaf ***10pinkcat87 ***izinlifiyona_07 *** 19mihracee ***57melekaysee *** 21faTTa83*** 8elifezgi ***71.73 ***16atessu ***izinli hazos87 ***17sergungunser***cezaya kaldısalihakaya***20
ellerine sağlık tadını sevmediğim çaylara kabuk tarçın ve karanfil koy

canım benim tebrik ediyorum seni bende senden gazlanıyorumda yapıyorum sporumu...
evet evet spor şarttt

inanmıyorum bu ne hız kız daha 2 hafta olmadan 6 kilo gitti valla tebrik ediyorum seni
20 gün oldu herhalde bayramdan sonraki pazar başlamıştım 116 ile

ben yumurta sevmediğim için bana hep itici gelmiştir

iyi olurduda olmaz işte

tebrik edrim 110 olmuşsun bütün alkışlar emooşşaaa

canım benim biz sana yeteriz merak etme :)))
tsk yaa :) mahcup etmicem sizi :) :) yani kış günü aç olarak su içmek yerine çeşitli çaylar içmemiz daha iyi olur diye şeyettim:) bilakis kışın dışarı susuz asla çıkmam.. Her adım başı içerim.. Yani çay başka güzel demek istedim

ögle acı biber turşusu yemiştim müthiş barsaklarımı çalıştırıyo valla...şu mesut yar antakya biberi ile zayıfladı ya .aslında acı yemek lazım metobolizma için ..

ben de susuz yapamam zaten biraz zorladınmı alışıyorsun ve sürekli susuzluk çekiyorsun

ögle acı biber turşusu yemiştim müthiş barsaklarımı çalıştırıyo valla...şu mesut yar antakya biberi ile zayıfladı ya .aslında acı yemek lazım metobolizma için ..
benim kalıtsal bağırsak düzensizliğim var. Milleti ishal eden herşey beni kabız eder:) bağırsaklarim yıllardır sessizliğini koruyordu.. Ben açlıktan ölsem bunlar ölür guruldamazdılar :) :) acı biber sayesinde jübile yapıyorlar sanki.. Bilmem kaç beygir gücünde çalışıyorlar:)

tamamdır özge hallettimm.meğer benim ayarlarım yanlışmışş.şeçenekleri düzenleden yaptımm..bende diyorum neden böyleee a harfi felan yok kıh kıhhhhhhhhhh

evet renkli yazabildiğime göre menümü de yazayım

sabah
2 dilim çavdar ekmeği
4 tane zeytin
1 kk peynir
1 tatlı kaşiği bal
3 dilim sucukla yumurta

öğle
1 dilim fırında mücver
1 dilim browni

ara
4 tane badem

akşam
2 tane biber dolması
2 çk yoğurt

ara
yarım dilim browni
1 tane cevizden küçük poğaça

hmm doğru yaa..ama yokluğun hissedildii

sağol canım dün başağrısı vardi biraz fazla kaçırmıştım bugün toparladım çok şükür.. 69.9 olmak istiyorum şu 70 i bi atlatsam.. Bugün ilaç aldım ağrılar geçti.. Senden naber

inşallah canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…