- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.201
vallah canım ben internetteki yorumlara pek güvenmiyorum kimi içim diyor kimi içmeyin diyor ben doktora gittiğimde sormuştum sadece sabahları açkarna iç dedi oda midene ağrı yada ekşime yaparsa bırak dediydi hiç bişi yapmadı şükür :)
şimdi canım yorumlara girdin ya yukarda simgelerde başta iki tane kutucuklarda A lar var onları değilde sonraki 3. olan A ya tıklıycaksın ama önce mavi olmasını istediğin yerin üstünü tara onuda mausun sol tuşuna basılı tutarak yazıların üstünden geçerek yapıyorsun.taradıktan sonra A harfine tıkla ordaki mavi rengi seç sonra taradığın yerin başında ve sonunda colour gibi bişiler yazacak ondan sonra gönderdin mi mavi olarak gidecek canım. bi dene bakim
iyilik canım ben 110 olmuşum
tamam o zaman sadece sabahları içicem:)yarın sabahh
iyi bakalım biz emziriyoruz yaa fazla gelebilir canım...nasılsın napıyorsun
ellerine sağlık28 KASIM MESAJ SAYISIaynalar ***26emidaf ***10 pinkcat87 ***izinlifiyona_07 *** 19 mihracee ***57 melekaysee *** 21 faTTa83*** 8 elifezgi ***7 1.73 ***16 atessu ***izinli hazos87 ***17 sergungunser***cezaya kaldı salihakaya***20
tadını sevmediğim çaylara kabuk tarçın ve karanfil koysu içmek nasıl mutsuz ederki :))ama ıhlamur ve adaçayını bende duydum onları içebilirim belki tadları kötü yaa üfsss ama içeceğimakşam görüşürz canım menünü dört gözle bekliyor olacağımmmmm ama ben 11 edoğru girebilirm ancak
hoş geldin canım nasılsın
evet evet spor şartttcanım benim tebrik ediyorum seni bende senden gazlanıyorumda yapıyorum sporumu...
20 gün oldu herhalde bayramdan sonraki pazar başlamıştım 116 ileinanmıyorum bu ne hız kız daha 2 hafta olmadan 6 kilo gitti valla tebrik ediyorum seni
ben yumurta sevmediğim için bana hep itici gelmiştir
iyi olurduda olmaz işte
tebrik edrim 110 olmuşsun bütün alkışlar emooşşaaa
vuuu süpersinnn..hiç yoktun bugunnn..
tsk yaa :) mahcup etmicem sizi :) :)canım benim biz sana yeteriz merak etme :)))
yani kış günü aç olarak su içmek yerine çeşitli çaylar içmemiz daha iyi olur diye şeyettim:) bilakis kışın dışarı susuz asla çıkmam.. Her adım başı içerim.. Yani çay başka güzel demek istedimsu içmek nasıl mutsuz ederki :))ama ıhlamur ve adaçayını bende duydum onları içebilirim belki tadları kötü yaa üfsss ama içeceğimakşam görüşürz canım menünü dört gözle bekliyor olacağımmmmm ama ben 11 edoğru girebilirm ancak
tsk yaa :) mahcup etmicem sizi :) :)yani kış günü aç olarak su içmek yerine çeşitli çaylar içmemiz daha iyi olur diye şeyettim:) bilakis kışın dışarı susuz asla çıkmam.. Her adım başı içerim.. Yani çay başka güzel demek istedim
çalışmaya başladım ya gündüz giremiyom..yarına da nöbet var belki gelirim belki gelemem.........
benim kalıtsal bağırsak düzensizliğim var. Milleti ishal eden herşey beni kabız eder:) bağırsaklarim yıllardır sessizliğini koruyordu.. Ben açlıktan ölsem bunlar ölür guruldamazdılar :) :) acı biber sayesinde jübile yapıyorlar sanki.. Bilmem kaç beygir gücünde çalışıyorlar:)ögle acı biber turşusu yemiştim müthiş barsaklarımı çalıştırıyo valla...şu mesut yar antakya biberi ile zayıfladı ya .aslında acı yemek lazım metobolizma için ..
sağol canım dün başağrısı vardi biraz fazla kaçırmıştım bugün toparladım çok şükür.. 69.9 olmak istiyorummerhaba saliha nasılsın nasıl gidiyor diyet
hmm doğru yaa..ama yokluğun hissedildii
benim kalıtsal bağırsak düzensizliğim var. Milleti ishal eden herşey beni kabız eder:) bağırsaklarim yıllardır sessizliğini koruyordu.. Ben açlıktan ölsem bunlar ölür guruldamazdılar :) :) acı biber sayesinde jübile yapıyorlar sanki.. Bilmem kaç beygir gücünde çalışıyorlar:)
sağol canım dün başağrısı vardi biraz fazla kaçırmıştım bugün toparladım çok şükür.. 69.9 olmak istiyorumşu 70 i bi atlatsam.. Bugün ilaç aldım ağrılar geçti.. Senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?