Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sporlar mikemmel

29.11.2011

sabah
yarım elma

öğlen
yarım kase yoğurt kırmızı pul biberli
5 bardak zencefil çayı

akşam
1kepçe patates yahnisi
1 kepçe bulgur pilavı
8bardak yeşil çay

yatarken
yarım kase yoğurt pul biberli

bugün hastaneye gidip gelirken 1 saat tempolu yürüyüş
nasılım

E*K*M*E*K*S*İ*Z

Son düzenleme:
selammm takımıımm...herkeşler gitmiş mesai yarın tabi....ben de buggün yediklerimi yazıp çıkiim bari
sabah 1 dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta,2 domates,3 yeşil biber,2 zeytin
ara yarım dilim ekmek,1 domates,1biber,3 zeytin,yarım kase pul biberli yoğurt
öğle 6 yemek kaşığı pilav,1 but kadar tavuk eti(mevlit vardı orada yedim)
ara 1 hurma
akşam 1 tabak pırasa yemeği,1 dilim ekmek,turp,1 yemek kaşığı haşlanmış kuşbaşı et
ara 2 kuru pasta(akşam yemeğini 5 de yiyince 9 gibi epey acıktım ((),6 hurma

neyse harekete ve spora gelince gün içinde hiç oturmuyor olmak yetiyor bana...inş bu hafta veririm....bu arada yarın bi yere davetliyiz ve aşure yapacakmış...sadece öğle yemeğine 1 kase aşure koysam çok mu sizce?ya da nasıl bi değişim yapabilirim bunun için?
neyse bacılar bende yatiim bare...herkesleri çok öptüm...geçmiş yapmadım ama eminim hepinizin dieti süper gidiyodur....en büyük KK

canım bizim aptmanda 3 dairede öğrenciler oturuyor ben yapıyorum kendime bi porsiyon eşimede yiyeceği kadar ayırıyorum gerisini öğrencilere..bazen beni gördüklerinde soruyolar bgn ne pişireceksin diye :)))
ooo sen işi biliyorsun kuzucummm yaaa ben kiimseye birşey vermiyorum artık tabaklaırm gelmiyorr isteyincede ayıp oluyorr takımımın bir servis tabağı bir yıldır karşı komşumdaaaaaaaa ofssssss nasıl isteyeceğim kadından yaaa karşılaşamıyoruzdaaaaa ((
kandillerde falan veriyorum ancak hemen alıyorum tabağımıD

bak şöyle yapalım sen bir porsiyonda bana gönderrr hehe bende tatmış olurum

kızlar 3 tane materyal yaptım
çocuklar daha iyi anlasın diye elimden geleni yapıyorum ama istediğim gibi olmayınca çıldırıyorum
biraz mükemmelliyetçi miyim bu konuda bilmiyorum

bu arada bebelerin teneffüslerini aldım ceza verdim iyi bir ceza değil ama okul dışında oyuna çok dalıyorlar ve derse önem vermiyorlar bende tuvalet dışında çıkarmıyorum akılları başına gelene kadar napıyım :26::26::26:
aileler çok ilgilenmiyor ben ne verirsem o

ay afiyet olsunn tatlı krizlerindesin sanırım kıyamam:))) ama küçük kaçamaklar gayet güzell

canım çaylar çok fazla değil mi bu kadarıda iyi olmaz diye biliyorum

anladım şekerim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…