Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu türk kahvesini en kısa zamanda bende denicem

uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah

hiç takma kafana..tedavini ol.mutlaka olur...stres yapma yani..ihtiyacımız var ne demek kız:) gelir bebiş kendiliğinden sürpriz yapar size bizim gibi kaza kurşunu heheh

uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... Off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah

kızım aklını başına al ne demek kı çocuga ihtiyacım var allah saglıklı aklı başında eli ayagı düz ..
Vardır vakti saati..
Inşallah ama sen tedavini olcan zaman ve önce allaha inan...

tıkadımmmm canımm

Bebekliğim mi kaldıı dalgaa geçme amaaaaa

Tarçın ne işe yarıcakk hayatım yaaa
ya iç işte şimdi uyku sersemi uzun uzun anlatamayacagımm..

hiç takma kafana..tedavini ol.mutlaka olur...stres yapma yani..ihtiyacımız var ne demek kız:) gelir bebiş kendiliğinden sürpriz yapar size:d bizim gibi kaza kurşunu heheh

bak hazalla aynı anada yazmışız..canım ben çıkıyom sen devam et kızlara terapiye

hiç takma kafana..tedavini ol.mutlaka olur...stres yapma yani..ihtiyacımız var ne demek kız:) gelir bebiş kendiliğinden sürpriz yapar size bizim gibi kaza kurşunu heheh

gurbette zaten yalnızım bi çocuğum olur ona harcarım vaktimi...

kızım aklını başına al ne demek kı çocuga ihtiyacım var allah saglıklı aklı başında eli ayagı düz ..
Vardır vakti saati..
Inşallah ama sen tedavini olcan zaman ve önce allaha inan...

gurbette zaten yalnızım bi çocuğum olur ona harcarım vaktimi...
ve çok ağır dönem geçirdik.. bi bebek yeniden toparlanmamız için vesile olur inşallah

uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah

canımm daha yeni evlisin yaaaa ihtiyaçta neymişş gençsin dahaaaa allah hayırlısını ve hayırlı zamnda nasip etsin inşalalhh...

bak bizim burda prenses vardıı yawrum oda tedavi görüyordu bebek içinn okadar sabırlıydı ki çoktaa iyi yürekli biridir sürekli dua ederdii inşallah onunda olur isteyen herkezin olur inşallah

ne ağır dönemi ya ben bilmiyorum:S kocanla mı ilgili...

saliha hayatım sen daha yeni evli değilmisin?

canım ebnim ne sorunun var yaa anlat belki rahtlarsınn paylaşıncaaaa

ne ağır dönemi ya ben bilmiyorum:S kocanla mı ilgili...

saliha hayatım sen daha yeni evli değilmisin?

canım ebnim ne sorunun var yaa anlat belki rahtlarsınn paylaşıncaaaa

evet saliha anlat rahatlarsın..belki yardımcı olabiliriz

topiğe uygun olmadığı buraya yazmıyordum... yazın boşanmak üzere ayrılmıştık.. 2 ay oluyor eve geleli 2 ay memlekette kaldım... başağrılarım bu yüzden... nörolojiye gittim.. psikolojik tedavi görücem

tamam kzı tutmuyorum git bull koşş

hehhehehehheh canım damat adayı inan çok vardaaaa bendeeee elenme niyetii hiçç yokk yaaaa malesefff ama böyle sizi görüncee evlenesim gliyoo artıkk seçicezz bitane napalaımmm heytttttttt bulamaya gidiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…