- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #53.641
emoş nöbetten gelmedin mi ya dinlensene azıcık:S ben su an kahve içiyorum:) sonra kızımı emzircem sonra çamasırları toplicam yenisini asıcam oooooo bi sürü sey tabi benim cadı rahat durursa az önce ben kahvaltı ederken uyuyakalmiş çok ilginc hehe
AY BEBEKİM BENİMM..
KIZ 2 AY NEKİ YAA.BİZ 2 AYDIR...
FADİK SEN KULAKLARINI KAPA BAKIYIM
AL AL KARANFİL VE TARÇIN
uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah
uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... Off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah
şu türk kahvesini en kısa zamanda bende denicem
ya iç işte şimdi uyku sersemi uzun uzun anlatamayacagımm..tıkadımmmm canımm
Bebekliğim mi kaldıı dalgaa geçme amaaaaa
Tarçın ne işe yarıcakk hayatım yaaa
hiç takma kafana..tedavini ol.mutlaka olur...stres yapma yani..ihtiyacımız var ne demek kız:) gelir bebiş kendiliğinden sürpriz yapar size:d bizim gibi kaza kurşunu heheh
hiç takma kafana..tedavini ol.mutlaka olur...stres yapma yani..ihtiyacımız var ne demek kız:) gelir bebiş kendiliğinden sürpriz yapar sizebizim gibi kaza kurşunu heheh
kızım aklını başına al ne demek kı çocuga ihtiyacım var allah saglıklı aklı başında eli ayagı düz ..
Vardır vakti saati..
Inşallah ama sen tedavini olcan zaman ve önce allaha inan...
ya iç işte şimdi uyku sersemi uzun uzun anlatamayacagımm..
bak hazalla aynı anada yazmışız..canım ben çıkıyom sen devam et kızlara terapiye
uzun zaman önce oluşmuş pişik mi yapmış oluştuğu yerde pişmişmi... off nebilim aklım gitti dün hakan çok istiyor ve bizim bu çocuğa çok ihtiyacımız var hayırlısı olur inşallah
hehehe aman ben 24 üm bebişim oldu çoook hızlı yaşiyorum heheh....
gurbette zaten yalnızım bi çocuğum olur ona harcarım vaktimi...
gurbette zaten yalnızım bi çocuğum olur ona harcarım vaktimi...
ve çok ağır dönem geçirdik.. bi bebek yeniden toparlanmamız için vesile olur inşallah
ya iç işte şimdi uyku sersemi uzun uzun anlatamayacagımm..
bak hazalla aynı anada yazmışız..canım ben çıkıyom sen devam et kızlara terapiye
emidaf, hazos87, pisiq+, melekaysee BEN ÇIKTIM
enemmmmm ben geç kaldımm tutmayınn beniiii benii kızlarrrr
hehehe aman ne acelen var 28 e kadar yolu var:)
tutma benii hazall tutmaa ben gidiyomm hemen bi kocişş bulmam lazımmmm
canımm daha yeni evlisin yaaaa ihtiyaçta neymişş gençsin dahaaaa allah hayırlısını ve hayırlı zamnda nasip etsin inşalalhh...
bak bizim burda prenses vardıı yawrum oda tedavi görüyordu bebek içinn okadar sabırlıydı ki çoktaa iyi yürekli biridir sürekli dua ederdii inşallah onunda olur isteyen herkezin olur inşallah
ne ağır dönemi ya ben bilmiyorum:S kocanla mı ilgili...
saliha hayatım sen daha yeni evli değilmisin?
canım ebnim ne sorunun var yaa anlat belki rahtlarsınn paylaşıncaaaa
evet saliha anlat rahatlarsın..belki yardımcı olabiliriz
tamam kzı tutmuyorum git bull koşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?