Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım herkesin başına gelebilir böyle şeyler o yüzden şimdi bebek yapmayı düşünme bence önce kendi hayatınızı yola sokun..önce birbirinizi idare etmeyi öğrenin sonra bebek..eğer böyle karışık durumlar varsa bebek seni kurtaracak diye düşünme sonrasında daha da üzülebilirsin.o yüzden önce kendiniz sonra bebek

evet haklısın ama sorun bizde değildi

hehhehehehheh canım damat adayı inan çok vardaaaa bendeeee elenme niyetii hiçç yokk yaaaa malesefff ama böyle sizi görüncee evlenesim gliyoo artıkk seçicezz bitane napalaımmm heytttttttt bulamaya gidiyorum ben

diz hepsini karşına seç içinden bi tane heheheh:) bi de sınav yap tabii hangisi geçerse artık hehee

canım benimm kıyaamamm yaa inan bak sana bişii diyimm hiçç kafana takma belki diyeceksin ki demesi çokk kolay ama inan ben daha ağırlarını yaşadım kızlar çokkk iyi bilyor

ama inan hep sabrettim vee geçicek dedimm sendee içine atma paylaşş konuşş bak biz hepimiz öyle yapıyoruz hayatım inan kii rahatlasrın kilo vermeye odaklan kitap oku spor yapp

kızlar ben kaçiyorum kızımı uyandırıcam karnı acıkmıştır zillinin gelirim sonra öptüm hepinizi...salihacım sende sıkma canını üzme kendini sakın..fadik sen de heme başla çalişmalara heheh

herkeseee günaydınn kızlarrrr
akşam giremedimmmm bir dünün geçmişini yapayım bensizz neler kaynatmışssınız bir bakayım:)

çok biriktirdim içime hep içime attım paylaşamadm... yazın ki olaylardan sonra çok fazla yıprandım... şimdi kendim için bişeyler yapmak hayatımı düzene koymak istiyorum..

tamamdırrrrrrrr patronnnn çokk ısrar ettin evlen evlen diyee napimm eee artık bende başlıyım çalışmalara dimi ama şimdi seni kırmak olmaz yanii

sabah
1 dilim kek
1 bardak çay

öğle
4 dilim sucuk
2 dilim ekmek
2 bardak çay

ara
1 salatalık

akşam
avuç içi kadar tavuk
3 kaşık pilav
yarım kase yoğurt
havuç salatası

idolümmm benim yaaa senin gibi olamadım ah ahh
afiyett olsunn
pıt pıt yağ löp löpp et olmasın:)

amannnnnnnn gözlerim yuvalarıdan fırladııı bubir şakaaa dimi kötü şaka hemde((
hadi yemekleri yedin birer tabak o ekmek ne öylee
keşke öğünlerini atlamadan güzelce yeseydin tahlikeli zamdan çok şey yemişsin
ay birde hatırlayamadıklrın varmış of offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…