Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

geçen gün söylemiştim psikoloğa gidicem... sabır sabır...

pisiq ayşeye katışıyorummmmmm ben 2 günden fazla küs kalamam eşimle ben uzatmak isterim aama eşim uzatmazz barısır mutlaka, 10 gün çok uzun bir süreee ay zaten yanlızım diyorsun kimsem yokk diyorsunnnn birde böyşesi bir yanlızlık çok zor canımmmm ayşenin dediği gibi uzman yardımı almayı deneyin en azından sen kendin için yap birşeyler

bizde kalamıyorduk... araya başkaları girdikçe bizde neyapacağımızı şaşırdık..

hoş geldinnn günaydınnn nbr medarıiftarımız:)
günaydıııııınnnnnnn

herçese cünaydınlarrr olsuunnnn
günaydınnnnnnnn

demiştimya öyle süper menülerin varkii böyle bi sonuç bekliyordum tebbrikler arkidişim
canım sayenizde canım burası olmasa ben çoktan yılardım diyettennnn

kızlar laptopun klavyesi çalışmıyor yaaaa.sinir oldum ekran klavyesinden yazmak çok zor..günaydın hepinizee
günayddııınnn

melekaysee, 1.73, pisiq+, mihracee+, hazos87
Günaydın güzellerrrrrrrr nasılsınız mutlu umutlu bir gün olsun

sanada canımmmmmmmm günaydınnnn

şu çevre olayıı benii deli ediyorrr yaaaaa üff ne alıp veremedikleri yeni evlilerleeee bir rahat bırakınnnnn (
sen boşverr etrafa aldırış etmeee elinden geleni yap canım

hayatım insan küstükçe kızdıkça birbirinden soguyo....
daha kötü oluyoo.alttan alcaksın başka türlü olmuyo evlilik canımmm ..aalllaaahhh yardımcınız olsun evlilik sürdürmek kolay degil canım.........

şu çevre olayıı benii deli ediyorrr yaaaaa üff ne alıp veremedikleri yeni evlilerleeee bir rahat bırakınnnnn (
sen boşverr etrafa aldırış etmeee elinden geleni yap canım

yaz tatilinde memlekete gittik ve ellrinden geleni yptılar 2 ay ayrı kaldık.. az daha boşanıyorduk.. eşim gelip beni aldı ama şimdi de benim ruh sağlğım bozuldu.. 2 senedir öyle bi baskı altındayımki... offf.... içim bi kor ateş... rüzgar estilçe közleniyor.. eritiyor şu yüreğimi... evlendim ama birgün evime benim evim diyemedim.. hep zoraki.. iş mi yapacam yemek mi hep zoraki..

seni üzmüşler evliliğinden birşey anlayamamışsınnn kolay değil
inş. atlatacaksınnnn günümüzdeevlilik yürütmek çok ama çok zorrr mücadeleetmek gerekiyorrr canım eğerrr aldatma,şiddet,cinsel istismar gibi abuk şeyler yoksaaaa sonuna kadar mücade etmek laızm canımm senin mutsuzluğundan başkalrının mutlu olmasına müsade etmeeeee

İlkoşum pisiqin eşi aileyle eşi ayıramıyorsa sınır çizemiyorsa ve tek sorun buysa yardım alarak ailelere karşı nasıl sınır çizilir bunu öğrenecekler eşlerin ikiside sınır koymayı bilirse dışardan kimse hiç bir ilişkiye mudahele edemez.

eşim beni okadar seviyormuşki 5 yıl boyunca aailesiyle mücadele etmiş ve benim yaşımın gelmesini beklemiş... ailesi istemeye istemeye zorla istetti beni.. tabi benim bunlardan hiç haberim yok.. akrabmız ama beni sevdiğinden hiç haberim yoktu.. nişanlılık döneminde eşim ankaradaydı başka şehirdeydi.. araya yalan yanlış bir sürü şeyuydurup soktular.. hatta eşim düğün haftasıdayanamadı pes etti.. düğüne gelmekten vazgeçti... ama ben alttan aldım.. ailem bilmiyordu bu olanları.. düğün oldu kavga etmek için ellerinden geleni yaptılar... ailem benimhatrımiçin sakin kaldı.. 1 ay önce eşim annesiyle telefondaa konuşurken kendi kulaklarıml duydum "biz çokmutluyuz anne bizim bi sorunumuz yok... artık böyle şeylerle uğraşma.. yeniden kötü şeyler yaşamak istemiyoruz" dedi.. annesininvazgeçeceği yok.. benndde en küçük şeyde kocamdan kaçıyorum hatta önceden yatakta yatmıyordum.. kaçıyordum ondan... aslında onun hiç suçu yok.. kendi hayatımı yaşamak istiyorum en güzel yıllarım gözyaşlarıyla geçti.. nişanım kınagecem düğünümhepsinden nefret ettirdiler.. aklıma bile getirmiyorum... ne bileyim işte böyle.

malesef başkalarını mutlu ettik...

o güzel sınırlar koyuyordu.. sonradan aramız açıldıkça nişanlıyken onlarda ilişkimizde yer etmeye başladılar..

o zman kuzum eşini yanına cekeceksin.ona karşı durup onu ailesinin yanına itmeyeceksin..Eğer sen sağlam gidersen küsmezsen cilve yaparsan vs.eşin neden hoşlanıyorsa bunun bir yolunu bulup ilişkini sağlam tutacaksın ailesi istediğini yapsın..kulagınıda kapat biraz kimse değişmez istediğini yapsın onlarda. ay pek karışık yazdım hehehe

ben anladım tatlımmm... annemde hargün telefonda bunları söylüyr.. bende dikkat etmeye çalışıyorum.. sende haklısın...tsk hayatımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…