Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben anladım tatlımmm... annemde hargün telefonda bunları söylüyr.. bende dikkat etmeye çalışıyorum.. sende haklısın...tsk hayatımmmmmmmm

ni demek.. sen erken evlenmişsin sanırım ..28de evlendim ben.çevremdeki herkes bi sürü problem yaşadığı için ben bunları yaşamadan gardımı aldım her şeye karşı :)
ama tabiki herkesin evliliğinde birtakım problemler olmuyor değil..

Son düzenleme:
ni demek.. sen erken evlenmişsin sanırım ..28de evlendim ben.çevremdeki herkes bi sürü problem yaşadığı için ben bunları yaşamadan gardımı aldım her şeye karşı :)

annemin isteğini kıramadım... benimde çok hayallerim vardı.. okul yeni bitmişti... kpss girmiştim öğretmenlik başvurumu yapmıştım.. başka bi dünya kuucaktım.. annemin halasının oğluydu.. ankarada olacağım için kaynanamın bize etki edemeyeceğinidüşündü.. oysa şimdi telefonla saniyelik uzaklıkta.. annem çoküzülüyo.. kendi ellerimle yaktım seni diye..
işte çocuğu bu yüzden istiyorum. beni yeniden hayata bağlasın diye.. zaten eşimi seviyorum.. aramızzdaki sevgiyi yenilesin istiyorum.. bize geçmişi unutturacak eminim..

hakkında hayırlısı olsun hep canım.ama önce sorunları hallet çocuk için acele etme..
hadi ben temizlik yapayım gorusuruz

ben çıkıyorum canımcın.. tsk ederim.. biraz yemek yapıcam.. iş yapim annemle konuşayım..barıştığımızısöyleyeyimde biraz rahat etsin..

çok haklısın bu şekil de eşini kazanırsın canım

ben çıkıyorum canımcın.. tsk ederim.. biraz yemek yapıcam.. iş yapim annemle konuşayım..barıştığımızısöyleyeyimde biraz rahat etsin..
evet anneler en çok üzülen oluyoooo
hakkında hayırlısı olsun hep canım.ama önce sorunları hallet çocuk için acele etme..
hadi ben temizlik yapayım gorusuruz

size kolay gelsin ben buralardayımmm..

ama ama hep hamur işinden gitmişssin fıstıkkk yawssss(( olmamışşş
az ama olmamış sağlıklı bulamadım
yavrukuşum yaa yoğunluktan evde ne varsa ondan az tüketmemm lazım mecbur...ama artık spora da başlıycam inş....
kuzu mesajını yazdığın saate baktımdaa 4 pehhh maşallah sanaaa:))
kimbilir kaçta uyudunkaçta uyanacaksın yawrummmm :) epeydir görüşemiyoruzzzz yawss öptüm seni cici bak kendine
ahhh ciciş ahhh ben kalktım bi hastane projesi vardı gitmeden onu düzelttm çıktılarını alıp teslim ettim şimdi de öğle yemeğini yiyorum...uyanış 8:)))
yok almam zanımca bu koşturmaya...yaaa zavallı totom yer görmii ki:))nasıl kilo alsın:))

Allah allah ben yorgun olunca bayılıyorum resmen..gündüz uyu bari şeker yaa
yok bacım uyku yok işte..benim de bu huyum..hemen uykum kaçıyo stres veya yorgunlukta:))

çizelgemi degiştireyim bakalım...

maşallah her hafta 3-5 inş hep böle devam eder

geçen gün söylemiştim psikoloğa gidicem... sabır sabır...

canımcım bak yazdığın herşeyi okudum...az çok anlıyorum ben de 5 katlı ve her katında da kardeşlerin va kaynananın oturduğu bi yere gelin geldimm...kim duysa ilk etapta inanamadı ben çok özgürlükçü bi insandım..ilk başta yanlış eklide mücadele ettim ve çok yıprandım..sonra bkatım ki olmuyor kimseye ama kimseye sölemeden bi psikoloğa başladım...annem kız kardeşim bile bilmedi...bu arada önemli not sakın ama sakın derdini annenle paylaşma...onlar için daha zro oluyo ilk etapta...psikolog seni o kadar güzel yönlendiriyo ki sen bile farketmiyosun hayatının nasıl değiştiğini..eşinle gitmek zorunda diiilsin ille..ilk önce tek d gidebilirsin...bu işin neresinde olduğunu çözebilirsin en kötü ihtimal..bizler,ailen ne kadar da yönlendirmeye çalışsak bu işin uzmanı olmadığımız için bi yerde takılıp kalabilir olay...ilk önceliğin bu olsun bence...herşeyden ama herşeyden daha önce...sonra 2-3 ay sonra sen bile kendini nasıl koruma altına aldığına,artık olayların seni ve ilişkini eskisi kadar kolay yıpratmadığına şaşıracaksın...hatta bence çocuk olayını bile danışabilirsin psikoloğa...ama kimseyle paylaşmamaya dikkat et bu süreci...eşin bile bilmesin..sendeki değişimi görünce zaten muhakkak soracaktır o zaman sölersin ihtiyaç hissedersen....bu benim nacizane fikrim....inş Rabbim kolaylaştırsın işlerini:))
herkese iyi haftasonları ben yeni uyandım soba ile uğraşıyorum siz napıyonuz

günaydın kaptancım....ben de öğle yemeğimi yiyorum:))
tavuk göğsü ve ekmek:))

kızlar bana müsade benim molam bu kadar:))tam gaz devam işlere....en büyük kk:)

yaaa fadiikimmm olmuyo böleeee kelebeğeeeemmm...tam segeldin ben çıkıyom yaaa((

kızlar temizlik yapıyorum haıl harıllll akşama kuzenımın nişanı var bi bakim dedim kardesim geldi şimdi çıkmam lazuım gelicem bi iki saate öpüyorum çokkk

kolay gelsin canım
teşekkürle canımmm

inşallah canım ama zaman la azalacgını biliyorum önemli olan devamlı olması benim için ben 1-1 e razıyımmm
her şeyiço güzel özetledin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…