- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.181
kızlar temizlik yapıyorum haıl harıllll akşama kuzenımın nişanı var bi bakim dedim kardesim geldi şimdi çıkmam lazuım gelicem bi iki saate öpüyorum çokkk
kızlar kızlar kızımı bıcı bıcı yaptırdık..uyudu zzilli..bende mutfaği temizledim..birazdan da temizliğe başlicammm...YARIN ANNEM GELİYOOOOOOOOO..çook mutluyum
kızlar kızlar kızımı bıcı bıcı yaptırdık..uyudu zzilli..bende mutfaği temizledim..birazdan da temizliğe başlicammm...YARIN ANNEM GELİYOOOOOOOOO..çook mutluyum
hakkaten sayanın beynine saglıkk1 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***34
emidaf ***62
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 15
mihracee ***52
melekaysee *** 19
faTTa83*** 8
elifezgi ***izinli
1.73 ***37
atessu ***izinli
hazos87 ***59
sergungunser***izinli
pisiq***58
benimki 7 tane herhalde...1 ARALIK MESAJ SAYISI
aynalar ***34
emidaf ***62
pinkcat87 *** izinli
fiyona_07 *** 15
mihracee ***52
melekaysee *** 19
faTTa83*** 8
elifezgi ***izinli
1.73 ***37
atessu ***izinli
hazos87 ***59
sergungunser***izinli
pisiq***58
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
faTTa83*** 3-9 aralık
DEVAM ÇİZELGESİ
1.73 *** 26 kasım-2 aralık
hakkaten sayanın beynine saglıkk
kızlar gidip yemek yiyeyim ben öpüyorum sizi
canımcım bak yazdığın herşeyi okudum...az çok anlıyorum ben de 5 katlı ve her katında da kardeşlerin va kaynananın oturduğu bi yere gelin geldimm...kim duysa ilk etapta inanamadı ben çok özgürlükçü bi insandım..ilk başta yanlış eklide mücadele ettim ve çok yıprandım..sonra bkatım ki olmuyor kimseye ama kimseye sölemeden bi psikoloğa başladım...annem kız kardeşim bile bilmedi...bu arada önemli not sakın ama sakın derdini annenle paylaşma...onlar için daha zro oluyo ilk etapta...psikolog seni o kadar güzel yönlendiriyo ki sen bile farketmiyosun hayatının nasıl değiştiğini..eşinle gitmek zorunda diiilsin ille..ilk önce tek d gidebilirsin...bu işin neresinde olduğunu çözebilirsin en kötü ihtimal..bizler,ailen ne kadar da yönlendirmeye çalışsak bu işin uzmanı olmadığımız için bi yerde takılıp kalabilir olay...ilk önceliğin bu olsun bence...herşeyden ama herşeyden daha önce...sonra 2-3 ay sonra sen bile kendini nasıl koruma altına aldığına,artık olayların seni ve ilişkini eskisi kadar kolay yıpratmadığına şaşıracaksın...hatta bence çocuk olayını bile danışabilirsin psikoloğa...ama kimseyle paylaşmamaya dikkat et bu süreci...eşin bile bilmesin..sendeki değişimi görünce zaten muhakkak soracaktır o zaman sölersin ihtiyaç hissedersen....bu benim nacizane fikrim....inş Rabbim kolaylaştırsın işlerini:))
)
kızlar yuuhh ya say say bitmiyo
herkes atak yapmış daha dünün sayımı var onuda bitiremde kurtulam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?