- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.201
kızlar kızlar kızımı bıcı bıcı yaptırdık..uyudu zzilli..bende mutfaği temizledim..birazdan da temizliğe başlicammm...YARIN ANNEM GELİYOOOOOOOOO..çook mutluyum
evet anneler en çok üzülen oluyoooo
merhaba saliha nasılsın..........
onlara kıyamam ben.. babam diyo "sen bana bi alo de ben seni gelir alırım seni kimseye ezdirmem" diye... ben yuvamı kurtarmak içinelimden geleni yapıcam..
mrb canım biraz hakan dışarı çıktı bende giyindim saçımı yaptım
moralimi yüksek tutup işlerimi yoluna koymaya çalışıyorum..
şimdi lahana sarması yapcam.. midesine giden yolu kurcalamam lazım
evet evet ben ce iyi yapmışsın...........
benim biraz işlerim var şimdi nöbetteyim de
tabi erkek bakımı severevde sürekli eşofman giyiyordum annem çok kızdı..
artık elbise giymeye başladım
olur canımmmm tamam bende yemeğimi yapim hadi öptüm
vay vayy neler yemişsin acabakızlar nasılsınız ben gezdim geldim..yan tarafta bizim sıcak çikolatanın reklamını yapıyolar evde de var yapsam mı ki :)) bgn zaten yediklerimi şok olacaksınızı ama bgnü kapattım akşamı meyveyle geçiştirecem :)))))
bence küçük fincan yap daha saat erken ilerleyen saatlerde içersin yoksa....kızlar nasılsınız ben gezdim geldim..yan tarafta bizim sıcak çikolatanın reklamını yapıyolar evde de var yapsam mı ki :)) bgn zaten yediklerimi şok olacaksınızı ama bgnü kapattım akşamı meyveyle geçiştirecem :)))))
ya bende 1 saat önce yedim yemek ama midem kazınıyo yaaaaa açımmmmmmmmm
eşim beni okadar seviyormuşki 5 yıl boyunca aailesiyle mücadele etmiş ve benim yaşımın gelmesini beklemiş... ailesi istemeye istemeye zorla istetti beni.. tabi benim bunlardan hiç haberim yok.. akrabmız ama beni sevdiğinden hiç haberim yoktu.. nişanlılık döneminde eşim ankaradaydı başka şehirdeydi.. araya yalan yanlış bir sürü şeyuydurup soktular.. hatta eşim düğün haftasıdayanamadı pes etti.. düğüne gelmekten vazgeçti... ama ben alttan aldım.. ailem bilmiyordu bu olanları.. düğün oldu kavga etmek için ellerinden geleni yaptılar... ailem benimhatrımiçin sakin kaldı.. 1 ay önce eşim annesiyle telefondaa konuşurken kendi kulaklarıml duydum "biz çokmutluyuz anne bizim bi sorunumuz yok... artık böyle şeylerle uğraşma.. yeniden kötü şeyler yaşamak istemiyoruz" dedi.. annesininvazgeçeceği yok.. benndde en küçük şeyde kocamdan kaçıyorum hatta önceden yatakta yatmıyordum.. kaçıyordum ondan... aslında onun hiç suçu yok.. kendi hayatımı yaşamak istiyorum en güzel yıllarım gözyaşlarıyla geçti.. nişanım kınagecem düğünümhepsinden nefret ettirdiler.. aklıma bile getirmiyorum... ne bileyim işte böyle.
bence küçük fincan yap daha saat erken ilerleyen saatlerde içersin yoksa....
yeşilçay yap içine tarçık koy..
öncesinde teiform yada galeta ye ama 1 tanecik..sıcak suyla şişsinlerr
ya yeşil çayım yok benim hiç sevmiyorum çünkü midemi bulandırıyor
o zaman 1 galeta bi de soda içem bari soda süt arttırıyormuş=)
o güzel sınırlar koyuyordu.. sonradan aramız açıldıkça nişanlıyken onlarda ilişkimizde yer etmeye başladılar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?