Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sirkeli su +form çayı
sabah 3 y.k. acılı domatesli biberli kahvaltılık sos
1 dilim kepek ekmegi
1,5 kk peynir yemiştim..

Ögle (diycem ama şimdi işte)
10 adet acı biber
3 y.k. yogurt
1 dilim kepek ekmegi

Son düzenleme:

evet evet ben ce iyi yapmışsın...........

kızlar nasılsınız ben gezdim geldim..yan tarafta bizim sıcak çikolatanın reklamını yapıyolar evde de var yapsam mı ki :)) bgn zaten yediklerimi şok olacaksınızı ama bgnü kapattım akşamı meyveyle geçiştirecem :)))))

bence küçük fincan yap daha saat erken ilerleyen saatlerde içersin yoksa....

ya bende 1 saat önce yedim yemek ama midem kazınıyo yaaaaa açımmmmmmmmm

yeşilçay yap içine tarçık koy..
öncesinde teiform yada galeta ye ama 1 tanecik..sıcak suyla şişsinlerr

canım benim benim emel diye çok yakın bi arkadaşım var o evliliğinin ilk ayklarında senin yaşadıklarını yaşadı seninkinin dılında kocası onu aldattı hemde 1 aylık evliyken ama hemen hemen aynı ayrılmak istedi günler ce eve gelmedi ama hepsi kayınvalidesi yüzündünden di düşünsene kız evin her köşesinde kuran yazıları büyü muskaları buluyordu..arkadaşım sabretti vaz geçmedi herşeyin kayınvalidesi yüzünden yaşandığını biliyordu kocasından ümidini kesmedi...şimdi çok olmasa da mutlular 5 aylık hamile ve artık kayınvalidesi onlarla uğraşmıyor çünkü kadın eline bişey geçmediğini gördü ve vaz geçti..sende sabret eminim herşey yoluna girecektir canım

bi parça peynir at agzına
yada tarçınlı yogurt ye küçücük kase
ve en son dişlerini fırçala

bence küçük fincan yap daha saat erken ilerleyen saatlerde içersin yoksa....

yeşilçay yap içine tarçık koy..
öncesinde teiform yada galeta ye ama 1 tanecik..sıcak suyla şişsinlerr

ya yeşil çayım yok benim hiç sevmiyorum çünkü midemi bulandırıyor
o zaman 1 galeta bi de soda içem bari soda süt arttırıyormuş=)

ya yeşil çayım yok benim hiç sevmiyorum çünkü midemi bulandırıyor
o zaman 1 galeta bi de soda içem bari soda süt arttırıyormuş=)

afferin benim arkadaşıma..
bak böyle küçük küçük kriz anlarına yenik düşmedikmi cumaları başarıyı görecegiz hayatımmmmmm

o güzel sınırlar koyuyordu.. sonradan aramız açıldıkça nişanlıyken onlarda ilişkimizde yer etmeye başladılar..

sana şunu söliyim sakın ama sakın sende senin alien şöle senin annen böle yapıyo bizi ayarmak istiyo gibi şeyler söleme daha doğru annesinin aleyhine hiç konuşma çünkü o zaman kıymete bindiriyolar sen benim annem hakkında nasıl böle konuşursun diye direk anneleri kıymete biniyor..ben şöle bişey yaşamıştım ilk evlendiğimde kayınvalidem evimize gelip bizim evi toplıyacam bahanesiyle eşyların yerlerini değiştiriyordu bende seslenmiyordum o gittiğinde eski yerlerine koyuyordum sonra sürekli hale gelince bu ben eşime söledim annene rica edermisin eşyaların yerlerini değiştirmesin dedim allah bizim ki bi coştu sanki annesine küfür ettim ne olmuş yapsın hevesleniyor gözüne mi batıyor derken olay büyüdü...sonra kayınvalidem işi abartmaya başladı yatak odamıza dolabimiza girmeye başladı bi gün ben banyodaydım banyodan çıkınca iç çamaşarı çekmecimi bi açtın yerlerinde yoklar ayy arıyorum arıyorum bulamıyorum inanamadım yaa yerlerini değiştirmiş neyse buldum yerlerini eski yerine koydum kendi iç çamaşırlarımı ama eşiminkileri ellemedim :))) eşim akşam işten gelince aynı şeyi yaşadı banyodan sonra kafayı yiycek ama bulamadı bi türlü iççamaşırlarını bana sordu nerde diye bende bilmiyorum annen yatak odasını düzenliyordu bi ara dedim annesini bi aradı bi bağırdı sen ne değiştiriyorsun bizim eşyaların yerini sana ne be ne elliyon bi saattir çamaşır arıyom ben bi daha bizim eşyalarımıza dokun ma dedi o gün bgn dür bana sormadan hiç bişi yapmaz :))) bazı şeylerde özellikle kayınvalide konularında biraz stratejik olman gerekiyor canım :)) bir erkeği kendine çevirmek aslında hiç zor değildir yolunu bilmen lazım sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…