- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.221
vay vayy neler yemişsin acabaD
ayy valla sorma aslında iki öğün yedim sabah yediğim de hiç bişey yok ama öğlen yediklerim felaket akşam yemeyip dengelemem lazım meyveyle geçiştirecem akşamı
afferin benim arkadaşıma..
bak böyle küçük küçük kriz anlarına yenik düşmedikmi cumaları başarıyı görecegiz hayatımmmmmm
özge hazal merhaba nasılsınız kızlar
mihracee, hazos87, aynalar+, fiyona_07+
selam kızlarrrr ben bir geçmiş ypaıp geliyorum hemen bensiz neler kaynamtışssınız bakim:)
mihracee, hazos87, aynalar+, fiyona_07+
selam kızlarrrr ben bir geçmiş ypaıp geliyorum hemen bensiz neler kaynamtışssınız bakim:)
iyiym aslıı sen nasılsınnnn
hoşgeldin cnaım
canım ne olsun dünkü rehavet bugünde devam ediyor o kadar çook işim var ki ama ben tv karşısında tembellik yapmak istiyom :26:
ay allahtan benim de dünden yemeğim var:) bi öğlen makarna yapıverdim...
meyveyi de abartma canımmmmayy valla sorma aslında iki öğün yedim sabah yediğim de hiç bişey yok ama öğlen yediklerim felaket akşam yemeyip dengelemem lazım meyveyle geçiştirecem akşamı
önemli olan akşam az yemekya bende öğlen kıymalı makarna yedim:) bende akşam sadece çorba içicem
ben de burdayıımmmihracee, hazos87, aynalar+, fiyona_07+
ay evet ya yok valla yenik düşmedim sadece 2 tane galeta yedim
benim yemeğimde yok canım tarhana çorbası istiyor onu mu yapsam acaba
kızlarrrrr ben geçmiş yapmaktan vazgeçtimm gidip biraz şekerleme yapacağımD saat 8-9 gibi girmeye karar verdimmm uyku bastırdı.DD
öpütüm sizi
emoooşşşş avatarın süper olmuş
gayet güzellllllllllll
kızlarrrrr ben geçmiş yapmaktan vazgeçtimm gidip biraz şekerleme yapacağımD saat 8-9 gibi girmeye karar verdimmm uyku bastırdı.DD
öpütüm sizi
evet ama kim yapacak işte bütün mesele bu
ay evet bi degişiklik olsun dedim 110 altında ..
beni bide 100 ün altında görünnnnnn:82:
kaalllkkkkkkk.. hareket olur hemmm.....
yapmışken banada yolla 1 kasecik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?