- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #54.661
çok deel kız...asıl sen gece kalkıp yemek yiyormusun ben sana onu soracaktım...merhaba canlarrr bugünkü menümü yazıp kaıyorummm komşum davet etti oraya gideceğim
sabah
yok
öğlen
yokD
akşam(çoştum)
1 tabak lahaba çorbası
4 yk karnıbahar
2 yk kavurma
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
yuh bana amanınnn amanın
aslı sen 64 kilomuydun nasıl aldın kız o kadar kiloyu
bgn yediklerim
sabah aç karna 1 bardak elma sirkeli su
1 haşlanmış yumurta 5 adet zeytin
1 tatlı kaşığı kayısı reçeli (hastalanacam canım tatlı istiyor)1 dilimin yarısı ekmek
üçken krem peynirin yarısı
ara yok
öğlen peynirli sandiviç 2 dilim kepek ekmeğine
1 fincan şekersiz çay
ara 1 tanecik miniminnacık bir lokma çikolata
akşam 1 kepçe şehriyeli tavuklu çorba 3 adet mini cin biber
ara yeşil çay yeşil çay yeşil çay :)))
sadece akşam 1 dilim ekmek olabilirdi sanki 2 fazla olmuş.......merhaba canlarrr bugünkü menümü yazıp kaıyorummm komşum davet etti oraya gideceğim
sabah
yok
öğlen
yokD
akşam(çoştum)
1 tabak lahaba çorbası
4 yk karnıbahar
2 yk kavurma
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
yuh bana amanınnn amanın
canım ben 3 ayda 21 kilo verdim hızlı verdiğim için aldım galiba
bi de o dönem çok sıkıntılı bir dönemdi her açıdan
önünde saygıyla egiliyorum süpeerrrrr
sadece akşam 1 dilim ekmek olabilirdi sanki 2 fazla olmuş.......
aslı merhaba canım benim oglanın yarına sosyal yazılısı var çalışması lazım ...bi ilgilensene kıı teyze gibi..
bu kadar ögretmen arkadaşım var bi faydaları olmuyo..aşkolsun kızlar.bi el atın yahuuu......
aslı merhaba canım benim oglanın yarına sosyal yazılısı var çalışması lazım ...bi ilgilensene kıı teyze gibi..
bu kadar ögretmen arkadaşım var bi faydaları olmuyo..aşkolsun kızlar.bi el atın yahuuu......
3 ayda 21 kilomu aman allahımben 3 aydır bi on kilo veremedim yaa ama emzirdiğim için emzirmesem çoktan vermiştim (bahanemde hazır )
kızlar hemen yaptığım sporları yazıyorum
33 dk plates,30 dk yürüyüş(işe yürüyerek gittim bgn)20 dk eliptik ayy 7 kat da merdiven çıktım o da sayılırsa her gün çıkıyorum gerçi bunu evim yedincikatta ve asansörüm yok
neyse vicudum spor yaptığım için aşırı bi şekilde endorfin yayıyor şu an çok pozitifim ohhhhyaşasın sağlıklı yaşam
canım en zoru koruma dönemi
nasıl ols aben verdim deyip yiyorsun
ooff oooff ne güzel 64 olmuştum ben
salak aslı
güzel bir sonuçla listeye gir canım hadi
kolay gelsin emoşum
3 ayda 21 kilomu aman allahımben 3 aydır bi on kilo veremedim yaa ama emzirdiğim için emzirmesem çoktan vermiştim (bahanemde hazır )
64 'e mi indim süpersin kuşum inersin sen tekrar yaa
menüm
kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
ara
1 elma
1 mandalina
öğle
1 mninik tost
1 bardak ayran
ara
1 tahıllı bar
akşam
3 kaşık tavuk sote
3 kabak sarma
ara
yarım tahıllı bar
sporum
40 dak. eliptik
60şar tane mide göbek yan karın kol bacak hareketi
1 mukabele canım bende senin azmin karşısında eğiliyorum
benimki de 5.katta canım olsun spor pluyo iştee..kızlar hemen yaptığım sporları yazıyorum
33 dk plates,30 dk yürüyüş(işe yürüyerek gittim bgn)20 dk eliptik ayy 7 kat da merdiven çıktım o da sayılırsa her gün çıkıyorum gerçi bunu evim yedincikatta ve asansörüm yok
neyse vicudum spor yaptığım için aşırı bi şekilde endorfin yayıyor şu an çok pozitifim ohhhhyaşasın sağlıklı yaşam
vay bee teyzeye bakyakın olsam yardım etmem mi kı etmem tabi özel dersin saati kaç tl sen biliyon mu
şaka şaka
o bahanelerde biter canım
selamlar canımmmkızlar ya annem geldi ya bu hafta pek muhabbete katılamıcam idare edin beni:)
vay be sporlarda süper yaniimenüm
kahvaltım
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 parça peynir
3 zeytin
ara
1 elma
1 mandalina
öğle
1 mninik tost
1 bardak ayran
ara
1 tahıllı bar
akşam
3 kaşık tavuk sote
3 kabak sarma
ara
yarım tahıllı bar
sporum
40 dak. eliptik
60şar tane mide göbek yan karın kol bacak hareketi
perşembeyede sen hazır ol canım cuma da mat var zaten.yaaa emoş ben matcıyım bence senin oğlan bana sosyal çalıştırsa daha iyi olur=) kpss için ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?