Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hehehe:)))) ay sönmesin biryerim foşşşş diye yaaa nerem sönecekDDD

yok kız sönmüyor şaka yapıyorum ama vicudun yağ oranı çok yükseliyor selilütüm çoktu benim ama gitti tabii artık sadece bölgesel kilom kaldı...yok yani sarkmıyorsunda yinede vicud salıyor kendini ne kadar zayıf girersen o kadar iyi hamileliğe..

heh tamam sevindim tırstım zatii:))) sen taş taş olacaksın ben inanıyorum bu azimle bu kararlılıklaaaaaaa mucksssssss
ben bu aydan umutluyum erken başladım çalışmalara

heh tamam sevindim tırstım zatii:))) sen taş taş olacaksın ben inanıyorum bu azimle bu kararlılıklaaaaaaa mucksssssss
ben bu aydan umutluyum erken başladım çalışmalara

bende onu soracaktım canım nasıl gidiyor diye birde plates hareketlerinde karnını çok zorlama sen kendini ötekileri yapta karnına çok yüklenmeden yapabilirsin

benim sayım hikaye oldu....gelen giden bitmedi..neyse görüşürüz sonra....

ben akşama belki gelemem malum ogluşum hasta şimdi uyuyo..
parmak galeta var ya ondan yedirdim..açık çayla azcık midesini tutsun diye.ilaçlarını içirdim yatırdım.kusması olursa serum takcam artık başka çarem yok..

ay hani bi söz var ya "çocuk hasta olacagına ben hasta olayım,ben hasta olacagıma kocam hasta olsun..."
şaka şaka kimse hasta olmasın ya zooorr valla akşam yarım saat uykuyla duruyom şuan uyuyamıyorum ogluma bişey olcak diye..
off off

sabah sirkeli su+form çayı

kahvaltı:
1 yumurta
1 /2 dili kepek ekmegi
2 adet acı yeşil biber
1 kk peynir

öglşe:
7 adet parmak galeta
1kk peynir

akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi yada 1 kase yogurt( bakalım acıkma durumuma gör4)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…