Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayy ne defne olsun nede kocam kız benim koca hastalandımı defneden bile zor ona bakması allahım ninem gibi oluyo hastalınca sürekli inler ahhh ıhh çok hastayım başııım kıçıııımmm diye hiç çekilmiyo valla

ay evet oda çok dogru valla..

bende tarçın çubuğu atıyorum çok hoşuma gidiyor öle yaa aşure yapıp dağıtasım var ama defneden yapamam heralde hazır alıp yapıcam artık ne edem
haftasonu yapcaz bizde ,annemle beraber yapıyoz..

kızlar ben geldimmm bugünkü menümü yazayımmm kapanış yapıoyrummmmm inş.

sabah
1 dilim çörekotlu cevizli kepek ekmek
1 üçgen peynir
1 tk bal

öğlen
1 hamburger (ketçapsız mayonezsiz)
patates kızartması (10 tane rahat yedim)
500 ml su içtim
rus salatası,soslarını yemedim

akşam yemeyeceğim ama gezmeye gideceğim belki bir ince dilim kek yiyeiblirm.

akşam yemezsen fena bgnü kurtarırsın canım :))

kıyamam ben yaaaa tekrar tekrar geçmiş olsun canımmmmmmmm inş. iyileşirrrr kısa zamanda ama çok şanslıı annesiii bir melekkk hem anne hem hemşireeee insna daha ne ister

ay çok hoşsun kocam hasta olsun faslını duymamıştımmD

kızlar ben birazdan dişarı çıkacam akşama arkadaşın evine balık yemeye gidecez bayadır akşam yemeklerini kesmiştim ben 4 de kapatıyordum hep günü bgn izin verdim kendime artık :))

bgn ki menümü yazayım
saba 1 dilim kaşar peyniri 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet nar
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara 2 adet bizsküvi
akşam 1 tane balık yerim ekmeksiz bol bol da yeşillik yerim diye düşünüyorum inşallah coşmam çok güzel kilo vermeye başladım çünkü :)

çıokk güzel bir menü hayatımmm çok beğendimmmm afiyet olsun

2.çocuğun oluyor dimiiii ben hep derim benim evde kocaman bir çocuğum var diye kocişten için tabiricaizse ilgiii delisi:) bebek gibi ilgilenirim çok hoşuna gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…