- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.101
sen izindemisin kuşum?
ay hani bi söz var ya "çocuk hasta olacagına ben hasta olayım,ben hasta olacagıma kocam hasta olsun..."
şaka şaka kimse hasta olmasın ya zooorr valla akşam yarım saat uykuyla duruyom şuan uyuyamıyorum ogluma bişey olcak diye..
off off
yeşil çayın içine tarçın atıp içiyorum şuan seviyorum güzel oluyo..
ay evet oda çok dogru valla..ayy ne defne olsun nede kocam kız benim koca hastalandımı defneden bile zor ona bakması allahım ninem gibi oluyo hastalınca sürekli inler ahhh ıhh çok hastayım başııım kıçıııımmm diye hiç çekilmiyo valla
haftasonu yapcaz bizde ,annemle beraber yapıyoz..bende tarçın çubuğu atıyorum çok hoşuma gidiyor öle yaa aşure yapıp dağıtasım var ama defneden yapamam heralde hazır alıp yapıcam artık ne edem
bende onu soracaktım canım nasıl gidiyor diyebirde plates hareketlerinde karnını çok zorlama sen kendini ötekileri yapta karnına çok yüklenmeden yapabilirsin
yavaş aile var
bende isterim bende bende
ay evet oda çok dogru valla..
haftasonu yapcaz bizde ,annemle beraber yapıyoz..
hımsss güzellll getirsin getirsinnn:))bencede :))))) söyledim bizimkine akşam yulaf ekmeği getircek
kızlar ben geldimmm bugünkü menümü yazayımmm kapanış yapıoyrummmmm inş.
sabah
1 dilim çörekotlu cevizli kepek ekmek
1 üçgen peynir
1 tk bal
öğlen
1 hamburger (ketçapsız mayonezsiz)
patates kızartması (10 tane rahat yedim)
500 ml su içtim
rus salatası,soslarını yemedim
akşam yemeyeceğim ama gezmeye gideceğim belki bir ince dilim kek yiyeiblirm.
ne güzel yaa benim annem uzakta ahh ahhh anacığım burda olsaydı zaten...
ben akşama belki gelemem malum ogluşum hasta şimdi uyuyo..
parmak galeta var ya ondan yedirdim..açık çayla azcık midesini tutsun diye.ilaçlarını içirdim yatırdım.kusması olursa serum takcam artık başka çarem yok..
benim sayım hikaye oldu....gelen giden bitmedi..neyse görüşürüz sonra....
ay hani bi söz var ya "çocuk hasta olacagına ben hasta olayım,ben hasta olacagıma kocam hasta olsun..."
şaka şaka kimse hasta olmasın ya zooorr valla akşam yarım saat uykuyla duruyom şuan uyuyamıyorum ogluma bişey olcak diye..
off off
çıokk güzel bir menü hayatımmm çok beğendimmmm afiyet olsunsabah sirkeli su+form çayı
kahvaltı:
1 yumurta
1 /2 dili kepek ekmegi
2 adet acı yeşil biber
1 kk peynir
öglşe:
7 adet parmak galeta
1kk peynir
akşam:
1 kase çorba
1 dilim kepek ekmegi yada 1 kase yogurt( bakalım acıkma durumuma gör4)
afiyet olsun canım bendee içeyim birazdana tarçınlı sıcak suuuuuu özdendimyeşil çayın içine tarçın atıp içiyorum şuan seviyorum güzel oluyo..
2.çocuğun oluyor dimiiii ben hep derim benim evde kocaman bir çocuğum var diye kocişten içinayy ne defne olsun nede kocam kız benim koca hastalandımı defneden bile zor ona bakması allahım ninem gibi oluyo hastalınca sürekli inler ahhh ıhh çok hastayım başııım kıçıııımmm diye hiç çekilmiyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?