- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.121
bende tarçın çubuğu atıyorum çok hoşuma gidiyor öle yaa aşure yapıp dağıtasım var ama defneden yapamam heralde hazır alıp yapıcam artık ne edem
akşam yemezsen fena bgnü kurtarırsın canım :))
kızlar ben birazdan dişarı çıkacam akşama arkadaşın evine balık yemeye gidecez bayadır akşam yemeklerini kesmiştim ben 4 de kapatıyordum hep günü bgn izin verdim kendime artık :))
bgn ki menümü yazayım
saba 1 dilim kaşar peyniri 1 haşlanmış yumurta 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 adet nar
öğlen 1 kase mercimek çorbası
ara 2 adet bizsküvi
akşam 1 tane balık yerim ekmeksiz bol bol da yeşillik yerim diye düşünüyorum inşallah coşmam çok güzel kilo vermeye başladım çünkü :)
aaa iyi sevindim.cunku unu 3-4 bardak yazmıştım cok gelmiş benim su bardagıda kucuk birazda göz kararı olayı var benim için..ondan artık tam ölçüm yapıp yazıyorum :)
bende istiyorum
hazalcımmmmmm ben pek beceremedimmm inş. sneinki güzel olur benim un fazla gelmiştiDDD
kızzz çok yaşa emiiii aşurneinde hazırımı alınır yapılır dağıtırlı ay vallaaa alemsin özgem
merhaba canımmmmm nasılsınnnnnnn
yeşil çayın içine tarçın atıp içiyorum şuan seviyorum güzel oluyo..
ayy ne defne olsun nede kocam kız benim koca hastalandımı defneden bile zor ona bakması allahım ninem gibi oluyo hastalınca sürekli inler ahhh ıhh çok hastayım başııım kıçıııımmm diye hiç çekilmiyo valla
kızlar ben geldimmm bugünkü menümü yazayımmm kapanış yapıoyrummmmm inş.
sabah
1 dilim çörekotlu cevizli kepek ekmek
1 üçgen peynir
1 tk bal
öğlen
1 hamburger (ketçapsız mayonezsiz)
patates kızartması (10 tane rahat yedim)
500 ml su içtim
rus salatası,soslarını yemedim
akşam yemeyeceğim ama gezmeye gideceğim belki bir ince dilim kek yiyeiblirm.
ohh ellerine sağlık canımmmmmmm kaldıkçada güzelleşiyorrr:))çok güzel oldu...herkes çok beğendiii.ama bi dahaki sefere içni daha çok hazırlıcam..daha dolu dolu yapıcammm
dünkü menüm yazamadımmm
sabah
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşiği bal
öğlen
koca bardak kremalı çikolatalı kahve
akşam
1 porsiyon mantı
ara
2 tane kestane
1 bardak süt
hehe özdendinmiii gel gel ısırayım senidee ama canın acırsa karışmam dişlerim keskindir
ne güzel yaa benim annem uzakta ahh ahhh anacığım burda olsaydı zaten...
hımss sıcak su içsene sadeceee çay gibii ii olurrrr ıık su çokiçilmiyordaaaa sıcak su güzel tüketiliyoriyiyim kızz.. ççayı azaltalı çok yiyorum..çay içerken hiç acıkmıyordum ve kilo veriyordum.. şimdi hiç değişme yok cumaya anca 200 gr olcak
ekmeği kendin mi yapıyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?