Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

afiyettt olsun canımm çok güzel bir menüüü inş. balıktan sonraki ikramlarrrrda çokçok güzel olmazz gerçi seniradelisinnnnmaşallah sana tutarsın

aaa iyi sevindim.cunku unu 3-4 bardak yazmıştım cok gelmiş benim su bardagıda kucuk birazda göz kararı olayı var benim için..ondan artık tam ölçüm yapıp yazıyorum :)

çok güzel oldu...herkes çok beğendiii.ama bi dahaki sefere içni daha çok hazırlıcam..daha dolu dolu yapıcammm

dünkü menüm yazamadımmm
sabah
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşiği bal

öğlen
koca bardak kremalı çikolatalı kahve

akşam
1 porsiyon mantı

ara
2 tane kestane
1 bardak süt

ekmeği kendin mi yapıyon

dünkü menüm yazamadımmm
sabah
1 kk peynir
6 zeytin
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşiği bal

öğlen
koca bardak kremalı çikolatalı kahve

akşam
1 porsiyon mantı

ara
2 tane kestane
1 bardak süt

ohhh ohhhh afiiyettttttt olsunnnn canmmmmmm bence gayet güzel bugün benim yediğimin yanında çok masum

ne güzel yaa benim annem uzakta ahh ahhh anacığım burda olsaydı zaten...

off off... ibrahim tatlıses şarkısında ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

bide sen yoksuun yanımda kime dert yanam eller yalan... bu şarkı sözlerinin anlamını evlenince daha iyi öğrendimm..

iyiyim kızz.. ççayı azaltalı çok yiyorum..çay içerken hiç acıkmıyordum ve kilo veriyordum.. şimdi hiç değişme yok cumaya anca 200 gr olcak
hımss sıcak su içsene sadeceee çay gibii ii olurrrr ıık su çokiçilmiyordaaaa sıcak su güzel tüketiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…