- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.481
kaçıncı olmuşuz acep
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
faTTa83, melekaysee, 1.73, fiyona_07
kızlar yavaş yavaş damlıyo herkes:))hoşgeldiniz:))
hee o tabağıma uzanan el senin miydi kız:)))yaa ben aşureyi çok seviyorum ama sırf korkumdan yanaşmıyorum açıkcası...yoksa tabak tabak yerim..geçen 1 defaya mahsus yedim..bu arada du bakiim bi aşurenin kalorisine...
Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 1 ziyaretçi)
faTTa83, melekaysee, 1.73, fiyona_07
kızlar yavaş yavaş damlıyo herkes:))hoşgeldiniz:))
hee o tabağıma uzanan el senin miydi kız:)))yaa ben aşureyi çok seviyorum ama sırf korkumdan yanaşmıyorum açıkcası...yoksa tabak tabak yerim..geçen 1 defaya mahsus yedim..bu arada du bakiim bi aşurenin kalorisine...
menün gayet guzel..
kızlar nasılsınız ne var ne yok?
oyyy hadi yaaa..kolay gelsiin canım...bu aradaa aşureye baktım 1 porsiyon 330 kalori dio..muhtemelen 1 kasedir o danerde en yogun diyebiliriz.haftasonu çıkışlar yatışlar ayaklarımın altı acıdı bugün.
iyyiz cnm
hazır kocişin yok sende kız arkadaşlarınla plan yapsana ne ütüsü yaparsın sonra ütüyü..Sonra hanım annen çökecek başına :)
yok be canım nirdeeee..burda öle kız kıza gidebileceğin bi yer zaten yok...bi de gitsen bile eğlenemiyosun çünkü herkes birbirini tanıyor burda...azıcık çılgınlık yapsan hemen lafı geliyo yani o akdar..bu arada hanım annem çok dil ama büyük görümce epey seviyo gelmeyi:))ben de bazen banyoda oluyorum ya da cidden kimseyi cnaım görmek istemiyor ve kapıyı açmıyorum..sonra da gördüğümde müsait dildim diorum..yalan dil ruh halim görmek için cidden müsait olmuyo
ben den iyilik canım senden ne haber
oyyy hadi yaaa..kolay gelsiin canım...bu aradaa aşureye baktım 1 porsiyon 330 kalori dio..muhtemelen 1 kasedir o da
yok be canım nirdeeee..burda öle kız kıza gidebileceğin bi yer zaten yok...bi de gitsen bile eğlenemiyosun çünkü herkes birbirini tanıyor burda...azıcık çılgınlık yapsan hemen lafı geliyo yani o akdar..bu arada hanım annem çok dil ama büyük görümce epey seviyo gelmeyi:))ben de bazen banyoda oluyorum ya da cidden kimseyi cnaım görmek istemiyor ve kapıyı açmıyorum..sonra da gördüğümde müsait dildim diorum..yalan dil ruh halim görmek için cidden müsait olmuyo
vay be 330 kalori.allahım ne kadar az yesem de 100 kalori almışım....
siz hepiniz aynı apartmanda oturuyodunuz demii
oyyy hadi yaaa..kolay gelsiin canım...bu aradaa aşureye baktım 1 porsiyon 330 kalori dio..muhtemelen 1 kasedir o da
eğlenmek değilde bi cafede oturmak falan ben arada yaparım kendimi iyi hissediyorum çünkü ev iş eş dışında kendim için bişi yapmış gibi hissediyorum..birde eşleri alıştırmak lazım..senin durumu bildiğim için dedim zaten.iyi ediyosun açmamakla senin musait olmayacagın zamanlar oldugunu öğrenirler zamanla..
Gerçi burda biz de varız di mi?
iyi valla tartıda gördüklerim mutlu etti beni..senide tebrik ederim süpersin..Çok azimlisin idolümsün..
Bende ablayla temizlik yaptım 2 makina çamaşır yıkadım astım
yemek yaptım,pazara markete alışverişe gittim. :)))
kızlar ben geldimnasılsınız...ben bgn den itibaren yıllık izne ayrılmış bulunmaktayım haftaya dolu dolu sizlerleyim bi yarın şirkete gidecem imza atmam gerekiyor...antlaya çok soğuk ve rüzgarlı resmen uçuruyor insanı...yani o kadar zayıflamışım ki bi o yana savruldum bi bu yana savruldum rüzgarda hehe
5 kaşık mı 100 kalori çok değil Emoşcuğum gunluk benim kilomdaki biri 1800 kal almalıymış
sen daha fazla cal almalısın ara öğün normal
hee anladım şeker....hakkat baya yumuşatılmış hiç farketmiyon işin vehametini:))hoşbulduk nabersin canım
Bu arada hanım anne kaynana demek :) yumuşatılmış ahli :)))
sorma yaa bende demin şoka girdim....
evet aynı apartman 5 kat 5inde de aile..hatta bak sayıyım:))
1.kaynana
2.kayın
3.ben(ki tost misal aradayım:))
4.büyük görümce
5.küçük görümce(bekar ama yemekler dışında kendi katı ve kendi düzeni ile 5.katta yaşıyor)
olay budur canım ama Allahtan gündüz evde yokum gece de zaten evim işiim var derken zaman geçiyo...
kızlar ben geldimnasılsınız...ben bgn den itibaren yıllık izne ayrılmış bulunmaktayım haftaya dolu dolu sizlerleyim bi yarın şirkete gidecem imza atmam gerekiyor...antlaya çok soğuk ve rüzgarlı resmen uçuruyor insanı...yani o kadar zayıflamışım ki bi o yana savruldum bi bu yana savruldum rüzgarda hehe
canım benim hoşgeldin..
tebrikler hedefe yaklaşıyosun bakıyom da..
:13:
ay bilmiyom ya..5 kaşık mı 100 kalori çok değil Emoşcuğum gunluk benim kilomdaki biri 1800 kal almalıymış
sen daha fazla cal almalısın ara öğün normal
hee anladım şeker....hakkat baya yumuşatılmış hiç farketmiyon işin vehametini:))
sorma yaa bende demin şoka girdim....
evet aynı apartman 5 kat 5inde de aile..hatta bak sayıyım:))
1.kaynana
2.kayın
3.ben(ki tost misal aradayım:))
4.büyük görümce
5.küçük görümce(bekar ama yemekler dışında kendi katı ve kendi düzeni ile 5.katta yaşıyor)
olay budur canım ama Allahtan gündüz evde yokum gece de zaten evim işiim var derken zaman geçiyo...
yazık sana ya..kaynanya bak kızlarını üste oturtmuş..inip çıkarken ugrarlar tabi.çocuk varmıydı fato..
canım ya çoookkkk geçmiş olsun.benim oglum 10 aylıkken havale geçirmişti.aynı böyle ishal,kusma sonrası.hemde hastanede yatarken.onun için bu sefer hasta olunca çok korktum..selam kızlar
nazconun oğlu havale geçirmişti hastanedelerdi yeni çıkmış oğlu hastanede durumu iyiymiş
nazco hep oğluyla ilgileniyor o yüzden kendi isteği ile takımdan ayrılıyor kızlar malesef
hepinize selamı var
hoşbulduk canım evet yavaş yavaş yaklaşıyorum hedefe ama sonra yeni hedef gelecek...sanada tebrikler emoşum 1 kilo vermişsin bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?