Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hoşbulduk nabersin canım
Bu arada hanım anne kaynana demek :) yumuşatılmış ahli :)))

nasıl bildin..

menün gayet guzel..

teşekkürler

kızlar ben geldim nasılsınız...ben bgn den itibaren yıllık izne ayrılmış bulunmaktayım haftaya dolu dolu sizlerleyim bi yarın şirkete gidecem imza atmam gerekiyor...antlaya çok soğuk ve rüzgarlı resmen uçuruyor insanı...yani o kadar zayıflamışım ki bi o yana savruldum bi bu yana savruldum rüzgarda hehe

çok güzel tebrik ederim.insan sabrının sonucunu görünce mutlu olyu..
ben bu hafta sıkı tutacagım bakalım nasıl olcak..
canım sen benim yarımsın hayatım boyun kaçtı..
ben ce sen çok hoş bi bayansın..

canım benim hoşgeldin..
tebrikler hedefe yaklaşıyosun bakıyom da..
:13:

hoşbulduk nabersin canım
Bu arada hanım anne kaynana demek :) yumuşatılmış ahli :)))
hee anladım şeker....hakkat baya yumuşatılmış hiç farketmiyon işin vehametini:))

selam kızlar
nazconun oğlu havale geçirmişti hastanedelerdi yeni çıkmış oğlu hastanede durumu iyiymiş
nazco hep oğluyla ilgileniyor o yüzden kendi isteği ile takımdan ayrılıyor kızlar malesef
hepinize selamı var

hehehehe süper senide tebrik ederim uçan kıs..oo görüşelim bizim cadıda izinde zaten..

canım ya çoookkkk geçmiş olsun.benim oglum 10 aylıkken havale geçirmişti.aynı böyle ishal,kusma sonrası.hemde hastanede yatarken.onun için bu sefer hasta olunca çok korktum..

hoşbulduk canım evet yavaş yavaş yaklaşıyorum hedefe ama sonra yeni hedef gelecek...sanada tebrikler emoşum 1 kilo vermişsin bu hafta

inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…