Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

OLEEEYY SÜPERRR BİŞEY YAFFFF...hadi bakalım acıcık dinlen sende epey koşturdun son dönemde....o kadar zayıfım diosun....

üzüldüm gerçekten ama bayadır giremiyordu..bgn aklımdan da geçirmiştim haa neden giremiyor acaba diye..canım bi daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söle...

hadi yaa..çok geçmiş olsun nazcom yaa.ALlah şifa versin..tam fedakar bi anne yaa....görüşürsen selamımızı ilet olma mı aynalar..ve de geçmiş olsun dileklerimizi....

benim biraz işlerim var. gelirim az sonra

tamam canım görüşürüz.bende çıkıyorum takımım...artık ütü zamanı:)))herkese ii geceler...aslı canım bu arada ben yarın izinli olabilir miyim?işe gitmiycem ve evde de büyük temizlik olacak muhtemelen gece girerim ama giremez isem haberin olsun....seviyorum sizi kızlar

üzüldüm gerçekten ama bayadır giremiyordu..bgn aklımdan da geçirmiştim haa neden giremiyor acaba diye..canım bi daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söle...

hadi yaa..çok geçmiş olsun nazcom yaa.ALlah şifa versin..tam fedakar bi anne yaa....görüşürsen selamımızı ilet olma mı aynalar..ve de geçmiş olsun dileklerimizi....

tamam kızlar iletirim

tamam canım
haftasonu çok ıssız olacak burasıı

menümüde yazam
kahvaltı
1 kk peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek

ara
1 minik kase asure

öğle
1 kase lahana çorbası
1 dilim ekmek

ara
1 mandalina

akşam
1 adet balık yiyecem çupra
3 mantar
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…