- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.501
OLEEEYY SÜPERRR BİŞEY YAFFFF...hadi bakalım acıcık dinlen sende epey koşturdun son dönemde....o kadar zayıfım diosun....kızlar ben geldimnasılsınız...ben bgn den itibaren yıllık izne ayrılmış bulunmaktayım haftaya dolu dolu sizlerleyim bi yarın şirkete gidecem imza atmam gerekiyor...antlaya çok soğuk ve rüzgarlı resmen uçuruyor insanı...yani o kadar zayıflamışım ki bi o yana savruldum bi bu yana savruldum rüzgarda hehe
eğlenmek değilde bi cafede oturmak falan ben arada yaparım kendimi iyi hissediyorum çünkü ev iş eş dışında kendim için bişi yapmış gibi hissediyorum..birde eşleri alıştırmak lazım..senin durumu bildiğim için dedim zaten.iyi ediyosun açmamakla senin musait olmayacagın zamanlar oldugunu öğrenirler zamanla..
Gerçi burda biz de varız di mi?
canım hangi cafe..ahh ahh istanbul özledim seni diesim geliyo...dragos sahillerinde gece kahve içmeye giden ben şimdi gidecek yer bulamıyom...eeee bu da bi süreç..canım burgazı bi görsen şoka girersin..oturmak için hiç bi yer yok...olan yerlerden 2 tanesi sırf piyasa dediğimiz cinsten..insanlar sırf sınıflarını ve paralarını belli etmek için geliyo...1 tanesi de gereksiz pahalı bi çay 4 lira falan o kadar...ve verdiği hizmet sıfır...arada geceleri gidiyorum arklara ama daha çok ev ziyareti..eşiim buna izin veriyo çünkü bu konuda bunalım takıldığımı belli ediyom arada:))neyle mi tabi ki gözyaşlarımlar heee heee hee:))şaka bi yana cidden çok sakin ve durgun bi yer...insanların öle takıldığı bi yer yok doğru düzgün..olanlarda da sigara yasağı uygulanmıyo mesela en olumsuzu..vay be baya dertliymişim bende heeee:))
OLEEEYY SÜPERRR BİŞEY YAFFFF...hadi bakalım acıcık dinlen sende epey koşturdun son dönemde....o kadar zayıfım diosun....
canım hangi cafe..ahh ahh istanbul özledim seni diesim geliyo...dragos sahillerinde gece kahve içmeye giden ben şimdi gidecek yer bulamıyom...eeee bu da bi süreç..canım burgazı bi görsen şoka girersin..oturmak için hiç bi yer yok...olan yerlerden 2 tanesi sırf piyasa dediğimiz cinsten..insanlar sırf sınıflarını ve paralarını belli etmek için geliyo...1 tanesi de gereksiz pahalı bi çay 4 lira falan o kadar...ve verdiği hizmet sıfır...arada geceleri gidiyorum arklara ama daha çok ev ziyareti..eşiim buna izin veriyo çünkü bu konuda bunalım takıldığımı belli ediyom arada:))neyle mi tabi ki gözyaşlarımlar heee heee hee:))şaka bi yana cidden çok sakin ve durgun bi yer...insanların öle takıldığı bi yer yok doğru düzgün..olanlarda da sigara yasağı uygulanmıyo mesela en olumsuzu..vay be baya dertliymişim bende heeee:))
canım dök içini:13:
üzüldüm gerçekten ama bayadır giremiyordu..bgn aklımdan da geçirmiştim haa neden giremiyor acaba diye..canım bi daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söle...selam kızlar
nazconun oğlu havale geçirmişti hastanedelerdi yeni çıkmış oğlu hastanede durumu iyiymiş
nazco hep oğluyla ilgileniyor o yüzden kendi isteği ile takımdan ayrılıyor kızlar malesef
hepinize selamı var
hadi yaa..çok geçmiş olsun nazcom yaa.ALlah şifa versin..tam fedakar bi anne yaa....görüşürsen selamımızı ilet olma mı aynalar..ve de geçmiş olsun dileklerimizi....selam kızlar
nazconun oğlu havale geçirmişti hastanedelerdi yeni çıkmış oğlu hastanede durumu iyiymiş
nazco hep oğluyla ilgileniyor o yüzden kendi isteği ile takımdan ayrılıyor kızlar malesef
hepinize selamı var
ay bilmiyom ya..
hee anladım şeker....hakkat baya yumuşatılmış hiç farketmiyon işin vehametini:))
yazık sana ya..kaynanya bak kızlarını üste oturtmuş..inip çıkarken ugrarlar tabi.çocuk varmıydı fato..
sorma yaa..Allahtan burda büyüyüp sonra ist.e tayinle gittik..o yüzden tanıdığım bi memleket ve ark ortamım vardı geldiğimde..bi de bol bol misafir kabul ettim ve de bu ailelerle görüşmeleri sıklaştırdım...madem gecelerim birileriyle geçecek bare ben seçiyim kiminle geçeceğini mantığı ile...burda bizim gibi yeni evli yaklaşık 10 farklı aile buldum eşime de ben bu ailelerle görüşmek istiyorum falan deidm..şimdi onlarla takılıyoruz bol bol apartmana zaman kalmıyo:))he hee hee biraz tilki işi ama napiimm mecbur bırakıyolar insanı:))
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
fiyona_07 *** 10-16 aralık
DEVAM ÇİZELGESİ
hazos87 *** 3-9 aralık
canım ya çoookkkk geçmiş olsun.benim oglum 10 aylıkken havale geçirmişti.aynı böyle ishal,kusma sonrası.hemde hastanede yatarken.onun için bu sefer hasta olunca çok korktum..
saol canım bende seni tebrik ederim sende vermişsin...görüşürüz valla havalarda serin öle çıkıp gezilecek hava yok artık evde takılacam 1 hafta..sabredebilirsem tabi :)))))))))))))hehehehe süper senide tebrik ederim uçan kıs..oo görüşelim bizim cadıda izinde zaten..
yine mi bana geldi yaff...iyi zamanında izne ayrılmışım
OLEEEYY SÜPERRR BİŞEY YAFFFF...hadi bakalım acıcık dinlen sende epey koşturdun son dönemde....o kadar zayıfım diosun....
her şeyin hayırlısı tabiki canım demek istediğim kendini ihmal etme bir yolunu bul enerjini boşaltmanın..anlıyorum seni mutlaka zordur.Evet ya küçğük yerlerin ole sorunları var maalesef..neyse fıstık biz varız..sen iyi olda gerisi boşşş
benim biraz işlerim var. gelirim az sonra
üzüldüm gerçekten ama bayadır giremiyordu..bgn aklımdan da geçirmiştim haa neden giremiyor acaba diye..canım bi daha görüşürsen geçmiş olsun dediğimi söle...
hadi yaa..çok geçmiş olsun nazcom yaa.ALlah şifa versin..tam fedakar bi anne yaa....görüşürsen selamımızı ilet olma mı aynalar..ve de geçmiş olsun dileklerimizi....
tamam canım görüşürüz.bende çıkıyorum takımım...artık ütü zamanı:)))herkese ii geceler...aslı canım bu arada ben yarın izinli olabilir miyim?işe gitmiycem ve evde de büyük temizlik olacak muhtemelen gece girerim ama giremez isem haberin olsun....seviyorum sizi kızlar
sana çabuk gelmesinin nedeni canım izinliler vardı önünde onlardan sonra sırada sen vardın o yüzden hemen sana geldi canım
hmmm tahmin ettim zati neyse başa geldi çekicess :)))
kolay gelsin canım
izne mi ayrıldın
ben nereye gitsem acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?