- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.701
uzmantv seyrediyorum sıkıldımm..
ayşem ben kaçıyorummmmmm yine girerimmmm öptüm senii
ya sarışın makyajı falan derken sağda solda cıkan videolara daldım ay bi baktım bisürü izlemişim :)ilahi ayşe niye izliyon kız uzman tv yi ben ordakileri dinlerken uykum geliyor valla
çocuk gibi... off şu ailesinin etkisinden kurtulamıyor.. bunlar yakında bitecek eminim
GELECEK HAFTA HEDEF LİSTESİ aynalar*** 90,8-90,3 emidaf ***67- fiyona_07*** 62,8-62 mihracee ***59,7- melekaysee ***64,8- 64 faTTa83 ***70,8- 1.73 *** 108-106 hazos87 ***62,5- 61,5 pisiq ***73,8-73,5
iyileşiyor canım yavaş yavaş biraz balgamı var gibi o kadar of bebik olmak da zor bee büyümeye çalışıyor onlarda :)
slm kızlar nbrsinizzzzz
ben izmirdeyim hepinizee kocaman sevgilerrDD
bir geçmiş yapayım izinliyim ama yinede net bulunca girdimmm
neeeee 10 günmüüüü çok dimi gülüm
iyi kan kaybından halsiz düşmüyorsun
ben de diyetteyim 2 gündür.yarım kilo gitmiş.ya çok üşüyorum benim canım sahlep felan çekiyo.bi de lahmacun hastasıyım.çok zor bişi bu yaa4 kilo versem yeter bana ama olmyo
normal şişmanlıkkkk nasıl oluyorrrr :))))
ben cıktımm görüşürüzzzzzzzzzzzz
ay pardon eşim kapadı gitmek zorunda kaldım..birazdan dışarı cıkcaz
ay pardon eşim kapadı gitmek zorunda kaldım..birazdan dışarı cıkcaz
canım ben hap kullanıyorum ya onlardan galiba
bende istemiyom ama napcan
normal şişmanlık kilosu olan ama benim gibi abartılı kilosu olmayan demek
özgecim sen evdeysen verirsinnnnn istediğin kadarr bencee detoksss bir diyet yapp1 haftalıkk
ya sarışın makyajı falan derken sağda solda cıkan videolara daldım ay bi baktım bisürü izlemişim :)
kızlar dün akşam halamlara gittik giremedim..bu arada herkes çok zayıflamışsın dedi..bişey kalmamış eski haline dediler..bi sevindim ki sormayın hehehhe...eski pantolonlarımın olmasına az kaldı ayyyyyyy...sonradan aldığım bi pantolon vardı o da popomdan düşüyo hehhehe..çook mutluyum ayy iyiki girmişim bu takıma=)
bana 64 yeter canım :)
hım ozaman neyapıyormuşuzzz evde kalıp defnoşu seviyoruzzzzz:))))evet canım kendime 1 haftalık bi liste hazırladım şimdi başlangıç tarihini attım bgn ki kilomu yazdım olmak istediğim kilomu yazdım 1 haftalık gün tarihlerini atıp her gün yemem gerekenleri ve yapmam gereken sporu yazdım bakalım uygulayabilecekmiyim..ya ben evde hep dursam sorun değil ama bi arkadaşlara filan gittim mi ipin ucu kaçıyobana ev yarıyor :))
valla hiç ol deme sende zapzayıf olursun..çok azimlisinn
İmkansız değil sadece zaman alır
yanlış bir düşünce eliptik zayıflamada cok etkili değil bende var her gun yapıyorum..tabiki etkisi var ama bi fitness bi koşu bandı kadar yağ yakamıyorsun.Sadece ısınıp ek hareketler yapıyorum ben.
Bİrde gerçekten hareket etmek istiyorsan bi sürü aletsiz video var internette onları yapabilirsin..Doktorlar aletsiz kendi kasınla yapılan sporun daha cok yağ yaktırdıgını soluyo.
leslie ile yürüyüşe bi bak sen..
emoş nbr canım nasılsınnnn
kızlar bende cuma günü menümü yazayımmm
sabah
1 dilim cevizli çörekotlu kepek ekmek
öğlen
yarım dilim çörekotulu cevizli kepek
akşam
4 çatal peynirli börek
4 çatal kıymalı börek
1 domates
1 salatalık
1 ince dilim kaşar
aara (otobüstee)
2 dilim kek
kahveeee
3 çatal börek
inşallah canım..fısıtk ben snein 106 olacğınaaaa kesinlikle inanıyorumm
beden kitle indeksime göre ben aşırı obezim canım ideal kilo 63 ..ama ben 63 falan istemiyom önce 90 sonra belki 80..normal şişmanlıkkkk nasıl oluyorrrr :))))
Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)
melekaysee,
mihracee+,
hazos87,
pisiq+
kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?