Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu hafta sen telafi haftası yap canım

sabah - öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay

ara
1 dilim kek
2 bardak çay

akşam
yarım tabak makarna

ara
1 elma

götürmüssun :) :) olsun kız 1 2 gün dikkat edersin olur biter :)

canımmm benim durum aynı değişiklik yok.. Ama diyete döndüm kilo vermeye başladım yine:) e artık yarım ekmek yok :)

Yalnızlık içimde bir uçurum.. Içime ne atsam kayboluyor.. Boşaldı içimdeki anlamlar.. Derin çok derin boşluklar.. Sevgi ekmezsem; hasret yeşerecek.. Tomurcukları yüreğimi kanatıp yaralar peyda olurken size gülüyor olacağım belkide:):):)

11 aralık msj sayımı

aynalar 43
pisiq 20
mihrace 27
melekayşe 12
fiyona 14 :111::111:
fatta 14 :112::112:
hazos 23
1.73 24 :94::94:
emidaf izinli
pinkcat izinli
sergungunser izinli
elifezgi izinli mi ayrıldı mı ??

Son düzenleme:
HKERKESLERE GÜNAYDIN KIZZLARRRR...SABAH 1 SAAT PLATESİMİ YAPTIM...ayy çok sevinçliyim inş böle devam eder ben hergün yerine haftanın 3-4 günü olarak düşünüyorum...birden hergün yaparsam çabuk sıkılırım diorum....bakalım p.tesi,çarşamba,cuma şimdilik hedef..inş bırakmam

yok canım ne yarım saati belediyeyle 1.5 saat sürüyo

tamma canım görüşürüz iyi geceler
hadii yaa o kadar uzak mı 30 km die hatırlıyom demek yanlış hatırlıyom...neyse kurban bare çamaşırları sobalı odaya getir de orda yıka diğer türlü hakikaten donarsın....

canım ilk hurma şu pazarlarda satılan büyük turuncu hurmadan...onu tatlı kaşığı ile yemeğe bayılıyorum ve 1 meyve yerine geçiyomuş zaten...diğerini ise akşam canım tatlı çektiğinde yedim onun da 4-5 tanesi 1 meyve oluyomuş bi de kansızlığa çok ii geliyomuş...Ahh be öle bi imkanım olsa keşke...ben müsaitim her zaman beklerim...

bizi çok güzel motive edion aynen böle devam et olma mı:))
hımssss afiyett olsunnn keşke sebze yemeği olsaymış birazzzz daha sağlıklı olurdu sankii yinede çok güzel
bu arada güle güle kirlen sende evindeDDDDD
canım ya ben de öle düşündüm de evde yanlız olunca da tek kişi için sebze yemeği pişirince abartıyorum ben biraz..o yüzden evdekilerle geçiştirdim...
sabah - öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay

ara
1 dilim kek
2 bardak çay

akşam
yarım tabak makarna

ara
1 elma
wuuu kaptanım menüye bak...aslı kız sen iice düzene koydun hayatınıhep beraber tığğ gibin olalım olma mı
canımmm benim durum aynı değişiklik yok.. Ama diyete döndüm kilo vermeye başladım yine:) e artık yarım ekmek yok :)
aynen devam saliham pisikim
canım mustafa ulusoyun yakınlık die bi kitabı var bu dönemde bana acayip ii gelmişti..insanlarla olan mesafeni ayarlamada ve acı çekmemek için çok güzel yönlendiriyo...

günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ben yokken neler oldu olumsuz bişey olmamıştır inşallah?

iyiym canım bir yandan dinleniyorum bir yandan evi toparlıyorum :)))
oohh bu aralar takımda bi temizliktir gidiyor bakalım hayırlısı....kolay gelsin...
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ben yokken neler oldu olumsuz bişey olmamıştır inşallah?

yaaa fadikimmm sen nerdesiinn yaaaaa.....ben çok özledim seni yaaaaaa......nazcoda gitti zaten((ne yaptın ne alemdesin?Arıyım diom o da uymadı bi türlü...nasıl geçti bi haftan?

hoş geldin canım..çok olumsuz bişi olmadı ama nazco takımdan ayrıldı ona üzülebilirsin belki..onun dışınca ciddi bişiler yok..sen nasılsın bakalım.

hoşbulduk canım:))
nazomm niye gitti yaaaa ufff çok üzüldümm evet gerçektenn ama vardır bi nedeniii nazomm annemmm yaaa

fatoşumm bendee özledimmm walaaaa

bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm

hoşbulduk canım:))
nazomm niye gitti yaaaa ufff çok üzüldümm evet gerçektenn ama vardır bi nedeniii nazomm annemmm yaaa

fadikim kuşum oğlu havale geçirmiş sanırım daha yoğun ilgilenebilmek için ayrıldı....ben de çok üzüldüm eski bi arkadaşımızdı(neyse tabi ki herşeyden önemlisi sağlık ve evladı....

ay geçmiş olsun canımm yaa hem de çok geçmiş olsun....keşke arasaymışım ne bilim ben de işlerin yoğun die izin aldığını düşünüp rahatsız etmek istemedim....ahh bee kuşummm beee hepsine birden koşturmak da seni yoruyo tabi...şimdi nasıl oldu peki?Sen nerde kalıyosun?diğer sıkıntılar rahatladı mı peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…