- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #55.921
sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 çay kaşiği bal
öğlen
1 gül böreği minik
1 incedilim kek
1 tane ceviz kadar poğaça
ara
malt içeceği
akşam
1 yemek tabağı çorba
salata
ara
incecik kek arkası görünüyodu valla o kadarcıkk
1 gül böreği
misafirim vardı o yğzden hamur işi yedim..yoksa yapmicam artık..kalanları da buzluğa atıcam..gözümün önünden kalksınnn
ayy çok güzel afiyet olsun tatlımsabah - öğle2 dilim ekmekten yapılmış tostdomates3 zeytin1 tatlı kaşığı reçel2 bardak çayara1 dilim kek 2 bardak çayakşamyarım tabak makarnaara1 elma
götürmüssun :) :) olsun kız 1 2 gün dikkat edersin olur biter :)sabah1 dilim ekmekpeynirli omlet1 kk peynir3 zeytin1 çay kaşiği balöğlen1 gül böreği minik1 incedilim kek1 tane ceviz kadar poğaçaaramalt içeceğiakşam1 yemek tabağı çorbasalataaraincecik kek arkası görünüyodu valla o kadarcıkk1 gül böreğimisafirim vardı o yğzden hamur işi yedim..yoksa yapmicam artık..kalanları da buzluğa atıcam..gözümün önünden kalksınnn
bu grup seninle gurur duyuyorirademe yenik düşmeden yatıyorum
canımmm benim durum aynı değişiklik yok.. Ama diyete döndüm kilo vermeye başladım yine:) e artık yarım ekmek yok :)selam saliha ne var ne yok?ben dün evi temizledim bugün kendimi:))maşallah tertemiz hisseddiyom ama epey zamanımı aldı..ya bu arada evde oturmayı özlemişim onu anladım bugün...sen ne alemdesin?bu arada bugünkü menümsabah yarım poğaçaara yoköğle yarım poğaçaara 1 hurma(turuncu büyük olanlardan)ara 2: 1 büyük kase tarhana çorbasıakşam çiğ köfte dürüm(bu aralar nedense taktım sanırım)ara 5 normal hurmave gün kapanmıştır
hadii yaa o kadar uzak mı 30 km die hatırlıyom demek yanlış hatırlıyom...neyse kurban bare çamaşırları sobalı odaya getir de orda yıka diğer türlü hakikaten donarsın....yok canım ne yarım saati belediyeyle 1.5 saat sürüyo
tamma canım görüşürüz iyi geceler
güle güle kirlen canım ay bende valla ..
mis oldum
pek bi hurmalı olmuş sankim..
getirdigin hurmaları hep kendin yiyon.
bize de ikram etsene kız..
ay evet ya ne bu son günlerde dürüm,çig köfte yeminimi bozdurtmam uleynnnnnnnn
1 saat önce bizimkiler acıkmşı..
ay onlara hazırladım kahvaltılık falan..
kendimede form çayı:18::18::18::18::18:
birara dedim bari grissini yiyeyim......yyoookkkk dedim
ssonra dedim 1 tane kuru incir yiyeyim......yyyyyoooookkkkkkkkk dedim.
aferi bana yemedimmm
canım ya ben de öle düşündüm de evde yanlız olunca da tek kişi için sebze yemeği pişirince abartıyorum ben biraz..o yüzden evdekilerle geçiştirdim...hımssss afiyett olsunnn keşke sebze yemeği olsaymış birazzzz daha sağlıklı olurdu sankii yinede çok güzel
bu arada güle güle kirlen sende evindeDDDDD
wuuu kaptanım menüye bak...aslı kız sen iice düzene koydun hayatınısabah - öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay
ara
1 dilim kek
2 bardak çay
akşam
yarım tabak makarna
ara
1 elma
aynen devam saliham pisikimcanımmm benim durum aynı değişiklik yok.. Ama diyete döndüm kilo vermeye başladım yine:) e artık yarım ekmek yok :)
canım mustafa ulusoyun yakınlık die bi kitabı var bu dönemde bana acayip ii gelmişti..insanlarla olan mesafeni ayarlamada ve acı çekmemek için çok güzel yönlendiriyo...Yalnızlık içimde bir uçurum.. Içime ne atsam kayboluyor.. Boşaldı içimdeki anlamlar.. Derin çok derin boşluklar.. Sevgi ekmezsem; hasret yeşerecek.. Tomurcukları yüreğimi kanatıp yaralar peyda olurken size gülüyor olacağım belkide:):):)
günAydın cnaım benden iilik geldik yine işe her zamnaki telaşlar...sen nasılsın asıl tatil güzeli:))günaydın fatmacığım nasılsın canım...
günAydın cnaım benden iilik geldik yine işe her zamnaki telaşlar...sen nasılsın asıl tatil güzeli:))
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ben yokken neler oldu olumsuz bişey olmamıştır inşallah?
oohh bu aralar takımda bi temizliktir gidiyor bakalım hayırlısı....kolay gelsin...iyiym canım bir yandan dinleniyorum bir yandan evi toparlıyorum :)))
günaydın kızlar ben geldim nasılsınız ben yokken neler oldu olumsuz bişey olmamıştır inşallah?
hoş geldin canım..çok olumsuz bişi olmadı ama nazco takımdan ayrıldı ona üzülebilirsin belki..onun dışınca ciddi bişiler yok..sen nasılsın bakalım.
oohh bu aralar takımda bi temizliktir gidiyor bakalım hayırlısı....kolay gelsin...
yaaa fadikimmm sen nerdesiinn yaaaaa.....ben çok özledim seni yaaaaaa......nazcoda gitti zaten((ne yaptın ne alemdesin?Arıyım diom o da uymadı bi türlü...nasıl geçti bi haftan?
hoşbulduk canım:))
nazomm niye gitti yaaaa ufff çok üzüldümm evet gerçektenn ama vardır bi nedeniii nazomm annemmm yaaa
fatoşumm bendee özledimmm walaaaa
bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?