- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.641
tamam ya indireyim ordan o zamann..benim de yaza kadar bikinilik olmam lazım=) mayo giyemem hiççç sevmemmm...
14 aralık msj sayımı
aynalar 9
mihrace 38
melekayşe 15
fiyona 19
fatta 12
pisiq 45
1.73 14
hazos 20 :79::79:
emidaf 19 :109::109:
pinkcat
sergungunser :106::106:
ayy canım yaa süpersinn..darısı da bizim başımızaay bu konuda sabah acayipppppp mutlu oldum balık modelli bir eteğim vardı hişç bir yerim cıkmadan giyidmmm
canım miğde küçülüyo zaten fazlasını kabul etmiyor..dün yediğim 1 tabak kereviz beni öle bi şişirdi ki yani 5 kaşıktan sonra doymuştum ama kerevizi çok sevdiğimden zorladım biraz
haklısın ama takılıp kalmak da bi yerden sonra can sıkıyo..neyse bakalım elimden geldiğince dikkat ediyorum almıyorum ama dediğim gigi 100 -200 gram gram gidiyo ve bu da bi yerde sonra insnaın kararlılığını kırıyo...peki detoks de tavsiye edersin?bu arada lahana çorbasını kim yapıyodu kızlar?ya da bilen var mı?önümüzdeki hafta bu işe eğiliyim:))ben asla şok diyet önermem ona benzer detoks gibi bişiy yaptım hayatımda 1 KERE HASTANELİK OLDUM..
Bence sen az ama hep kalorili tüketiyorsun misafirin oldugu için. çok normal bende de aynısı olsa oturup kendime ozel yemek yapmam olanı yerim ki misafir ağırlamak ayrıca yorucu. Sen bence kendine gercekci hedefler koy canını sıkmadan..Mesela gelecek hafta 3 misafirin gelecek yaptıklarını ortalama 2 gun yesen 1 hafta ediyor.bu hafta sadece kilo almayacgım de..Musait oldugunu bildiğin hafta 500 gr hedef koy.500 gr bile cok bence oturmuş kilolar için..benimde senin gibi ergenlikten beri olan kilom 65-66 ilk kez kırdım direncimi bu hafta ama gram gram veriyorum..mesele tekrar almamak.Allah kolaylık versin cnm verirsin sende yogunluğun gitsinn
geçmiş olsun yaa..nazar boncuğu tak şeker...seni korumaz ama o ilk imrenerek ya da dikkatle bakarken oluşan zaralı ışınları çeker ve bölece o zararlı bakışlara ilk sen maruz kalmassın...iiym cnm süslendim bugun başıma kaza geldi
hee yaa benim de face yok ne yapucukkkay merakettim siz ya bakamıyom fotolarınızaaa
ayy canım yaa süpersinn..darısı da bizim başımıza(
canım ben de kerevizin çiğinden olan salatasını çok seviyorum ama yemeğini ne yaptım ne de yedim..nasıl yapıyosun yemeğini?hele bi deniim bakalım belki pişmişini de severim:))
canm normal yemek gibi yapıyorum önce kerevizin taze saplarını ayırıyorum sert olanları atıyorum köklerini yıkayıp soyuyorum sonra bi daha yıkayıp patates yemeğinde olduğu gibi biraz daha iri bi şekilde doğruyorum taze saplarıda doğrayıp hepsini birdaha yıkıyorum iyice kumu gidiyor sonra bunları çok az sarı suyu çıkana kadar haşlıyorum haşladığım sudan kerevizleri çıakrtıp süzülmeye bırakıyorum.haşladığım suyu dökmeden 1 kepçesini ayırıyorum tüm vitamini gitmesin diye....3 yk zeytin yağını tencereye döküp bir orta boy soğnı küp küp doğrayıp kavuruyorum salçayı ekliyorum biraz daha kavurup rendelenmiş domatesi ekliyorum onuda çok az kavurduktan sonra haşladığım kerevizi ekliyorum ayırdığım 1 kepçe kereviz suyunu ve önceden kaynattığım 1 bardak normal suyu da ekleyip kereviz köklerin sertliği gidene kadar pişiriyorum piştikten sonra benim buzlukta hazır haşlanmış olarak bekleyen nohutlarım vardır ondan 2 avuç kadar ekliyorum ve 1 orta boy limon sıkıyorum içine bir taşım daha pişirip kapatıyorum ....oy bukadar valla kimisi terbiyeli yapıyor öle de çok güzel oluyor ama ben beceremiyorum kayınvalidem yaptımıydı onun kini yiyorum hehehe.canım kerevizi çoğu insan piştiğinde ki kokusundan dolayı yemez ama bence çok güzel baharatımsı bi kokusu var tatı aynı oluyor ayy ben çok seviyorum hehehe
ayyy insallah canım yaaa..valla ağlanacak halime gülüyuorym bende hahahaha
öptüm tatlım :))))))))))
selam kızlar ...ne var ne yok?ben ancak geldim o da herkes öğle tatiline girdiği için işleri beklemeye aldım:))siz neler yaptınız?
14.12.2011
sabah 1 litre su(yarısı 1 çay kaşığı bal+sirkeli),1 dilim ekmek,3 zeytin
ara 1 türk kahvesi
öğle 1 dilim ekmek,3 zeytin
ara 1 dilim kek
akşam 1,5 poğaça,2 yemek kaşığı puding
yaa sırf hamur işi ama olabildiğince az tüketmeye çalıştım ne yapiimm en az zararla geçirmeye çalışıyorum işte
yarın iyi bi psikoloğa gidicem sanırım evliliğim bitmek üzere uygun bi topikte bu konuyu açsam mı acaba
ömrüm yıpranmakla geçecek göze alamıyorum.. beni olduğum gibi kabul edemeyen insaanlar.. ailem benden cevap bekliiyor benden çok onlar üzülüyorlardeme öyle canım yaaaa(( bitmesinn. sen bir psikoloğa gittt mutlakaa ayrıca eşinide götürmeye çalış tek bşaınaaa bir faydası olmazzzzzzzzz. topiktede başından benzer olaylar geçenler varsaa tecrübelerinden faydalanabilirsin istersen aç konuyu
yarın iyi bi psikoloğa gidicem sanırım evliliğim bitmek üzere uygun bi topikte bu konuyu açsam mı acaba
hiç konuşmuyoruz ki off nasıl insanlar varrne oldu canım yine tartıştınız mı?
kızlarrr merhabaa bugünkü menümü yazayımmm çünkü kapanışş yapacağım
az sonraa çatlayacağımmmmm(
sabah
1 dilim tahinli çörek (1 dilim ekmek kadar)
öğlen
1 kase tavuk suyuna çorba
1 dilim ekmek
yarım porsiyon kumpirrr (çok büyüktü yaaa ofss pişmandeğilim ama çok rahatsız oldum şiştim)
sade türk kahvesi ve sade sodaa
sığınamıyorum çok geldi midem bulandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?