- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.661
hiç konuşmuyoruz ki off nasıl insanlar varr
o öyle bi nefretle dolduruluyorki benim çabalarım yersiz... sevgimde bitti zatenaynı evde nasıl konuşmuyorsunuz anlamıyorum bende illa yumuşar insan...çaba sarfetmiyor musunuz?yani konuşmaya çaliş sennn....aileleri sallayın yaşamınıza bakınnn..ateşle barut yani birbirnizi seviyorsanız dayanamazsınız
seviyesiz insanlarla daha fazla vakit kaybetmek istemiyorumaynı evde nasıl konuşmuyorsunuz anlamıyorum bende illa yumuşar insan...çaba sarfetmiyor musunuz?yani konuşmaya çaliş sennn....aileleri sallayın yaşamınıza bakınnn..ateşle barut yani birbirnizi seviyorsanız dayanamazsınız
yarın iyi bi psikoloğa gidicem sanırım evliliğim bitmek üzere uygun bi topikte bu konuyu açsam mı acaba
ömrüm yıpranmakla geçecek göze alamıyorum.. beni olduğum gibi kabul edemeyen insaanlar.. ailem benden cevap bekliiyor benden çok onlar üzülüyorlar
kızlar bu arada nişan kıyafetimi denedim oldu=) pantolonlarım olmuyor ama elbise oldu hahaha..bide mezuniyet elbisemi deniyim dedim yandan fermuarlı göğsün yanında bir kariş açıklık kaldı hahahaha koptum yawwwwwwwwwwww
:))))))))))))))))) canım mideleri küçülttük ama gözümüz aç bizim :)))) dün bende öleydim akşam yatmadan 2 tane soda içtim şişliğim insin diye..
bizim sorunumuz yok ailesi bırakmıyo.. annesi çok kişiliksiz onu konuşmak bile istemiyorum.. burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum aslında.. konu okadar uzun ve detaylıki en iyisi konu açmakniye burda konuşuruz canım ne gerek var ama başka insanların da görüşlerini alacam diyorsan bilemem..canım bak sana bişi anlatacam ama beni güzelce dinle..hatta burdaki kızlar da bilir o dönemimi..ben eşimle ayrılacaktım buraya ilk başladığım dönemde kızlarla da paylaşmıştım burda..ciddi ciddi ailemle konuştum her şeyi bitiricektim çünkü eşimin ciddi sinir problemleri var dı.her zaman olmuyordu ama sinirlendiğinde gözü bişi görmüyor kendine ve eşyalara zarar vermeye başlıyordu bana hiç saldırmamıştı ama en son tartışmamızda benim de üstüme yürüdü evdeki lcd televizyonumuzu kırdı vitrinimi kırdı.ben de bunun üstüne babmı aradım gelsin evin halini görsün diye babam da topla neyin var neyin yoksa gidiyoruz dedi bebeğim daha 3 ayllıktı saliha durumumu sen düşün artık.bende o gidicek dedim çocuğumun düzenini şimdi bozamam baba dedim ve babam eşimi aradı gel konuşaolım dedi eşim gelmedi 2 hafta eve gelmedi gelmek istedi ama babamdan korkusuna gelemedi :))) kendi aileside almamış eve arabada ya da arkadaşlarının evinde yatmış kalkmış 2 hafta..şimdi bu kadar olayın üstüne ben eşimi affettim neden mi sana şöle açıklıyayım eşimin beni sevdiğinden sonuna kadar eminim benim gözümmün içine bakar her zaman..ama bu evlilik muhakkak kavga olacak sadece benim ki sinirini kontrol edemiyordu ben barıştım çünkü birlikte psikoloğa gitmeye söz verdi ve biz 1 ay haftada 2 kere gittik hatta bazen yanlız bile gitti eşim..demek istediğim bu sadece senin psikolağa gitmenle olacak iş değil bir tek sende mi ki sorun sadece sen gidiyorsun ikinizin birlikte gitmesi lazım bazı şeylerin düzelmesi için...bir de ben eşime bir şans verdim çünkü bana olan sevgisine sonsuz inanıyorum..eşini en iyi sen tanırsın sen de böle düşünüorsan ayrılmadan önce bu teklifi bi yap ona ben evliliğimizi düzeltmek istiyorum sen de istiyorsan birlikte psikolğa gidelim de istemiyorsa çaba sarf etmiyorsa evliliğiniz iiçin artık sen bilirsin gerisini canım....
o öyle bi nefretle dolduruluyorki benim çabalarım yersiz... sevgimde bitti zaten
2 senedir hiç düzelme yok daha da kötüye gidiyor(( püfss ne denirki canımmmmm senn hayatınn senin yaşamın bir ömür geçirecek olan sensin ama çok düşün çok doğru karar vermeye çalış fevri davranmaaa derim sadece
bizim sorunumuz yok ailesi bırakmıyo.. annesi çok kişiliksiz onu konuşmak bile istemiyorum.. burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum aslında.. konu okadar uzun ve detaylıki en iyisi konu açmak
ya zaten ailesi boşanmamız için oğluna kucak açıyor.. sürekli iftiralar aileme çamur atıyorlar... off bu da inanıyo..canım canını çok sıkmak istemiyorum ama eğer bir insanın içinde sevgi varsa kim ne derse desin kimseyi dinlemez sevdiği insanı bu kadar çok üzmez..ben eşimle kavga ettiğimde evden kovduğumda annesinin evine gitmişti ondan önce ben kayınvalidemi aramıştım olayı anlatıp oğlunu kovduğumu onların yanına geleceğini sölemişti bana tamam kızım bilmem ne diyor ama veli gittiğinde beni kötülemeye çalışmış oda bana sinirli yaa kayınvalidemle bir olup bana kızacağını sanmış sanırım kendi çapında...özge de çok oluyo o kim ki seni evden kovuyor demiş tam bi kaç şey daha sölicekmiş ki eşim annesini susturmuş.karım ahkkında tek kelima daha sölersen anne ne bi daha özgeyi görürsün ne torununu sen karışma karımada laf söleme demiş eltim ordaydı o anlatmıştı bana kapatmış çenesini oturmuş kayınvalidem de..yani demem o ki sana belki seni gerçekten kendince seviyordur ama çok fazla laflarını dinlememeli bence...ben kimsenin ayrılmasını istemem ama bi ilişki yürümüyosa zorlamanın anlamı yoktur ömrünü sonuna kadar ağlıyacağana 1 ay ağlarsın sonra inan ki herşey unutuluyo...inşallah o da seninle psikolağa gelir de düzelirsiniz ama sen tek başına çabanla olmaz canım bu.
ya zaten ailesi boşanmamız için oğluna kucak açıyor.. sürekli iftiralar aileme çamur atıyorlar... off bu da inanıyo..
ben kavgacı biinsan olmadığım için tartışmaları hep yumuşatmaya çalışırım.. haklı bile olsam barışma talebinde bulunurdum... boşanma konusunda dünden razı.. evi ayakta tutan benim.. bi kere dilekçeleri hazırlamış bilgisayarın masa üstüne koymuştu.. bende hiç görmemezlikten gelmiştim bizi bu hale getiren ailesi oldu.. bide para konusunda çok hassaslar altınlarımı harcadılar sonrada ailemi suçladılar gizli bozmuşuz hakandan ammmaaaaaaansana inanmayıp ailesine inanıyorsa yapabileceğin hiç bişi yok canım..ömrünün sonuna kadar sen kendini ve aileni savunarak mı geçireceksin..tamam o zaman ayrılalım hadi dediğin zaman ne yapıyor mesela
ben kavgacı biinsan olmadığım için tartışmaları hep yumuşatmaya çalışırım.. haklı bile olsam barışma talebinde bulunurdum... boşanma konusunda dünden razı.. evi ayakta tutan benim.. bi kere dilekçeleri hazırlamış bilgisayarın masa üstüne koymuştu.. bende hiç görmemezlikten gelmiştim bizi bu hale getiren ailesi oldu.. bide para konusunda çok hassaslar altınlarımı harcadılar sonrada ailemi suçladılar gizli bozmuşuz hakandan ammmaaaaaaan
ben bitme noktasına geldim.. şuan içtiğim ilaçlar sakinleştirip uyuşturuyor beni..ahh canım benim yine en güzelini sen bilirsin ama yaşın daha çok genç çok yıpratma kendini derim..böle konuların içinde boğulr insan..sana da günah
ben bitme noktasına geldim.. şuan içtiğim ilaçlar sakinleştirip uyuşturuyor beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?