Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

selam kızlar ben çok kötüyüm
dün felaket bir geceydi
9 da yattım ama toplasam ancak 2 saat uyudum koca gece
ağrıdan resmen inledim
duramıyorum şimdide boğazım iyice kapandı nefes almakta zorlanıyorum konuşamıyorum
ben şimdi yatmaya gidiyorum
eğer bugün bir daha gelemezsem izinli olmak istiyorum

yarın bildirim günü unutmadınız değil mi
herkes öğle 12 ye kadar bildirim yapsın

öpüyorum sizi dua edin bana

konu açmıcam herkesin duyguları farklı en iyisi psikolog.. daha objektif olur

herkesin düşünce şekli farklı canım ben mesela sorunları kökten halletme taraftarıyımdır olaylar hemen çözülsün her şey düzene girsin isterim öle zamana bırakıyım belki düzelir insanı değilimdir...bi problem varsa onun sebebini bulurum çözüm sunarım sorun çözülrse herşey düzelir çözülmezse de fazla uğraşmam.çünkü hiç bişey benden önemli değil bu dünya da ben ne kadar sağlıklı,mutlu,ve huzurlu olursam etrafımada o kadar verimli olurum bebeğimi daha rahat büyütürüm ona daha güzel daha mutlu bi yaşantı sunarım diye düşünüyorum

canım geçmiş olsun dikkat et kendine aslıcığım boğazın için yine de bi doktora gitseydin keşkem..neyse canım biz dua ederiz sana merak etme

hoş geldin canım bizde dertleşiyoruz işte..afiyet olsun canım ve kolay gelsin :))

sagoll hayatım wallaa şimdiii buraya gelince resmen gerildim sinirdenn pisig yazdıklarını yaşadıklarını okudumda dejavu oldum resmen
senin mantıklı yorumlarını taktir ettim canım çok mantıklı konusmussun

kinci bi insanla yaşamak bana göre değil.. hiç arkadaşı sosyal hayatı yok.. sürekli evde.. ben isteyince gezmeye gidiyoruz.. kinci oldukları için problemi çözmüyorlar sürekli karşı tarafın hatalarını araştırıp kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar.. bu evmiş yuvaymış hiç umurlarında değil

çok geçmiş olsun aslımm

pisiğ :

canım sana ne sölim ki teselli edeyim telkin edeyim şaştım kaldım inan ki çokta üzüldümmm inann buna tek başına hiç bişey yapamzsın hayatım eşininde destek olması lazım seni savunması lazım sahip çıkması lazım v.s v.s sdece kendini yıpratma yaşın çok küçük be canım

canım bak siz kayınvalidenlerle yakın mı oturuyosunuz birbirinize?
eşinle konuşup ikna etsen bi aile danışmanına gitseniz

canım benim yaaa yine hasta mı oldun sen bak bi doktra gitsen dahada kötü olmadan ahh be canımm

o beni savunmak yerine en büyük darbeleri vurdu.. ailesi öyle bi nefret ettirdiki... ne bilim kişiliksiz anne kuzusu tanımı 30 yıl hep annesinin emriyle gezmiş.. offf annemi kırmak istemedim annem onun isteğiyle evlendim yoksa ben böyle seviyesiz insanlarla bi araya bile gelmezdim

kuru incir almıştım pakette yarısından çoğu kurtlu çıktı.akşam eşim gelsin götürüp kafalarına atıcam çok sinirlendim

Son düzenleme:
canım bak siz kayınvalidenlerle yakın mı oturuyosunuz birbirinize? eşinle konuşup ikna etsen bi aile danışmanına gitseniz
yok onlar başka şehirde ama telefon varya saatlerce ders veriyor.. şuan ikibileziğimibozdurup telefon almış kendine bana sormuyo bile... üstelik babamın bana taktığı bileziği bozduruyor..

canım benim yaa kıyamam wllaa çok üzüldüm nerdeyse benim yaşadıklkarımı yaşamışşsın inan ki ben daha fazlasını yaşadım da.
sen eşini seviyormusun peki bak şuan kızgınıkla seviyosan sevmiyorum deme ama

elimden geleni yapmaya çalışıyorum bebek bile düşünüyoruım ama yok bu karaktersizlikleri oçocuk bile kurtarmaz yuvayı

saol canım benim etrafımda ayrılmış çok insan var daha dün bi arkadaşım ayrıldı kocasından..kolay değil çok zor ama hayatın sonu da değil bence olmuyorsa uzatmıyacaksın.kız kocası onunla ilgilenmiyor sürekli kayınvalidesini dinliyor diye ayrıldı 2 yaşında da çocuğu varken göze aldı yani sen düşün..bunlar da o da yok yol yakın ken dönmek bazen en güzelidir en azından dönerken çok yorulmaz ...

aynen öyle hayatım yani
ben yanlış yönlendirmek istemem kimseyi ama annem hep derdiki kızım kol kangren olmuşsa keseceksin ..
bende öyle yaptım dayanamıycak boyuta kadar ulaşmıştı yok kayınvalide yok ana kuzusu bi eş kişiliksiz hemde bende 1 sene sonunda ayrıldım pişmanmıyım çok şükür kaçç sene oldu şimdiye kadar keşke demedim hıı en büyük pişmanllığım öyle bir insanı hayatıma sokmamdı ama cahillik çocukluk v.s işte.
boşanınca dünyanın sonu gelmiyo aslında o zmna anlıyosun dünyayı ve insanları malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…