Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet hemde 2bin az bile değil gidip telefon almış kardeşine para göndermiş bana hiç sormuyo bile hepgizli saklı.. neyimki ben hiçim bu evde

canım bak sen aşine al karşına konuş bu akşam herşeyi söyle neden sana böyle davrandığını açıklasın oda.
ve bence bebek fikrinii hiç aklından geçirmeee

ayrılırım hiç gözümde değil ailemin yıpranmasından korkuyorum ben kendimigururumu çoktan unuttum

bizimde daha yeni 1 yıl oldu

sende mi boşandın canım benim

elimden geleni yapmaya çalışıyorum bebek bile düşünüyoruım ama yok bu karaktersizlikleri oçocuk bile kurtarmaz yuvayı

canım bi çok insanın yaptığı en büyük hata bu senin dediğin..bir insan bencilse kendinden başkasını düşünmüyorsa inan ki çocuğunuda düşünmüyor..bak bi arkadaşım ayrıldu 2 yaşında bebeğiyle geri döndü babasının evine oda o düşünceyle yapmıştı o çocuğu olmayınca oldurmaya çalışmıyacaksın heleki masum bi bebeği bu işe hiç karıştırmıyacaksın...

sabah annem eğer çocuk kurtarmazsa ben bakarım dedi.. anneme söyledim babasız bi çocuğu bile bile nasıl doğururum.. onlar benden cevap bekliyorlar babamda demişşti bi alo de oanda yanındayım senin.. işe girer herşeyi unutursundedi... babam haklı sanırım.. annem evlemmeme sebep olduğu için işi bağlamak istiyor... çekemiyorsan gel diyor canım ailem mahvoldular ..

ayrılırım hiç gözümde değil ailemin yıpranmasından korkuyorum ben kendimigururumu çoktan unuttum

canım ailen bu durumuna üzülmüyor mu peki herkesin ailesi tabi ki aynı olmuyor ama ben babama desem ki baba ben çok mutsuzum beni hemen alır götürür...yani bunu göre göre sana da kal kocanla ayrılma demezler heral de..

canım ailende arkanda duruyormuş işte bence zaten yürümeyen bişeyi kaktırmanın anlamı yok..ama kesinlikle çocuk yapma kim sana destek olurum derse desin hiç bi şeyi düzeltmiyecek çocuk buna inan..

hayatım bir de ben sana ayrıl demiyorum tabiki de ama bazen geniş çaplı düşünmek gerek şu an hayatın zehir olmuş durumda..kendine şu soruları sor ki için ne için ortada düzgün giden bir evlilik yok seni düşünen bi eş de değil eşin anladığım kadarıyla...yani bellki daha düzgün bir hayat daha güzel rahat bir hayat vardır önünde.isterim ki eşinle yaşa bu sadeti düzeltebilirsen düzelt isterim...

canım ailende arkanda duruyormuş işte bence zaten yürümeyen bişeyi kaktırmanın anlamı yok..ama kesinlikle çocuk yapma kim sana destek olurum derse desin hiç bi şeyi düzeltmiyecek çocuk buna inan..
düzelmeyecek ben ayrılıncada tacizlerine devam edecek ailesi... annesi btün akrabalarımıza yalan yanlış şeylerle bir sürü iftiraya devam edecek ölene kadar... ne bileyim off

doğru demiş annen..dünyanın sonu değil ki çocuk olmadığı sürece bence herşeye yeniden başlamak bazen çok daha mantıklı :)

geçmiş olsun aslıcım doktoro gitseydin keşke yat dinlen uyu....rapor al okula da gitmeee

düzelmeyecek ben ayrılıncada tacizlerine devam edecek ailesi... annesi btün akrabalarımıza yalan yanlış şeylerle bir sürü iftiraya devam edecek ölene kadar... ne bileyim off

etsinler siz kendinizi bildikten sonra kimseyi umursamayın..zaten onlara inanlar da gerçek dostunuz aileniz değilmiş demektir..sen sıkma canını bence çok fazla atma bişileri içine.dikil karşısına ne varsa dök içinde..senin de canına yazık

ben senin dediğini anladım ama tek sorun eşim değil ailesi de tam köstek oluyo bu işe.. bırakmıyorlar ki toparlanalım.. birlikte aile terapi merkezine gidicemson kararı o zaman vericem

ailen ne diye yıpranacak önemli olan sensin canım yaaa.hayatının berbat olduğunu görmek onları emin ol daha çok yıpratır...arkanda destek olsunlar sana....oljmuyorsa olmuıyordur zorlamanın alemi yok önüne bak sen.ama al karşına net bir şekilde konuşş...ne istşyorsun de ne düşlünüyorsun ne olacak sonumuz diye..eğer seni istemiyorsa zaten sen ne diye direneceksin ki..neyi kurtarmaya çalışacaksın? gururunu da o kadar ayaklar altına almaaaa

ya senden habersiz nasıl bozduruyoır ki ne acayip biri bu?
tanımlayamıyorum bile.. geçen babamlar ankaraya gelmişti düğünde kına gecesinin fotoğraf parasını vermişti... hem düğünü hem kına gecesini aynı yerde çektirmiştik.. düğünn resimlerini alınca kına gecesinikileride almış.. biz al demedik bile... babama sizin 40 lira fotoğraf paranızı verdim dedi... yerin dibine girdimm işte böyle karaktersiz

çok haklısın hazalcımm beni istemiyorsa günlerimi boşa harcamıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…