Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

saliha cıgım canım zor bir dönem..
ben de boşanmıştım.şimdiki evliligimikinci.eşiminde ikinci.çok zor allah düşmanımın başına vermesin.sonrasında bile ucu batıyo..
allah yanında olsun yardımcın olsun canım

geçti walla kararım kesin.... biz keyfimize bakalım kızlar... hiçbirinizin moralini bozmak istemiyorum ben menümü yazayım

neeeee!!!!!!!!!!!konuştun mu ki eşinleee.bi konuşsaydınız adam akıllı

yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok

ama emoş zor ama şu an mutlusun sonuçtaaa di mi...saliha da zindan etmesin hayatı kendine önünde mutlu olacağı çok uzun bi zaman varr

hakan a birşey söylemedim..
annemlerle konuştum..
iki hafta canımın istediği gibi yaşıcam bu evde
sonra abim gelecek
bu da gidecek bu evden
biz abimle bu evde yaşıcaz uzun zaman

geçti walla kararım kesin.... biz keyfimize bakalım kızlar... hiçbirinizin moralini bozmak istemiyorum ben menümü yazayım

yok böyle karaktersiz adamla kendimi yoramam... benim 2 senedir çektiğimi bilemezsiniz canlarım... gece benimle ilişkiye giriyo sabah küs.. kullanılmak bi kadını nasıl incitir anlatmamın imkanı yok

allah hakkında hayırlısını versin canım

slm kızlar nasılsınız aslıcım burdasın sanırım nasıl gidiyo canım....

canım sen çok yıpranmışsın yaaa..

ama emoş zor ama şu an mutlusun sonuçtaaa di mi...saliha da zindan etmesin hayatı kendine önünde mutlu olacağı çok uzun bi zaman varr

çok şükür yani ben otursun oturdugu yerde demiyom.ama bu süreç zor diyom allah kolaylık versin..

hakan a birşey söylemedim..
annemlerle konuştum..
iki hafta canımın istediği gibi yaşıcam bu evde
sonra abim gelecek
bu da gidecek bu evden
biz abimle bu evde yaşıcaz uzun zaman

umarım herşey istedigin gibi olur canımm

hoşgeldin canımnasıl olsun ben 2 gündür çok hastayım aynıyım yani
sen nasılsın çocukalr nasıl

oyy geçmiş olsun kuzum,bizde napalım oğluşun dersleri yazılıları uğraşıp duruyorum 4. sınıf ne kadar zormuş yaa...

kendisi memur paraya çok şükür ihtiyacımız yok..
nedense bit pazarından giyiniyo benide götürdü bi kaç kez şok oldum...
pazar toplandıktan sonra gidip atıkların arasından seçip meyve sebze getiriyo

daha 1 yıl önce bambaşka bi hayat yaşıyordum..
benim babamda memurdu
kendine elbise almayıerteler bize her zaman yeni elbiseler alırdı..
ve bizde spottan alışveriş yapmak bile yasaktı.. annem mğazadan başka bi yerden alışveriş yapmazdı..
babam manavdan değil marketten alırdı yiyecekleri

hakanı kötülemek için demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…