Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sonradan mı değişti canım
büyü filan olmasın bu kadarda olmaz ki yapılanlar mantıklı değil çünkü

Canım babam kalp hastası ona birşey olursa naparim. Abim delirmis gibi sürekli mesaj çekiyo.. Allahım sonunu hayır etsin

14. TAKIM 235. Etap

aynalar ( 90,8 / / / % )
emidaf ( 67,0 / / / % )
fiyona_07 ( 62,8 / / / %)
mihracee ( 59,7 / / / %)
melekaysee ( 64,8 / / / %)
faTTa83 ( 70,8 / / / %)
1.73 ( 108,0 / / / % )
hazos87 ( 62,5 / / / %)
pisiq ( 73,8 / / / %)
elifezgi ( 68,5 ) 233. Etapta izne ayrılmıştı kendi isteği ile takımdan ayrıldı.
nazco ( 74,3 ) 229. Etapta izne ayrılmıştı. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı.

14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %

annesi 3 kere yaptırdı 3 kere bozdurduk kurtulamıyoruz şimdi arıyorum babamgil evde yoklar büyük ihtimal kaynanamgile gitmistirler

Canım babam kalp hastası ona birşey olursa naparim. Abim delirmis gibi sürekli mesaj çekiyo.. Allahım sonunu hayır etsin

amin canım kötü bişey aklına getirme

alla alla niye öyle ki çok ilginç=(çok cimri heralde

aslıcımmmmmmmm benimmm kilommmmmm aynıııı D değişiklik yokkkkkkk

kesinlikle katılıyorum Salihacıgım daha önce de dedim sana sen gideceksin ama eşinin ailesi bir şeyler dedi diye sana anormal davranması normal değil..
birde bir yola cıkarken sakin ol iyi düşün verdiğin sözleri tut..yani ayrılmak genelde kadın tehdidi oluyor ve ayrılınmıyor..erkek sıkılıp bunu bir kere söyleyip şak diye ayrılıyor..
Allah yardımcın olsun mantığını kaybetme.her şeyi uzun vadede düşün..

bizim sorunumuz yok ailesi bırakmıyo.. annesi çok kişiliksiz onu konuşmak bile istemiyorum.. burada yazıp kimsenin moralini bozmak istemiyorum aslında.. konu okadar uzun ve detaylıki en iyisi konu açmak

canım sen anlat biz sıkılmayız sen rahatlarsın ama tek sorununuz ailesi değil eşinin aile-eş dengesi kuramaması bunu ayırması için terapi lazım

artık ok yaydan çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…