- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.781
sağol canım benim.. Iş bitti süreç nasıl gelişir bilemem.. Abim ayaklarını kıracak şeref yoksunununcanım sen anlat biz sıkılmayız sen rahatlarsın ama tek sorununuz ailesi değil eşinin aile-eş dengesi kuramaması bunu ayırması için terapi lazım
yok yüzüne tek kelime etmiyorum.. Annesi sürekli dolduruyor.. Ya anlatılır gibi değil.. Midem bulanıyo.. Hep ayrılık vardi aklında. Benden gizli dilekçeler hazırlamalar..salihacımmm ben yorum yapmaktan uzak duruyorum çünkü konuyu bilmiyorumm birşeylr yazıyoruz onun üzerine sen bişiler yazıyorsunnn yani genel konuşmak çözüm değil senin sorunun nee tam olarak onu bilip yorum yapmak yardımcı olmaya çalışmak daha doğru geliyor bana. sen böyle parça parça anlatıp yorulmaktansaaa tek seferde baştan sonaa şöyle güzelce bir bize anlatsan canımmmm daha anlaşılır olurrr hemde bizimde faydamız olurr sana.Çok net şeyler söylemediğin için sanki eşini ailesine gitmeye teşvik ediyormuşssun gibi geliyor banaaa yanii burada yazdığın gibi yüzünede anana defolup git diyorsann üzgünüm ama hata yapıyorsunnn erkeklerrrrr acayip varlıklar olmayacak şeyleriii guru yaparlarr aytşenin dediği gibi biz kadınlar ayrılalım blöf yapmak için kullanırızz ama ayrılmayızzzz ama erkekler ayrılalım diyorsaaaa ayrılıyorr yani bıktırmış olabilirmisin ay kızma bana ne olur ben anlamaya çaışıyorum sadece.
hoşgeldin canımnasıl olsun ben 2 gündür çok hastayım aynıyım yani
sen nasılsın çocukalr nasıl
bıktım cimriliginden keşke fakir ama gururlu olsaydı :)
bu arada fotolarınız süper fıstıklar..kıskandım bende koydum bakarsınız:)
kız senin hastalıpğıoın başlangıcı yok ki hep hastasın kendine dikkat etmiyosun
yaaaa siz ben çatlatacak mısınız
o ne resimler öyle yaaaaaaaaaaa
1 yıldır evde duvarlarla yaşamaktan bıktım.. Okadar yıl okudum.. Şimdi yemek yapıp temizlikle uğraşıyorum..hiç hazmedemiyor beni..Allahım canı sıkkınken bile espriye bak..kızım galiba sen bu adamla harcanıyosun mevcut potansiyelini kullanamıyosun sanki ::::))))
niye be canım sen benim kilomun altına bile düşmüşsün yine olacak inşallah zaman ve sabır
ALLAH SABREDENLE BERABERDİR...
canım sen okula öyle mi gidiyon ev arkadaşıma gösterdim bizde öğretmen miyiz dedik
maşallah
1 yıldır evde duvarlarla yaşamaktan bıktım.. Okadar yıl okudum.. Şimdi yemek yapıp temizlikle uğraşıyorum..hiç hazmedemiyor beni..
amin canım
yok dar mini etek
kırmızı ayakkabıla rçok seksisin yani
bilgisayar teknolojileri programlama.. Beni zorla dikiş kursuna gönderdi.. Sonra bana ne dedi. Meslek sahibi olursun dedi kıskançlığın böylesi.. 3 hafta gidip bıraktım kursusen ne okumuştun nerde okumuştun kuzum?
iyi geceler kıııızbeni uyku bastı yatıyorummm iyi geceler fıstıklarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?