- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #59.521
ben iyiyim :) sen nasılsın?
kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey
bi öyle olamadım ya
ben çiğköfte yapmayı biliyorum bana varın kızlarDDDDDD masajıda öğrneirim DDDDDD
kızz yüklenme yakışıklıyaaaa annessii yanlışlıklar olabilirr:))
sanki bunu fadike söylüyorsundaaaaa evdeki cengavare hazırlık yapıyor gibi gördüm seniDDDDD
oha dedim sesli olarak çok afedersin:) o ne yaaaa o kadarı da abartı değil mi?
regl olduğum için çok su tutuyorum.. çok şükür 1.5 kilosu gitti.. 2 kilo kaldı cumaya atarım inş... öpüyorum sizi gece görüşürük.. akşam yemekten sonra yürüyüşe çıkıcam
kızlar bu akşam bugün duydugum bişeyi yapıcam. maydanoz demleyip içicem içine limon da sıkıp:s burda çalışan temizlik göeevlisi ablanın dediğine göre yağ eritiyormuş siz duymuş muydunuz böyle bişey
kız hangi aradaa 75.7 yi gördünn (((( biz seni en son öyle bırakmadıkkki ama amaa (
aman doktor buldunda evlenmedim mi
hoşgeldin canım nasılsın
canım az buz değil 12 kilo vermişsin bee vayy be benim 5 aydır uğraştığımı 1 ayda verdin yaa emoş seni çok acayip tebrik ediyorum şu an
anammmmmmmmm bu ne hızzz bu nee azarlama böyleee tamm tamamm susuyorum karşılık bile vermiyorum
he işte ondan :) kaynayan suyun içine at 5 dk demlensin sonra iç dedi kadın :) gün aşırı içmem gerekirmiş. anacım ben sağlıklı beslenmeye başlayınca etrafımdaki herkes bi diyet uzmanı oldu yahu:))
tamamm ben söz dinlerimmmmmm yememsende yemee :)))) ben şeytana uyarsam sen uyarrrr beniiiiiiiiyok ben yemedim sen de yeme şurda hedefine bişey kalmadı dimi ama :))
hem sağlıksız şeyler kuzum bunlar sağlıklı beslenmeliyiz :)))))))))))
anammmmmmmmm bu ne hızzz bu nee azarlama böyleee tamm tamamm susuyorum karşılık bile vermiyorum
biraz önce tartıldım 74 olmuşum çok şükür... 75.7 ye kadar çıkmıştım..
cumaya kadar yürüyüşe çıkıcam 2 gün... spor falan.. 71.8 den aşağı düşebilirmiyim bilmem..
bugün 12 gibi uyandım.. 2 kase lahana çorbası içtim.. akşamada fırında balık yapıcam..
elimden geleni yapcammmmmmmmm
çok güzel kkurulanırsınnn saçlarını falan kurutursun birde bere şal alırsan ohhh hiçibşik olmazzz
aynen canım bende bişiler yemektense içiyorum yani anlıyacagın içiciyim benben de çok sıvı tüketenlerdenim ama elimde değil içmezsem yiyorum ben de içiyorum
kız 57 ye ne kaldı allah aşkına herşey sabırla olur.sen istedigin kiloya inersin canım..bişey itraf edeyim mi ben bi ara öleydim.7 yıl profösyonel olarak halk oyunları oynadım ve kaç kiloydum biliyormusunuz 43 sürekli kilo almaya çalışıyordum bi türlü alamıyordum...
şimdi düşünüyorumda komik geliyor :)))))
insan vicudu değişiyor gerçekten de gerçi ben hamile kalmak için içtiğim haplar yüzünden kilo almıştım ondan önce en fazla kilom 57 idi off off özledim o günleri :)))))))))))))
he işte ondan :) kaynayan suyun içine at 5 dk demlensin sonra iç dedi kadın :) gün aşırı içmem gerekirmiş. anacım ben sağlıklı beslenmeye başlayınca etrafımdaki herkes bi diyet uzmanı oldu yahu:))
hoşgeldin canımmmm
ben kendi adıma söyleyeyim gevezeyim biraz
aslı ve fadik gergin iştee
o zaman mühendis bul
aman doktor buldunda evlenmedim mi
hoşgeldin canım nasılsın
ayy canım canım zaten açık kapılarımmmmm gel sen gel bannaaa:))))aççççççççç kapılarııı pamukk şekerimmmmmmmmm ben geliyorummmmmmmmmm:86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86::86:
kaçsın kaçsın aslı kulaklarını çeker onun:)))))kız
kaçtı anam kaçtı saliha
canım teşekkür ederim
:hımsssss aslıya iyi gelirdi yawssssss,dikkat etmek lazım artık gerçekten bu havalar da bir de ki bu çok önemli bazı kişilerin hamama gitmemesi lazım doktoruna danışmadan...
bence kesinliklee zorrr emin ol sorsan bizim yerimizde olmak isterlerDDD
:))))))) hehe yumuşacık olurrrr aslııı :))) ipek gibi öp öp koklaa doyamaz valla:))
maşallah maşalalh bir baktım sayfalar ilerleyi vermişDD özlemişiz birbirmizi hoş geldin özgem naıslsınnnn
kemiklerim kükürdedi sankiDDD
bendee bendeeeeeeeee seni kucaklıyorumm
D oh süpersinn özgecim bende istiyorumyaaaaaaaaaa spor yapmak bak yapasım geldiii şimdi
o zaman mühendis bul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?