Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben bir kere denedimde midemi deliyordum nerdeyse 1 limon sıkmıştım ondan mı acaba

kız ben çöp çatanmıyım..
ben kendime zor buldum..
gölcük depreminde görevli gittigim yalovadan buldum

gün içindeki değişikliklere inanma canım

hoşgeldin kuzucmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırdır kim gerdi snei fıstık

işee canımmmm

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, 1.73, mihracee+, oyagibi, aynalar+, emidaf, pisiq+
vaaayyy kızlar hepiniz burdasınız maşallah maşallah
nasılsınız bakiiim

35 dk platesimi hyaptım geldim fıstıklar:) bi de geçmiş yapiim bakim ne kaynatmışsınız

maşallhhhh sanaaa wlaaaaaa

allah yazdıysa bozsun iş hayatı aynı ev aynı istyemiyorum farklı ortam olsun

aynen canım bende bişiler yemektense içiyorum yani anlıyacagın içiciyim ben

kız 57 ye ne kaldı allah aşkına herşey sabırla olur.sen istedigin kiloya inersin canım..
..

iniyorum zaten şurda bişi kalmadı da hiç yediklerim den kestiğimi hatırlamam eskiden minicik bi midem vardı hemen doyardım zaten..yaa bir de eskiden sevmediğim bi sürü yiyecek vardı şimdi her şeyi seviyorum :))) ama ben sigara içiyordum tabi bir de onun etkisi vardı...

ben de ilkokulda 45 kiloydum ahahahaha

hehee hedefine ulaştın kasmana gerek yok ağır sporlarlaaa tamam bende öyle yapayım mademseeeee DDD öğlen çıktım yürüyeyim diyee buz gibydi yaaaaa

kız sizin oralarda yürüyüşte yapılmaz soğuktan..tabi canım kasma sen kendini ben sana hep diyorum sen bebik istiyorsun ters hareketler yapma diye ne olur ne olmaz dimi kuzu :)

geliiiyorummmmmmmmmmm heytttt tutmayın benii

kızlar hemen menümü yazıp çıkacam defne uyumuşkan eliptik bisiklete de bineyim :)))
sabah aç karan 1 fincan yeşil çay
1 adet haşlanmış yumurta
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen yarım tabak ıspanak yemeği
ara 1 bardak tarçın çubuklu süt
akşam 1 tabak patates salatası
ara 1 adet elma yerim bol ılık su içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…