Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

herkese dileklerininn gerçekleştiği mutlu bi yıl geçirmesini diliyorum

mutlu yıllar

E SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ

gunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek
sen mutfağaaa çok yakışıyorsun maharetli aradaşımmmmmmmmmm:))
öpüyorum seni

yok canım 100 mesaj saymaktan nolucak
DDD dimi ne olurrr :26::26::26::26::26::26::26:
merhaba kızlar
sabah
1 dilim çavdar
3 zeytin

öğle

1 kase sebze çorbası
1 kase salata
3 yk sarımsaklı yoğurt

afiyettt olsunnn çokk güzell
afiyet olsun canımm

teşekkür ederimmmmmmm:))))

canım birincisini yapmaya gerek yok zaten listede geçen haftaki kilo bu haftaki kilo verilen kilo belli zaten tekrar aynısını yazmaya gerek var mı
sıralama yapılabilinir ama burda verilen kiloya göre yapılmış ama takım ve bireysel dereceler yüzdeye göe yapılıyor yüzdeye göre mi yoksa verilen kiloya göre mi yapalım

selam kızlar nasılsınız herkes yılbaşı için hazırlık yapıyor galiba
bende soba çırptım sobayı kurduk temizlikle geçti çamaşır yıkamayı düşünüyorum çok güzel bir yılbaşı geçiriyorum yani

teşekkür ederim canım benim ben sıkıldım ama en iyisi bu yoksa geri almak da var

ellerine sağlık canım ve gözün aydın çok şükür bitti

sağol canım seninde yeni yılın kutlu olsun

gunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek

yine senin mutfakta geçmiş benim gibi kurumun içinde değil

herkesin yeni kutlu olsun..sağlık, neşe, mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle.................

sizedeeeeeeeeeeeeeeee

selam arkadaşlar sabah çıktıgım evime daha yeni gelebilmenin mutluluğunu yaşıyorum:)

hepimiz için 2011 den 50000000000000 kat daha iyi bir yeni yıl olmasını dilerim.

umut ettiğimiz herşey olsun inş... kilolar 5 er 10 ar gitsin bi daha da geri gelmesin 2012 de çıtır olalım inş:)

seven sevdiğiyle olsun sevmediklerimiz bizden uzak olsun etrafımız iyilik düşünenlerle dolsun inşşşş

bir gezenti olarak yine yılın son günü de gezerek geçti:) sanırım beni doğururken annem leylek sürüsü görmüş hayatım seyahat ederek geçer hep böyle. hangi işe girsem mutlaka o vakte kadar yoksa da ben girince şehir dışı işleri çıkar vs. :) bugün de annemle eminönüne gittik annem meger bilerek götürmüş bana çok güzel bir küpe aldı pek bir mutlu oldum:) şimdi de o yemek hazırlıyor ben de gidip kereviz almalıyım çünkü hayatımda ilk defa yiyecek oldugum bu sebzenin salatasını yapacağım:)

sonra yine gelirim hepinizi sevgiyle öpüyorum

canım seninde yeni yılın kutlu olsun bizim için dilediklerin senin içind eolsun canım

Ben bugün ki mamalrımı sayayım;

11:30 1 dilim uno denge light ekmek, 5 siyah zeytin, 5 yeşil zeytin(suda bekletilmiş ikisi de), 1 kk beyaz beynir(tuzsuz az yağlı), 1 rafadan yumurta, 2 fincan şekersiz çay

16:00 1 ceviz içi, 1 arap hurması, 1 tuzsuz badem.

20:30 bir tavuk butunun yarısı(fırında pişmiş), yeşil salata(yağsız ve limonlu), birkaç çatal yoğurtlu kereviz salatası(içine mayonez koymadım)

günün devamında yine çay içerim (şekersiz)ve belki biraz meyve olabilir.

Bugün su içemedim ama günün kalanında telafi ederim.
:103:

e tabi herkes yılbaşı eğlencelerine daldı bile:) ben tüm gün gezersem kimseyi bu saatte bulamamam normal. artık 7 mesaj konusunu kendi kendime yazışarak telafi edeceğim öyle görünüyor:)))

güle güle kullan canım küpeni=)))))))gez valla en iyisini yapmişsin ben bu cadıyla bişey yapamıyorum benim yerime de gez valla=) bu arada afiyet olsunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…