- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.001
sen mutfağaaa çok yakışıyorsun maharetli aradaşımmmmmmmmmm:))gunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek
yok canım 100 mesaj saymaktan nolucak
afiyettt olsunnn çokk güzellmerhaba kızlar
sabah
1 dilim çavdar
3 zeytin
öğle
1 kase sebze çorbası
1 kase salata
3 yk sarımsaklı yoğurt
afiyet olsun canımm
aslıcım arada başka diyet grplarının sayfalarını okuyorum
mesela bi grupta kilo bildirimini şu şekilde yapıyorlar
herkes kilo bildirimini alttaki gibi yazıyor
geçen haftaki kilo: 100
bu haftaki kilo:98
toplam verilen kilo:2
haftaya hedef : 96
bi başka grupta ise her hafta kilo bildiriminden sonra grup içinde sıralama yapılıyo
yani verilen kiloya ggöre 1. 2. 3. 4. falan sıralandırılıyorlar
- 1.73 ( 104,0 / 1 01,0 / 3,0 / 2,88%)
- oyagibi (126,0 / 123,6 / 2,4 / 1,90%) yeni üye hedefi 99
- faTTa83 ( 71,2 / 70,2 / 1,0 / 1,40%)
- fiyona_07 ( 61,6 / 60,8 / 0,8 / 1,30%)
- hazos87 ( 60,6 / 60,0 / 0,6 / 0,99%)
- aynalar ( 90,0 / 89,7 / 0,3 / 0,33% )
- mihracee ( 59,5 / 59,4 / 0,1 / 0,17%)
- melekaysee ( 64,4 / 64,3 / 0,1 / 0,16%)
- emidaf ( 66,6 / 66,6 / 0,0 / 0,00% )
- pinkcat87 ( 64,5 / 66,0 /-0,3 / -0,47%) 232. Etapta izne ayrılmıştı. Kilosu 5’e bölündü.
- pisiq ( 71,8 / 73,4 / -1,6 / -2,23%)
şu şekilde takım içi sıralama yapılıyor
biz de bunlardan yapak mı aslııı noluuuuuuuuuuuuur
amanınn ne çabuk geldi yawwssssözde ben meuzn olup yırtarım diyordummmmm
aslıcım bu aradaaaa senide tebrik ederim içimizde en istikrarlı kilo veren sensin herhafta azda ols amutlaka veriyorsunnn 80 lere gelmişssin süpersinnn maşallahhh
29 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : işlem tamam
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
30 aralık msj sayımı
aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : izinli sanırımmmmm
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli
bizde doktora gittik 11 gibi yeni geldik kızın gözü çapaklanıyordu bşide akıyordu konjuktivit mi ne öyle bişi olmuş damla verdi doktor=(((((((((
bak biraz daha acele etseydin kurtarıyordun paçayı ilkoş :))) ama zaten kolyalaştı 7 den sonrası sayılmıyor olan bana oldu senin 100 tane msjlarını sayarken :)))))))))))))
kızlar ben şimdiden herkese yepyen, sağlıklı huzurlu dertsiz tasasız bir yıl diliyorum herkesin yeni ve güzel değişiklikler yaşıyacağı bir yıl olacağına inanıyorum
hepinizi çok çok öpüyorum biz bgn arkadaşlarla toplanacaz birazdan çıkacam evden bir daha giremem belki görüşürüz kızlaaaaarrr.....
gunaydın kızlarrrrr
yılın son günü çok güzel geçsinnnn..
benim mutfakta gececek
herkese dileklerininn gerçekleştiği mutlu bi yıl geçirmesini diliyorum
mutlu yıllar
E SENEYE GÖRÜŞÜRÜZ
herkesin yeni kutlu olsun..sağlık, neşe, mutluluk dolu bir yıl olması dileğiyle.................
selam arkadaşlar sabah çıktıgım evime daha yeni gelebilmenin mutluluğunu yaşıyorum:)
hepimiz için 2011 den 50000000000000 kat daha iyi bir yeni yıl olmasını dilerim.
umut ettiğimiz herşey olsun inş... kilolar 5 er 10 ar gitsin bi daha da geri gelmesin 2012 de çıtır olalım inş:)
seven sevdiğiyle olsun sevmediklerimiz bizden uzak olsun etrafımız iyilik düşünenlerle dolsun inşşşş
bir gezenti olarak yine yılın son günü de gezerek geçti:) sanırım beni doğururken annem leylek sürüsü görmüş hayatım seyahat ederek geçer hep böyle. hangi işe girsem mutlaka o vakte kadar yoksa da ben girince şehir dışı işleri çıkar vs. :) bugün de annemle eminönüne gittik annem meger bilerek götürmüş bana çok güzel bir küpe aldı pek bir mutlu oldum:) şimdi de o yemek hazırlıyor ben de gidip kereviz almalıyım çünkü hayatımda ilk defa yiyecek oldugum bu sebzenin salatasını yapacağım:)
sonra yine gelirim hepinizi sevgiyle öpüyorum
ellerine sağlık canım ve gözün aydın çok şükür bitti
geçmiş olsun canım eskiler sayının demini pamuğa batırıp gözü siliyordu galiba iyi geliyormuş
bir gezenti olarak yine yılın son günü de gezerek geçti:) sanırım beni doğururken annem leylek sürüsü görmüş hayatım seyahat ederek geçer hep böyle. hangi işe girsem mutlaka o vakte kadar yoksa da ben girince şehir dışı işleri çıkar vs. :) bugün de annemle eminönüne gittik annem meger bilerek götürmüş bana çok güzel bir küpe aldı pek bir mutlu oldum:) şimdi de o yemek hazırlıyor ben de gidip kereviz almalıyım çünkü hayatımda ilk defa yiyecek oldugum bu sebzenin salatasını yapacağım:)
sonra yine gelirim hepinizi sevgiyle öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?