Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menum:

08:00 beyaz peynir ve salatalıklı sandviç

ara yok

12:00 az ezogelin çorba, tavuk çökertme(ama patatesini yemedim) cacık

15:00 bir ortaboy havuç

akşam salata yerim.

ben göndereyim sana canım
nasılsın

gönder valla. sanırım çarşamba günü sivasa gelicem ben:) ama daha net değil. ben idare ediyorum ya bu aralar yaşam enerjim çok dengesiz ama kuyrugumu dik tutmaya çalışıyorum işte. biraz da sırtım ağrıyor:) ama iyiyim çok şükür

geçmiş olsun canım
ben sivasa gidemedim sen istanbuldan geliyon sivasa

oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennn

ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyy

bravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehhee

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
ayy ne güzel kar=)))))))))

oh ya aman iyi olsun kuzucuklar kıyamam onlara bennn

ayy hadi ya sarılmayı da mı öğrendi zilliiiii oyyyyyyyyyyyyy

bravo sana canım bende sporu boşladım hastalıktı defneydi derken..bende bu haftadan itibaren sıkı bi şekilde sarılıyorum sporuma..
bende bugun başladım ama tepinme hareketleri emoşun deyimiyle hehhee

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss
ayyy bi süre hiç bırakamıyorsun ben hergün internetten bakıyordum haftalık gelişimine çok zevkli oluyorrr..hele hareketlerini hissetmeye başlayınca acayip bi duyguuu=)

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
ayy ne güzel kar=)))))))))

ağlamasın birde altını başkası değiştirsin olur habide kusmasın :)))

normal epilasyon fazla acımıyor
iğnelide yaptırsan uyuşturucu kremle hiç bişi olmaz ad veririrm krem adı :)

ağlamasın birde altını başkası değiştirsin olur habide kusmasın :)))

hahahaa ayy çok güldürdün beni ayşe yaa sen bayaa bi anne olamazsın...onun kakasını bile seviyorsun desem inanmazsın sen bana :)) bi gün bebeğin olunca allahım kabız olmasında yapsın kakasını diye gözliycen günler olunca görüşecem seninle :)))

normal epilasyon fazla acımıyor
iğnelide yaptırsan uyuşturucu kremle hiç bişi olmaz ad veririrm krem adı :)

valla mı kız varsa versene.burda bi yer var tüm arkadaşlarım gitti yaptırdı hepsi çok memnun acıyo diye korkumdan gidemiyorum canım çok tatlıdır benim..ama ben emziriyorum sorun olurmu ki o krem offf sen yine de ver adını ben bi araştırırım onu...araştırmacı olduk zatii anasını satiim

ellerine saglık bebegim

inşallah canım tez zamanda iyileşirim.2 gündür serum takılıyom agzımın tadı yok..

emoşşş dinlensene yaaaaaaaaaaaaa yat uyuuuu
yatamıyom ya heryerim agrıyo

afiyet olsun biraz fazla olmuş gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…