- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.521
başladım canım gelişim psikolojisiyle anam yargının kitabı eşşek gibi bi kitapp oku okuuu berbattt.ama çok çalişmadım..ama önemli olan başlamak..bu ara kocişin sınavları var yazılı kağıdı falan okuyo bebekle ben ilgileniyorum yine de çalişcam ama haftaya daha yoğun çalişcammm
afiyet olsun sporlar güzel gidiyomenüm
kahvaltı
kaşarlı tost
öğle
2 adet haşlanmış enginar
ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam
4 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
bol yeşillik
arada meyve yiyecem
30 dak eliptik
10 dak göbek vs egzersizi
kimseyi bulamadınmıbu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzzbugün çenem düşük herkese laf yetiştiriyorum kesin 100 bulur saysanız
bende kar istiyorum cok ozledim yaa..kocamla karlarda yuvarlanmak isityorum hahahaha
aslı hzal naber kızlar
bence de yaramasın=))))) hehehegüzel olmuş afiyet olsun yaramasın
ayy insallah canım yaaakolay gelsin cnaım evet yargı çok kalın kitabı inş emeğinin karşılığını alırsın
aslı hzal naber kızlar
kolay gelsin cnaım evet yargı çok kalın kitabı inş emeğinin karşılığını alırsın
iyidir şekerim senden naberrrr
bende yargıdan çalışmıştım.. her dersi bölmüştüm.. yani kitabı ayırdımsürekli kalın kitabı elime alama moralimi bozuyordu..
ayşeeeeeeeeeee duy sesimiiii bana yarın sabaha muffin tarifi lazım =)))) acillllllll ama içinde alengirli şeyler olmasın çıkıp alamam çünkü sabah yapcam babiş yokkk=))))
ya bende düzenli olsun isterdim kitap üzerine asla çözmezdim
kızlarrr ben geldim napıyosunuz:2::2::2::2::2::2::2::2:
hoşgeldinşekerimm.. kaynatıcaz yeni başladık
hoşbuldukk tatlımm oo neler kaynatıyosunu zbakımmmm
kızlarrr ben geldim napıyosunuz:2::2::2::2::2::2::2::2:
kızlar dun cezaya kaldım bılıyorum akşam geç saatte haber verdım aslıya uyuyordum çünki boğazlarım fena agrıyorr annemde kaldım zaten ama cezamı sabah yapsam olurmu:2::2::2::2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?