- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.541
kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
yeni başladık hazal muffin yapcak bendde aynı tarifi yapcamm
ay ne kaadaann cahilim
muffin ne ya
merhaba kızlar hiç giremedm bgn çünkü 4 e kadar dersim vardı. 4ten sonra da kuzenle izmite sinemaya gittik nar diye bi filme gittik çok değişikti hoşuma gitti baya:) sonundan hiçbişey anlayamadm ama.sizler naptınız
hoşgeldin canım geçmiş olsun
tabi yarın sabah yapabilirsin
ben bi iki kez gördümm.. 3 hafta mı olmuş:26::26:
merhaba kızlar hiç giremedm bgn çünkü 4 e kadar dersim vardı. 4ten sonra da kuzenle izmite sinemaya gittik nar diye bi filme gittik çok değişikti hoşuma gitti baya:) sonundan hiçbişey anlayamadm ama.sizler naptınız
minik leğen şeklindeki (avuç kadar minik) kalıplara dökülerek pişirilen kek
sağol canım inan hiç hlim yokk uzandım yatağıma laptp kucağımdaaa ışığı kapatmadım ki uyuya kalmim diyeee saabah 5 bucukta cıktım yolaa sersem gıbı oldum walaa:2::2::2::2:
yok canım bizim takımd adeğil dhaa önce 3. takımdaymış orda bildirim yapmamış
hımmm niye o zaman küçük kalıplardaki kek demiyonuz
3.takımdaysa bize ne oluyo:26:
sen öyle de
mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+
merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy( biraz sancım var yaaaaaa dua edin bana n olursunuzzz
içinde yemek ismi geçen aktiviteler yapmıyoruz "nar"
hoşgeldin canım ne olsun biz eve kapandık başka şansımız yok çünkü
sanat filmiydi galiab bişey anlamadığına göre
mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+
süper bir menü canım afiyet olsun çok güzeel hiç ekmek yokkkksabah
1 kase nesfit meyveli sütle
ara
1 ceviz
öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna
ara
1 elma
akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates
ara
belki 1 kivi
:))))))hehehe
canım zorda özlediğimiz bişi bizim mucize gibi
birde İst 2 gun bile durmaz kar o konforda var tabi sürekli olsa bıktırır
emla krem biraz tuzlu 5 tup oluyo yarımsaat once sürüyosun sadece buharlaştırmadan poşetle sarman lazım
1 saate yakın etkisi gitmiyo bişi hissetmiyosun..benim kadar tırsık olamazsın bu konularda ben yaptırıyosam herkes yaptırır o kadar soleyim sana..
hımsssss afiyet olsun özelliklee öğlen menüneee bayıldımmenüm
kahvaltı
kaşarlı tost
öğle
2 adet haşlanmış enginar
ara
1 dilim ekmek 1 dilim peynir
akşam
4 kaşık pilav
yarım dilim ekmek
bol yeşillik
arada meyve yiyecem
30 dak eliptik
10 dak göbek vs egzersizi
bu arada bugun spor yaptım yazıyım bariiii=)))) aslıı duy sesimiii kıh kıhh
40 sağ 40 sol yan bacak hareketi
20 sağ 20 sol düz bacak hareketi
20 yarım mekik
20 tam mekik
20 sağ 20 sol yan mekik
50 bel hareketi
25 sağ 25 sol bel hareketi
20 kalça hareketiii
daha yapcaktım kız durmadıııı=))))
bende yargıdan çalışmıştım.. her dersi bölmüştüm.. yani kitabı ayırdımsürekli kalın kitabı elime alama moralimi bozuyordu..
hadi ya sert kalıp olmasa olmuyor muuuuuuu????????????? benim yok öyle minik sert kalıbım...çok mu doldurdun acaba ondan da yayılmış olabilirrrr..metal kaplarım var minik ama ben dün çok minik kağıt kaplar aldım çok şirinler onda yapmak istiodummmbenim ilk muffin maceram; hamuru sadece kağıt kalıba döktüm attım fırına biraz ısınınca hepsi dağıldı:26: altına konulan sert kalıptan hiç haberim yok tabifırndan çıkarıp kağıtları aldımhamuru normal kek gibi tepsiye yaydım pişirdim.. bi dahada yapmadım
bencede ya öyle girmeyince güzel olmuyo ben unuttum bile onu=(kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
aman kek işte hehehe=)ay ne kaadaann cahilim
muffin ne ya
canım hafif sancılar normal kasıklarda benim de öyle olmuştuuumihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+
canım hani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye bir söz var ya
3. takımdayken izne ayrılmış şimdi bizim takıma geçmek istiyo bende geçmişe baktım 3. takımdayken 3 defa bildirim yapmamış
şimdide uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymadı dün hiç gelmemiş bende daha sorumluluk sahibi birini istiyorum açıkçası
hahahah ay kız cok güldürdün beniD:
canım sanat filmi değildi aslnda iki kadın var bunlar ayıptır söylemesiz lezbyen aynı evde kalıyolar biri kadın doğ doktoru diğeri de oyuncu ama profesyonel değil işsiz gibi yani.bu eve bir falcı geliyo doktor cağırttı diyo oyuncu olan kadın ben oyum diyo.meğerse bu kadının torunu hastane sucundan dolayı ölmüş bizim doktor da buna göz yummus.ama falcı kadın baya gaipten haber alıyo yani:d silah fln var baya tırstım bazı yerlerde.tabi bizim oyncu sevgilisinin bunu yaptına inanmıo doktor eve gelio yaptm dio oyuncu kız duygusala baglıyo evden cıkıyo gidiyo.sonunda ise filmin basında falcının eve gelme sahnesinin aynısı vardı tek bir farkla. oyuncu olan kızımız falcı rolünde.falcı olan kadın da oyuncunun rolunde sonunda ne demek istemiş anlamadm anlayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?