Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

muffin biraz piştikten sonra üstüne ayva reçelinden çıkardığım ayvaları koyucam biraz kızarınca güzel olur diye düşünüyom ayşe nasıl olur bu fikir

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir

ben bi iki kez gördümm.. 3 hafta mı olmuş:26::26:

merhaba kızlar hiç giremedm bgn çünkü 4 e kadar dersim vardı. 4ten sonra da kuzenle izmite sinemaya gittik nar diye bi filme gittik çok değişikti hoşuma gitti baya:) sonundan hiçbişey anlayamadm ama.sizler naptınız

içinde yemek ismi geçen aktiviteler yapmıyoruz "nar"

hoşgeldin canım geçmiş olsun
tabi yarın sabah yapabilirsin

sağol canım inan hiç hlim yokk uzandım yatağıma laptp kucağımdaaa ışığı kapatmadım ki uyuya kalmim diyeee saabah 5 bucukta cıktım yolaa sersem gıbı oldum walaa:2::2::2::2:

ben bi iki kez gördümm.. 3 hafta mı olmuş:26::26:

yok canım bizim takımd adeğil dhaa önce 3. takımdaymış orda bildirim yapmamış

hoşgeldin canım ne olsun biz eve kapandık başka şansımız yok çünkü
sanat filmiydi galiab bişey anlamadığına göre

minik leğen şeklindeki (avuç kadar minik) kalıplara dökülerek pişirilen kek

hımmm niye o zaman küçük kalıplardaki kek demiyonuz

mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+

merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy( biraz sancım var yaaaaaa dua edin bana n olursunuzzz

3.takımdaysa bize ne oluyo:26:

sen öyle de

canım hani yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diye bir söz var ya
3. takımdayken izne ayrılmış şimdi bizim takıma geçmek istiyo bende geçmişe baktım 3. takımdayken 3 defa bildirim yapmamış
şimdide uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymadı dün hiç gelmemiş bende daha sorumluluk sahibi birini istiyorum açıkçası

sabah
yemedim

ara
1 elma

öğle
yarım paket çubuk kraker
1 bardak meyve suyu

akşam
2 dilim pide
salata
2 bardak çay

ara
1 elma

Son düzenleme:
içinde yemek ismi geçen aktiviteler yapmıyoruz "nar"

hahahah ay kız cok güldürdün beniD:
hoşgeldin canım ne olsun biz eve kapandık başka şansımız yok çünkü
sanat filmiydi galiab bişey anlamadığına göre

canım sanat filmi değildi aslnda iki kadın var bunlar ayıptır söylemesiz lezbyen aynı evde kalıyolar biri kadın doğ doktoru diğeri de oyuncu ama profesyonel değil işsiz gibi yani.bu eve bir falcı geliyo doktor cağırttı diyo oyuncu olan kadın ben oyum diyo.meğerse bu kadının torunu hastane sucundan dolayı ölmüş bizim doktor da buna göz yummus.ama falcı kadın baya gaipten haber alıyo yani:d silah fln var baya tırstım bazı yerlerde.tabi bizim oyncu sevgilisinin bunu yaptına inanmıo doktor eve gelio yaptm dio oyuncu kız duygusala baglıyo evden cıkıyo gidiyo.sonunda ise filmin basında falcının eve gelme sahnesinin aynısı vardı tek bir farkla. oyuncu olan kızımız falcı rolünde.falcı olan kadın da oyuncunun rolunde sonunda ne demek istemiş anlamadm anlayan var mı

sabah
1 kase nesfit meyveli sütle

ara
1 ceviz

öğle
2 dilim fırında mücver
3 yk makarna

ara
1 elma

akşam
1 fırında baget tavuk
3 dilim fırında patates

ara
belki 1 kivi
süper bir menü canım afiyet olsun çok güzeel hiç ekmek yokkkk
:))))))
şuanda okadar güzel kar yağıyorki geldee oynayalım canımDDDDd özendireyim DD ne kötüymDDD

bu arada reklamar doğruymuş:))) hehehe
hımsssss afiyet olsun özelliklee öğlen menüneee bayıldımDDDDD

alınan kararlarrrr sonn surat uygulanıyorrrrrrrr süperrr

bende yargıdan çalışmıştım.. her dersi bölmüştüm.. yani kitabı ayırdım sürekli kalın kitabı elime alama moralimi bozuyordu..

hadi ya sert kalıp olmasa olmuyor muuuuuuu????????????? benim yok öyle minik sert kalıbım...çok mu doldurdun acaba ondan da yayılmış olabilirrrr..metal kaplarım var minik ama ben dün çok minik kağıt kaplar aldım çok şirinler onda yapmak istiodummm

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir
bencede ya öyle girmeyince güzel olmuyo ben unuttum bile onu=(

ay ne kaadaann cahilim
muffin ne ya
aman kek işte hehehe=)

mihracee, aynalar+, pisiq+, emidaf, pinkcat87+

merhabaa kızlarrr nabersinizz ben gezmekten geldimmm
ayy( biraz sancım var yaaaaaa dua edin bana n olursunuzzz
canım hafif sancılar normal kasıklarda benim de öyle olmuştuuu

bende bizimtakımda 3 hafta bildirim yapmadıdiye anladım.. takım kurallarını yazıyorsunn.. kabul ediyorum dediyse.. ne biliim bi açıklama yapar heralde.. özelden mesajmı atsan:26::26:

aslında güzel bir filme benziyo canım şimdi konuşmalar son sahneye geri dönme tam nasıl oldu bilemediğim için bişi diyemeyem ama izlenebilir bir film gibi geldi en azından benim için gerilimi severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…