Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar ya bişi sorcam şu twist midir nedir yuvarlak bişeyvar üstünde sağa sola dönüyon bel inceltmek içinn almayı düşünüyorum işe yarar mı kiiii? kullanan var mıııı..benim bu belin inceleceği yok bacaklarım eskiye döndü sayılır ama bell hala dönmediiii

aslıı canım ben duamıyorum göxlerım kapanıuo çıkıyorum czaya kalıcam galıba sağşlık olsu öpüorum çok hepinizi

tamam canım ama ilk önce 3 şubat var benim doğum günüm
:
hehehe tamam anlaştıkkkk
aslıcım ne diyeceğim sana az önce gezmeden geldim arkidişim sarıdan hürrem kızılına dönmüşş ay çok güzeldi rengii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyurulur

bulamadm(( kimsecikler yoktu(((((
ellerine sağlık canımmmmm güle güle kirlenin

aslında güzel bir filme benziyo canım şimdi konuşmalar son sahneye geri dönme tam nasıl oldu bilemediğim için bişi diyemeyem ama izlenebilir bir film gibi geldi en azından benim için gerilimi severim

güzeldi canım ben de beğendim yani hiç beklemediğin şeyler oluyor filmde.ama sinemada izlemeye değmez.pcden de izlenebilcek bir film öyle görsel bir güzelliği yok yani:) gerilim diyince fragmanda cıktı bi tane kuzenle fragmanından bile korktuk içimdeki şeytandı adı sanırım.cok korkunctu

sadece kağıt kalıba döktüm demir yok yani

kızlar banuyu uyardığım halde 7 mesaj kuralına uymuyor geçmişe baktım 3 defa cuma günleri bildirim yapmamış açıkcası ben dah sorumluluk sahibi bir üye istiyorum bilmiyorum sizin düşünceniz nedir

bir heycanlaaaa geldiiii ama maalesef fosss çıktı hıhhhhhh

bende bizimtakımda 3 hafta bildirim yapmadıdiye anladım.. takım kurallarını yazıyorsunn.. kabul ediyorum dediyse.. ne biliim bi açıklama yapar heralde.. özelden mesajmı atsan:26::26:

atıp uyardım canım daha önce
kurallarıda yazdım
cumartesi 4 mesaj yazdı
dün hiç girmedi hatırladığım kadarıyla

oklavayı koy beline yada boynuna sağa sola dön

aslıı canım ben duamıyorum göxlerım kapanıuo çıkıyorum czaya kalıcam galıba sağşlık olsu öpüorum çok hepinizi

tamam canım geçmiş olsun iyi geceler

hehehe tamam anlaştıkkkk
aslıcım ne diyeceğim sana az önce gezmeden geldim arkidişim sarıdan hürrem kızılına dönmüşş ay çok güzeldi rengii bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm duyurulur

hımm düşünmekteyim

hmm biraz sağlıksız bi kase yoğurt ye

yoğurt yok malesef evde

hımm aklımda bulunsun

hmms kendi bilir takım sayımız iyi.. takıma birilerini davet edimmi :26:

canım ben takip ediyorum uygun birilerini bulmak için hep şikayetçiler zamanımız yoksa giremiyorsak nete napalım diye ama takımların yürümesi içinde paylaşım şart yani

çok karışık bir film olmuşşş buDDDD birazcıkta tırs tırss sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…