Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bugünn

sabah
1 bardak süt
1 dilim buuday ekmeği

öğle
1 kepçe bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt

akşamm
1 kase lahana
1tabak salata

4 bardak rezene içtimm

yarım saat yürüyüş

canım ben takip ediyorum uygun birilerini bulmak için hep şikayetçiler zamanımız yoksa giremiyorsak nete napalım diye ama takımların yürümesi içinde paylaşım şart yani

yani nete giremeyen evde yapsın kendi kendine.. günlük yarım saatlik paylaşım gerek bencee :126::126::126:

hoşbulduk canımmmm
ay bilmiyorummmm ne olduğunuuuu habire wc ye gidiyorum kötü kötü şeyler geliyor aklıma(((
cnm sen hamile miydin?

çok karışık bir film olmuşşş buDDDD birazcıkta tırs tırss sanırım

karısık korkunc ama öyle cok fazla değil gerilim dozajında müzeikler cok etkiliyor geriyor insanı aslında

bugünn

sabah
1 bardak süt
1 dilim buuday ekmeği

öğle
1 kepçe bulgur pilavı
1 kaşık yoğurt

akşamm
1 kase lahana
1tabak salata

4 bardak rezene içtimm

yarım saat yürüyüş

hımm lahanada prinç yoksaa süperrr menün canımmmmmmmmmmmm afiyet olsınnn ekmek olaıynıda çok oturttun canım

evetttttt ilkin ablasıııııı bir bebiş geliyorrrrrr
6 haftalıkkkk
Allah inş. sonunuda gösterirr

ayyy cok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm inşallah canım yerim ben onu yaa bebişimiz oluyor heee ayyy çok heyecanlandım şimdi bak hayırlı olsun tatlım:)

ayyy cok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm inşallah canım yerim ben onu yaa bebişimiz oluyor heee ayyy çok heyecanlandım şimdi bak hayırlı olsun tatlım:)

:)) ayy teşekkürlerrrrrr inş. hayırlı olru kuzucum::)) saolun ya bütün forum heycanımı paylaştııııı :))))
bebiş geliyor foruma inş.

:)))))) güzel bulgurrrrr daha faydalııı
ayyyyy ben bu ara öğlen yemekleridne yiyiyorummm ama sen süper iradeli gidiyorsun

tskk canımm.. 2 hafta önce kilo almıştımya.. acayip pişman oldum takım ortalamasını düşürdüğüm için sadece kendim için kilo vermediğim aklıma geldi

ii geceler kızlar dün bazı problemlerden dolayı giremedim
inş.. sorun olma z dünki ve bu günki menümü paylaşıcam
siz nasılsınız nasıl gidiyor??

banucan pazar menü

sabah kahvaltı yok öğle 3 4 kaşık et sote

3 4 kaşık pilav bamya çorbası 3 4 kaşıkta irmik helvası

ikindi meyve

akşam 6 7 kaşık mercimekli bulgur pilavı soğan salatası ciğer şalgam suyu

süt

bukadardı pazar menüm...

tskk canımm.. 2 hafta önce kilo almıştımya.. acayip pişman oldum takım ortalamasını düşürdüğüm için sadece kendim için kilo vermediğim aklıma geldi
sorumlulukk bilincii hee süpersin şekerimDDD ay ben biraz bencillik ypaıyorum yaaa mezun olmamak için yırtınıyorum((

ii geceler kızlar dün bazı problemlerden dolayı giremedim
inş.. sorun olma z dünki ve bu günki menümü paylaşıcam
siz nasılsınız nasıl gidiyor??
hımsss banucum hhoş geldin ama bizi ihmal ediyorsunn aslıcım kulaklarını çekecekk ona göree:))))))
biz ilgi severizzzzzzzzzzzzz:)

mavi olcak menüler şekerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…