Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vav süper menü ..

canım normal ilaçlar serumlar etkiler
ne kadar kilo aldın seni rahatsız edecek kadar çok mu

valla sabah bi çıkıyım tartıya dedim 102 çıktı eh bilmiyom ama sürekli uyumaktan bomba gibi oldum bir iki gün dikkat etsem ve egzersiz ödemlerde gidecek biliyorum ama daha tam iyileşemdim çok halsizim ..

çayımı aldım oooh. keşke yarın iş olmasa.

canım benim afiyet olsun ay saglık olsunda valla yatmaktan heryerim agrıyo ayaga kalksam başım dönüyo...

kahvaltı:
1 dilim kepek ekmegi
1 kk peynir
2 adet yeşil zeytin

ögle:
kepek ekmegi arasına peynirle yapılmış 2 tost

ara:
1 portakal

akşam:
1tabak mantı
2 y.k. et sote

ara:
1 portakal

[COLOR="#0000FF"]banucan çarş menü

sabah yoğurt çorbası

öğle 2 dl kep ekmekle kaşarlı tost

ikindi 4 5 kaşık bulgur pilav

akşam 4 5 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye 5 6 parça ciğer sote 1 dl ekmek

gece 1 avuç çekirdek meyve[/COLO
R]

eşimden fırsat bulupta oturabildim sonun da pcnin başına okeye bi kaptırdı kendini beni sinir ediyor :))
nasılsınız kızlar neler yaptınız bakiim bi geçmiş yapem bakem :)

en sevdiğim yemektir...emziren anne çok olunca paylaşman güzel olmuş hehehehe

kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff

aboooooooooooooo kız o saate kadar ne yapıyo kii........ay kızıklmıyor da bu bıdıklara bazen benimki de uyanıyor gece kendi kendine bişiler söleyip o minicik sesiyle bi şakıyo bi gülüyor kalkarken sinirlenerek kalkıyorum niye kalktı ki bu diye ama beni görünce bi gülüşü var ki sabaha kadar oturabilirim yani o gülüşün üsütüne...ooyyy bak uyuyo içerde bebeğimi özledim :))))

valla banucan bana kızmasın ama bence banucanla olmıyacak yani ben benimsiyemedim kızlar sizi bilemem ama ne bi muhabbet var ne bi yakınlık girip 7 msj hakkını doldurayım çıkayım derdinde gibi geldi bana sizi bilemem...yani işi çoktur yoğundur belki ama en başta aslı kaptanımız söylüyor paylaşım yapabilecekseniz gelin diye....

kız öle olur mu listede olduğun için sayılmak zorundasın..aldıysan da yapacak bişi yok canım birdaha ki haftaya asılırsın bu hafta hastaydın iyi olda kilo verirsin sen yine ben sana inanıyorum :)))

ben de sana katılıyorum aslıcığım istikrar göremedim ben

olmamışşşşakşama kuru ve sote yeterdi zaten ekmek ve pilav fazla .
ayrıca çekirdekte ne demek yaaa

emoşş deme öyle yaaaaaaaaa ayyy çok fena oluyor böyle yaaaaa.ya bu gece uykusunu nasıl düzene sokucam ben ya şaşirdimm
sıkma canını düzelir inşallah canım allah sabır versin

kız öle olur mu listede olduğun için sayılmak zorundasın..aldıysan da yapacak bişi yok canım birdaha ki haftaya asılırsın bu hafta hastaydın iyi olda kilo verirsin sen yine ben sana inanıyorum :)))

canım inşallah sizler olmasnız ben çoktan bıraktıydım zaten...
arkadaşlar arıyola hastaneden geçmiş olsuna nazar degdi diyolarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…