- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.921
olmazz öyle şeyyyy kilo aldın bir haftaa diyee seni bırakırmıyızzzz hıhhhhh olmazzzzzz sensizzz olmazzzz olamaz imkansız:)
vav süper menü ..Menüm:
sabah dardanel ton balıklı light sandviç(170 kalori) ve şekersiz çay
ara bir orta boy havuç
öğle yarım kase mercimek çorbası, biraz fırında pişmiş mezgit balığı, bol limonlu roka, limonlu brokoli salatası
ara şekersiz çay bir tane kepekli bisküvi
akşam limonlu brokoli salatası ve yoğurt
canım normal ilaçlar serumlar etkiler
ne kadar kilo aldın seni rahatsız edecek kadar çok mu
çayımı aldım oooh. keşke yarın iş olmasa.
emoşş deme öyle yaaaaaaaaa ayyy çok fena oluyor böyle yaaaaa.ya bu gece uykusunu nasıl düzene sokucam ben ya şaşirdimmcan olsun
ay canım ya
benim ilk oglanın 2 yaşına kadar sürdü canım korkutmakgibi olmasın da
en sevdiğim yemektir...emziren anne çok olunca paylaşman güzel olmuş heheheheSizinle bugün kereviz sebzesine yönelik bilgileri paylaşacağım. Umarım işinize yarar:)
Hey kızlar sütü arttırıyormuş bence deneyin. ama suyuna limon sıkmayı unutmayın ki bebişlere gaz yapmasın
Kereviz Bitkisi: Oldukça besleyici bir sebze olan kereviz A, B ve C vitaminleri ile başta fosfor olmak üzere çinko, bakır, mangan ve selenyum minerallerini içerir. Besin değeri ve faydası bakımından Allahın bir lütfü olan bu bitki pek çok hastalığa iyi gelir.
Kerevizin Faydaları: Uyarıcıdır. Kandaki stresi hormonlarını azaltır ve sinir yorgunluğunu giderir. Vücudu kuvvetlendirir. Cinsel gücü ve isteği arttırır, iktidarsızlığı giderir. İştah açıcıdır. Ağız kokusunu giderir. Öksürüğü keser. Kanı temizler. Karaciğer şişliğini ve sarılığı giderir. Sivilceleri azaltır. Gaz söktürücüdür. Böbrek kumunun ve taşlarının dökülmesine yardımcı olur. Yüksek tansiyon, şeker ve prostat hastalarına faydalıdır. Hipertansiyonu ve kolesterolü düşürür. Mideyi kuvvetlendirir. Ağrıları giderir. Cilde tazelik ve parlaklık verir. Unutkanlığa karşı faydalıdır. Anne sütünü arttırır. Romatizma ve gut şikâyetlerini azaltır.
Kereviz nasıl kullanılır? Kerevizin sapı, yaprağı ve kökü kullanılır. Kereviz yemeği ve salatası yapılabileceği gibi tohumu da kullanılır. Kaynatılıp suyu içilirse fazla salgılanan mide asidine ve idrar zorluğuna iyi gelir. Kereviz kaynatılırken suyuna limon ilave edilirse gaz yapması önlenir. Kereviz tohumu adet kanamalarını tetikleyici etkisi nedeniyle adet düzensizliği çekenler için faydalı olabilir.
:)))) hehe
bugün bebişin kalp atışlarını duydukk hazalcımmmm minicik kalbii atıyordu :) yerim ben o kalbii
:))))) hımssss resmen nöbet devralıyorr yaaa:)
kızlarrrr benim cadı dün sabah 5 te yattı yaaaaaaaaaaaa offfffffff
valla banucan bana kızmasın ama bence banucanla olmıyacak yani ben benimsiyemedim kızlar sizi bilemem ama ne bi muhabbet var ne bi yakınlık girip 7 msj hakkını doldurayım çıkayım derdinde gibi geldi bana sizi bilemem...yani işi çoktur yoğundur belki ama en başta aslı kaptanımız söylüyor paylaşım yapabilecekseniz gelin diye....ASLI gece 00.00 dan sonraki paylaşımları hangi gune yazıyoruz.Banucan 02.00'den sonra 6 adet paylaşım yapmış kabul edeyim mi nasıl olacak??
10.01.2012 Salı sayım
aynalar: 7+
banucan: paylaşım yok
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: tam 7 :)
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : izinli
kızlar inanmayacaksınız ama ben bu hafta kilo almışım yaaa....
ilaçlar,serumlar,meyveler bittim ben bittim...
beni bu hafta saymayın artık aldıklarımı vereyimde öyle dahil olayım ne dersiniz hem sporda olmayınca olmuyo ya....
cadıya bak uykusuz bırakmış seni hasta filan değildir inş
canım 12 den sonra yeni güne yazılır
banınun paylaşımlarından ben memnun değilim açıkçası olumlu bakmıyorum takıma girme konusunda
ellerine sağlık
[COLOR="#0000FF"]banucan çarş menü
sabah yoğurt çorbası
öğle 2 dl kep ekmekle kaşarlı tost
ikindi 4 5 kaşık bulgur pilav
akşam 4 5 kaşık pilav 5 6 kaşık kuru fasulye 5 6 parça ciğer sote 1 dl ekmek
gece 1 avuç çekirdek meyve[/COLOR]
sıkma canını düzelir inşallah canım allah sabır versinemoşş deme öyle yaaaaaaaaa ayyy çok fena oluyor böyle yaaaaa.ya bu gece uykusunu nasıl düzene sokucam ben ya şaşirdimm
kız öle olur mu listede olduğun için sayılmak zorundasın..aldıysan da yapacak bişi yok canım birdaha ki haftaya asılırsın bu hafta hastaydın iyi olda kilo verirsin sen yine ben sana inanıyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?