Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınnnn gnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee çok güzel bir gün diliyorum
günaydın güzel anne
off saat olmuş üçbucuk benim deli kız kendi kendine bağırıyorrrr offf uykum var ama cadının uyumaya niyeti yok =((((((((((((((((
offf günaydın yorgun anne
canım kusura kalma ama ben en çok senin bu A E ne sinir oldum o kadar yazdında ALLAHA EMANET OLUN MU uzun geldi.yada hiç yazma

sabah
nesfit sütle 1 kase

öğle
2 grissini
1/2 dilim mozaik pasta

akşam
4 kaşık pilav
1 kaşık yoğurt

ara
profiterol yaparken içi arttı da 2 kaşık onu yidimmm

ay çok kötü menümmm
ay menündee hiçbişi yokk kızzz aç değilmisin nasıl durdun bütün gün

iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800

kıyamamam ne olur morelini bozma oyacım eminim regl dendirrrrr diyete girmeden önce regl dönemimndeeki şişlikleri farketmiyorudm bende yok öyle bişi diyordum ama gerçekten farkediyormuşşş bitince düzelirsinn üzülmeee

:)))))) vay hain dondom wayyy seni bizden ayırdı demek

girmeden duramam hazalcım ama takımda değilsin ilkoş abartma dersenizzz diyede çekiniyorum artıkDD
günlük menüleirmi yazayım en azından kontrol altında olayım yaaa

canım ya sen başımızın tacısın ya olurmu hiç herzaman yerin hazır.hem nasıl olsa geri gelcen 40 çıkması ile yine ortalama 9 ay sonra burdasın .ben zaten o zamana daha burda olurum

tebrik ederim canım yaaaa çok güzelllllllllll ıslık ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

canım ya sen başımızın tacısın ya olurmu hiç herzaman yerin hazır.hem nasıl olsa geri gelcen 40 çıkması ile yine ortalama 9 ay sonra burdasın .ben zaten o zamana daha burda olurum

canım canım
7,5 ay kaldı:)) doğumun ertesi günü burdayım dermişim:)) hehehe
ama ozamana kadar sen burada olmazsın fstık maşallahh güzel gidiyorrr kısa zamanda mezun olacaksın inanıyorummmm

günaydın fıstıkcım nasıl olsunnn keyfin yerine geldimi bakim şirinem
ay çok şükür tam iyileşemedim sabah dudagımda kocaman bi uçukla uyandım ama kilo vermek( gerçi gram ama ) moralimi düzeltti.bide spora başlasam süper olcak..

tebrik ederim canım yaaaa çok güzelllllllllll ıslık ıslıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ay çok şükür tam iyileşemedim sabah dudagımda kocaman bi uçukla uyandım ama kilo vermek( gerçi gram ama ) moralimi düzeltti.bide spora başlasam süper olcak..
spor için acele etme iiyice iyileş canımmmmmmmmm
ay çok güzel yaa tebriklerrrr valla çok sevindim bende istiyorumDDDD
uçuk ateşin dışa vurması dimi demekki daha tam atlatamamışssın dinlen bol bol canım

Son düzenleme:
ben çıkıyorum güzeller.
ögleye yemek hazırlıycam
ögleden sonra uşaga hastanede staja gitcem geceye gelirim....

UMARIM ben de ödem attırıcı çay içicem haftasonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…