Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..

tbb emoşşşşş üzüldüğün gibi değilmiş

UMARIM ben de ödem attırıcı çay içicem haftasonu

üzülmek yokkk gününü güzel geçirrr sakınnn vermedim diye bu hafta bırakma kendini yersen pişman olursun fıstıkcık kaçamaklaırnminicik olsun oluymuu
çaylar işe yarıyor sanırm emoş baya mutluydu:)

rezene içmeye başla canımm

çok geçmişolsun canım sen yediklerinden hasta oluyorsun hep poğaça türü.. biraz çorba meyve sebze yemeye çalış

kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum 59.500

(( bena rtık zayıflayamam yaaa ofsssss((
almasam bari ilk üç ayyDD

spor için acele etme iiyice iyileş canımmmmmmmmm
ay çok güzel yaa tebriklerrrr valla çok sevindim bende istiyorumDDDD
uçuk ateşin dışa vurması dimi demekki daha tam atlatamamışssın dinlen bol bol canım

evet canım ateşim fazla geliyooo

aslı hani demiştinya yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye aynen öyle oldu...

aynen canım A E
gunaydın kızlarrrrrrrr
nsılsınız bakemm
günaydın güzelim iyiyiz çok şükürrr
kızlarr kilo bildiririmimi yapıyorum 59.500

(( bena rtık zayıflayamam yaaa ofsssss((
almasam bari ilk üç ayyDD
oy güzel anna yerim ben seniii.

çok geçmişolsun canım sen yediklerinden hasta oluyorsun hep poğaça türü.. biraz çorba meyve sebze yemeye çalış
bencede sebze ve meyve yemeliii...
hamur işi miktarı ne olursa olsun
rezene içmeye başla canımm
rezene bende alayım aktardan

cici bak kendine canım görüşrüzzz

tbb emoşşşşş üzüldüğün gibi değilmiş
ya canım salı günüydü herhalde 102 gördüm tartıda şok oldum yaaa.

kolay gelsin canım. benim de çok agrım oldu bu ay sanırım gecikti diye vermidon içtim şimdi bi tane

geçmiş olsun güzelimmm

2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..

eşin mi senle konusmuyordu? sorununuz ne ki. ve ailler neden bu kadar müdahil. tamam onların evlatlarısınız ama sonucta artık siz de bir ailesiniz. bene vli değilim hoş fikir beyaz etmek de haddim degil ne olur beni yanlış anlama ama ilişkilerde yola çıakrak edindiğim fikir şu; eşinle yada sevgilinle arandkini ne ailene ne arkine anlatma çünkü illaki düzelir ama anlattıgın kişiler kendilerinde müdahil olma yorum yapma vs hakkı buluolar. hele de hayatınızdaki kişilerse daha fena. ailenle de konus bence karışmasınlar bu kadr.

harikasın vallaa.
güzel özetlemişsin

yine de allah rahmet etsin diyelimm... inş verdiğin kilolarla hayatındaki istemediğin durumlarda akar gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…