Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

biz bukonuyu konuştuğumuzda sen grupta yoktun emoşumm.. bizim ev içinde bi sıkıntımız yok ailesi karıştırıyorr

ya tabiki onun aileside taraflı davranıyodur..
önemli olan sevgi.
ama araya sogukluk girdimi sevgiyi toparlamak zor oluyo..
bizde yaşadık inan neler neler..
ah anlatmakla bitmiyo..
ama allahım herkesin evinin huzurunu korusun..

benim ailem değil onunkiler ayrılmamızı istiyor.. onların çenesini kapatmaya çalışacaklar..ama işin sonunda olmuyorsa olmuyor deyip bırakıcaz..

neyseben çıkıyom kızlar yoksa aile huzurun dıngırdıyo nöbetten geldim ilgilenmiyon diyee

hepinize güzel günler olsunnn

benim ailem değil onunkiler ayrılmamızı istiyor.. onların çenesini kapatmaya çalışacaklar..ama işin sonunda olmuyorsa olmuyor deyip bırakıcaz..

alla alal onların demesiyle mi ya. onlar bigün ölüp gidecek siz beraber kalacaksınız. olmuyorsa olmuyor diye bişi mi var ya bak sinirlendim:s lütfen eşini karşına alıp konusur musun herseyi. yani tüm çıplaklığıyla konusmaktan bahsediyorum. söylenmeyenleri de söylemekten ve bir karar almaktan. ama bu karar ayrılık olmamalı. hele ki bu sebepten. ha sevgi yoktur saygı yoktur. artık tahammul edemiyorsunuzdur birbirinize bitmiştir aranzıdaki hersey ok. ayrılın anasını satim. ama onlar istemiyor diye degil. ay valla sinirlendim

benim ailem bu yaza kadar hep sessiz kaldı 2 yıl.. zaten çoğu şeyde haberleri yoktu.. memlekete gidince hakan benim ailemide bulaştırdı... ben tek başıma halledemiyorumm..o kadar sülalesine karşısesssiz kalmak... birde sürekli muska yaptıran hastalıklı bi beyinbizimle uğraşırken.. off boşverek yaa...

ailesinin durumunu biliyor yinede görmemezlikten gelmemiistiyor.. ben yapamam bunu.. sevmediğiminsanlara sevgi gösterisi yapamam.. kendime olan saygımıbile kaybetmek üzereydimm..

aman ne olacak küsüm yaa arkamı döndüm yattım..çok sinirlenmiştim çünkü :)

tebrik ediyorum seni emoşum bak 90ları gördün :)))

ailesinin durumunu biliyor yinede görmemezlikten gelmemiistiyor.. ben yapamam bunu.. sevmediğiminsanlara sevgi gösterisi yapamam.. kendime olan saygımıbile kaybetmek üzereydimm..

bazen çok zor olsa da insanları kötülüklerine karşılık iyilikle davranmak en iyi terbiye şeklidir. biliyorum bunu söylemek bana kolay yapmak sana zor ama. bu bir gerçek. sevmedigin insanlara tabiki sevgi gösterisi yapma ama o insanların kazanmasına da izin verme. bence orta bir yol bulunabilir ne senin egonu incitmeyecek ne de onların kötü emellerine izin vermeyecek

kilo bildirimi

geçen hafta:72.6

bu hafta:71.6

verilen kilo:net 1 kilo

daha çok vermek istiyodum

neyse haftaya

sıkma canını ya reglden dolayı olabilir belkiiiii

ayy erkekler öyle zaten bende bazen sinir oluyorum al pc yi kır kafasını oluyorum resmen hehehhe

günaydın güzellerrrr
günaydın emoşş

günaydınnnn gnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee çok güzel bir gün diliyorum
oyyyyy taze anniş günaydınnn

girmeden duramam hazalcım ama takımda değilsin ilkoş abartma dersenizzz diyede çekiniyorum artıkDD
günlük menüleirmi yazayım en azından kontrol altında olayım yaaa
ayy olur mu hiç yaz senn bize mutlakaaaaaaaaaaaa

ay menündee hiçbişi yokk kızzz aç değilmisin nasıl durdun bütün gün
yok be ne açııı..zaten gece 3 gibi yarım kase nesfit yedim yineee

süper emoşşş 90 larr kop kop

2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..
pofffffffffffffffffffffff

gunaydın kızlarrrrrrrr
nsılsınız bakemm
günaydın ayşecimmm

rezene uyku vermez mi? dur ben bir araştırayım sizle de paylaşırım:)

ben rezeneyi bebeğinkinden içiyodumm...kutuda oluyo kurtçuk kurtçuk normal suyla da içiliyo sanş soğuk..eğer öbür türlü içemiyosanız ondan alın onu dikin kafaya gitsin hehehe

kızlar bu arada berbat bi gece geçirdimmmm...3-3.30 a kadar oturduk hanım efendiyle sonra meme emdi 4 gibi uyudu...yatırduım yatağına yarım saat pışpışladım 5 te uyandı geri bu sefer babası pışpışladı5.20 de uyudu..sonra 6 da geri uyandı allahım bi sinir oldıum ki dedim uyuma yaaaaa..aldım salona gittik 7 ye kadar oturdukk.sonra mızıldandı meme emdi 7.20 de uyuduuu..salağa döndüm yemin ediyorum yaaaa.gecelerden nefret ediyorum bende normal saattlerde uyumak iistiyorum ne zaan düzelecek bu çocukk =(((((

tabiki saygı göstermek insanın kendi şahsiyetinden gelir.. öylesine kullanıldıki iyi niyetimm.. aartık kendi evimden başka hiçbirşeyi düşünmüyorum.. beni yıkmaya çalışanlara karşılık verme zamanı geldiii

ah kıyamam sanırım belli bir yaşa kadar hep böyleler allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…