- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.181
biz bukonuyu konuştuğumuzda sen grupta yoktun emoşumm.. bizim ev içinde bi sıkıntımız yok ailesi karıştırıyorr
harikasın vallaa.
güzel özetlemişsin
eşin mi senle konusmuyordu? sorununuz ne ki. ve ailler neden bu kadar müdahil. tamam onların evlatlarısınız ama sonucta artık siz de bir ailesiniz. bene vli değilim hoş fikir beyaz etmek de haddim degil ne olur beni yanlış anlama ama ilişkilerde yola çıakrak edindiğim fikir şu; eşinle yada sevgilinle arandkini ne ailene ne arkine anlatma çünkü illaki düzelir ama anlattıgın kişiler kendilerinde müdahil olma yorum yapma vs hakkı buluolar. hele de hayatınızdaki kişilerse daha fena. ailenle de konus bence karışmasınlar bu kadr.
yine de allah rahmet etsin diyelimm... inş verdiğin kilolarla hayatındaki istemediğin durumlarda akar gider
benim ailem değil onunkiler ayrılmamızı istiyor.. onların çenesini kapatmaya çalışacaklar..ama işin sonunda olmuyorsa olmuyor deyip bırakıcaz..
canım kusura bakma ama bu işi çok dallanıp budaklandırdınız her iki tarafta evlilik eşler arasında sürmeli aileler karıştırılmamalı unutma ilerde inş herşeyi düzeltip mutlu olduğunuzda siz unutursunuz ama aileler unutmaz. ben yaşınızın küçüklüğüne veriyorum. bu durumu kendi aranızda halletmeniz lazımdı eşinde sende bu konuda daha olgun davranmanız gerekiyordu.
her iki aileninde davranışlarını ben hoş bulmuyorum doğrusu. sakın bu dediklerime gücenme. send eeşind eaileleirinizden uzak kalıp kendi içine dönseniz bu sorunların çok çabuk çözüleceklerini göreceksiniz. çünkü senin anlattığın kadarıyla aileler dışında bir sorun yok. tabi başka sorun yoksa
alla alal onların demesiyle mi ya. onlar bigün ölüp gidecek siz beraber kalacaksınız. olmuyorsa olmuyor diye bişi mi var ya bak sinirlendim:s lütfen eşini karşına alıp konusur musun herseyi. yani tüm çıplaklığıyla konusmaktan bahsediyorum. söylenmeyenleri de söylemekten ve bir karar almaktan. ama bu karar ayrılık olmamalı. hele ki bu sebepten. ha sevgi yoktur saygı yoktur. artık tahammul edemiyorsunuzdur birbirinize bitmiştir aranzıdaki hersey ok. ayrılın anasını satim. ama onlar istemiyor diye degil. ay valla sinirlendim
teşekkürler
bakıyorum vermekte kararlısın en çokta meyvelere seviniyom senin menün de
yo kaçamaklar var ama kurtarmışsın kalori hesabına uygun ama vitamin içerecek meyve sebze olmalı
canım senin kiloların seni çok seviyo ve terk etmek istemiyo ama mutlaka gidecek hiç canını sıkma sakın yoksa veremezsin
kapıyı açınca noldu
iki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800
bu hafta almışım ama.(
tebrik ediyorum seni emoşum bak 90ları gördün :)))
ailesinin durumunu biliyor yinede görmemezlikten gelmemiistiyor.. ben yapamam bunu.. sevmediğiminsanlara sevgi gösterisi yapamam.. kendime olan saygımıbile kaybetmek üzereydimm..
sıkma canını ya reglden dolayı olabilir belkiiiiigünaydın canlarım. yine işe geldik bugün çok işim var gelecek hafta vereceğim eğitime hazırlanacağım. ayrıca karnım ağrıyor ama en kötüsü kilo almış olmam. bu sabah itibariyle 124 kiloyum. artık regl den mi bilmiyorum. ama ziyadesiyle mutsuzum. çünkü buna sebep olacak hiçbirşey yapmadım.:18::18:
ayy erkekler öyle zaten bende bazen sinir oluyorum al pc yi kır kafasını oluyorum resmen hehehhemerhaba kızlar ben dünden ötürü büyük ihtimal cezaya kaldım eşime sinirlendim girmedim nete adam kendini okeye bi kaptırdı bğtğn gün pc başındaydı kalk dedim kalkmadı bende sabah kadar onun başında otur yanıma gelme dedim gittim odanın kapısınıda kitledim yattım bana msj attı durdu ne olur kapıyı aç diye hehehehee7
benim kilomda 59.6 idare eder
günaydın emoşşgünaydın güzellerrrr
oyyyyy taze anniş günaydınnngünaydınnnn gnaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeeeeee çok güzel bir gün diliyorum
ayy olur mu hiç yaz senn bize mutlakaaaaaaaaaaaagirmeden duramam hazalcım ama takımda değilsin ilkoş abartma dersenizzz diyede çekiniyorum artıkDD
günlük menüleirmi yazayım en azından kontrol altında olayım yaaa
yok be ne açııı..zaten gece 3 gibi yarım kase nesfit yedim yineeeay menündee hiçbişi yokk kızzz aç değilmisin nasıl durdun bütün gün
süper emoşşş 90 larr kop kopiki gündür kendime kiraz saplı mısır püsküllü tarçın form çayı yeşilçay karması bi çay hazırladım ve vücudumda serumların verdigi ödemi attım sanırım kilom=99.800..ay inanamadım tartıya inip inip çıktım yaaa 99.800
pofffffffffffffffffffffff2 haftadır konuşmuyordu.. bende annemgile bundan sonra ne yapacaksanız yapın dedim.. ya bizim hakanla bisorunumuz yok.. ailesinin rahatsızlığı..
günaydın ayşecimmmgunaydın kızlarrrrrrrr
nsılsınız bakemm
rezene uyku vermez mi? dur ben bir araştırayım sizle de paylaşırım:)
20aralıkta 71.9 kiloyken 76 ya kadar çıktım 1 haftada.. hem regl hem çokyedim. moralini bozma.. arada oluyo böyle.. haftaya dikkat eder kapatırsın farkı
bazen çok zor olsa da insanları kötülüklerine karşılık iyilikle davranmak en iyi terbiye şeklidir. biliyorum bunu söylemek bana kolay yapmak sana zor ama. bu bir gerçek. sevmedigin insanlara tabiki sevgi gösterisi yapma ama o insanların kazanmasına da izin verme. bence orta bir yol bulunabilir ne senin egonu incitmeyecek ne de onların kötü emellerine izin vermeyecek
kızlar bu arada berbat bi gece geçirdimmmm...3-3.30 a kadar oturduk hanım efendiyle sonra meme emdi 4 gibi uyudu...yatırduım yatağına yarım saat pışpışladım 5 te uyandı geri bu sefer babası pışpışladı5.20 de uyudu..sonra 6 da geri uyandı allahım bi sinir oldıum ki dedim uyuma yaaaaa..aldım salona gittik 7 ye kadar oturdukk.sonra mızıldandı meme emdi 7.20 de uyuduuu..salağa döndüm yemin ediyorum yaaaa.gecelerden nefret ediyorum bende normal saattlerde uyumak iistiyorum ne zaan düzelecek bu çocukk =(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?